Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 88
- chevron_right
Es arii itkaa par pateerinju nesuudzos Bet nu 9L uz simtu man nesanaak gan. Man ir pilseetaa no 13-14
Bet iespeejams ,ka vainiigs manas kaajas svars
Bet iespeejams ,ka vainiigs manas kaajas svars
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man pilseta 11, uz trases ap 8, ja bez smagiem apaviem , bet vairak sanak pa trasem braukat.
Man paarsvaraa pilseeta. Un trakaakais tas ,ka pa celjam daudz sportiski liikumi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans rakstīja:Shodien izieta skate!Pat sanaaca ar pirmo piegaajienu
Es ar izgāju ar pirmo. 1p par nenoziimiigu ruusu un 1 p par nenoziimigu elas suuci :)
Bembistam neraksturiigs apsveikums no CSDD
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Apsveicu!
Man arī tāds uz e-pastu bij atsūtīts!
man arī tāda eglīte atsūtīta , bet nu par pārējo nerunāsim ir taksh svētki...
pastasti kadam netices
man ar tāds bija
Man ar bija eglīte, tikai apakšējā tekstā bija minēts, ka esmu tajā skaitā kuriem punkti no 1-8
Skaņa dikti patīkama tavam autiņam
Kur tad dzirdeeji manu bitiiti?
Beidzot ir sarunaata vasaras disku mainja!!!! Taa kaa uz sezonu auto buus mainiijis nedaudz vizuaalo
(Maarukam par prieku ,diski buus sudraba kraasaa )
(Maarukam par prieku ,diski buus sudraba kraasaa )
Beidzot tavs auto izskatīsies pēc auto!
Kādi diski vietā? Tikai nesaki, ka style5 - tie jau katram trešajam te būs...
Kādi diski vietā? Tikai nesaki, ka style5 - tie jau katram trešajam te būs...
Taadi kaa visiem vinji noteikti nebuus! Un mani ex diski arii te pat vien muusu pulcinjaa vien paliks
xe...xe... es pat zinu pie kā paliks !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Tu tikai nesaki nevienam
Nu jau laikam mani EX diski jaunajaas kraasaas
Par bilzhu kvalitaati nepiesieties jo bildeets ar tel Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 88