Kon4a's E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 37
- chevron_right
Netaisnojos, tik saku, ka spilgta krāsa būs, un prasīju viedokļus par to, kādu spilgro krāsu labākyanks rakstīja:pats prasīji viedokļus un tagad te kaut ko taisnojies
Keep calm and build your E36
Nu ko, šodien sadarīts salīdzinoši daudz, lai maksimali dabūtu prom visas graboņas un diskomfortu ritošajā, nomainītas stabilizatora bukses:
Jaunā - vecā Uzlikti jaunas, smukas, spīdīgs atsaites : Šitāds nopuņķojies un krkašķošs man bija labās puses koilovers: Kas tika nomainīts uz smuku, jaunu: Salīdzinājumam Pēc koiloveru saregulēšanas pirms-sasēšanās režīmā, vītnes tika noziestas ar smēru un viss nopakots, lai sāļi nedarītu savu un pavasarī varētu bez problēmām visu dabūt vaļā/ciet
Pie reizes uzlikti arī jauni atbalsta gultņi. Zinu, ka laikam vajadzēja smuki apstrādāt arī stab. stieni, lai izskatās zolīdāg, bet pašlaik laiki spiež, jāķeras klāt rocenei uz TA
Jaunā - vecā Uzlikti jaunas, smukas, spīdīgs atsaites : Šitāds nopuņķojies un krkašķošs man bija labās puses koilovers: Kas tika nomainīts uz smuku, jaunu: Salīdzinājumam Pēc koiloveru saregulēšanas pirms-sasēšanās režīmā, vītnes tika noziestas ar smēru un viss nopakots, lai sāļi nedarītu savu un pavasarī varētu bez problēmām visu dabūt vaļā/ciet
Pie reizes uzlikti arī jauni atbalsta gultņi. Zinu, ka laikam vajadzēja smuki apstrādāt arī stab. stieni, lai izskatās zolīdāg, bet pašlaik laiki spiež, jāķeras klāt rocenei uz TA
Kā arī aiz garlaicības tests - dublis 2. Palieku laikam pie šitās krāsas :) Nepiesienaties pie izpildījuma, notecējumiem utt. tas tonis dzīvē ir tīri violeta metalika Lai arī rozā tiešām būtu piedūrīgi, es noteikti atradīšu kautko citu, ar ko piedurties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gan jau būs okey
Katrā ziņā piedūriena piegājiens Tavs man patīk
Kādas pirmās izjūtas savedot kārtībā ritošo?! :)
Prieks par toSTUDENTS rakstīja:Gan jau būs okey
Ideālas, viss tik kluss, maigspsih-arno rakstīja:Kādas pirmās izjūtas savedot kārtībā ritošo?! :)
Pēc vakardienas pavadītas garāžā labojot roceni un mainot spuldzes, šodien veiksmīgi iegūta Ta
Bremzes man ir super:
pr. 2.4 2.4
aizm. 2.3 2.3
rocene 1.8 1.6
Bremzes man ir super:
pr. 2.4 2.4
aizm. 2.3 2.3
rocene 1.8 1.6
krāsa diskiem būs gerai!
hmm...., man jau gribētos kaut ko kliedzošāku tavam auto (par disku krāsu)!
Gaidu kā izskatīsies sezonā!
Domāju, ka būs pietiekami kliedzoši, tad jau manīs Šovakar tiks testa variantā nopūsts viens disks, tad varēs reāli paspēlēties ar fotošopu, jau ar reālu krāsu, domāju, ka, piemēram, saulē, tā krāsa būs super uz melna autoerda rakstīja:hmm...., man jau gribētos kaut ko kliedzošāku tavam auto (par disku krāsu)!
Sezona vēl nav tik Tuvu, ir laiks vēl kautko izmaiīt
Man liekas, ka uz melna auto ļoti labi tā krāsa izskatīsies un būs koša
Dienā noteikti, naktī braukt pozēt nevarēs, izskatīsies melniuteo rakstīja:Man liekas, ka uz melna auto ļoti labi tā krāsa izskatīsies un būs koša
Nu ko, tests veikts, tagad jāsaprot, vai krāsot tikai vidus, vai paņemt vēl to vertikālo malu klāt, šitā izskatās tie diski mazliet par mazu, imho
Krāsa super, jācer, ka nost nedrups un pēc mēneša neziskatīsies tizli
Voila
P.S. Nepiesienamies pie izpildījuma, pirmie kucēni jāslīcina, visa kļūmes tiks labotas
Krāsa super, jācer, ka nost nedrups un pēc mēneša neziskatīsies tizli
Voila
P.S. Nepiesienamies pie izpildījuma, pirmie kucēni jāslīcina, visa kļūmes tiks labotas
vertikālo malu liekas ka vajadzētu ar krāsot, vēl tik plauktu jauzpulē.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Kas ir domāta vertikālā mala?
Plauktus arī pulēsi? :) mani baida r16 krāsot vidus citā un bortus pulēt/krāsot vēl citā, jo liekas, ka varētu izskatīties vēl mazāki uz tā e36 nekā tā jau ir
Plauktus arī pulēsi? :) mani baida r16 krāsot vidus citā un bortus pulēt/krāsot vēl citā, jo liekas, ka varētu izskatīties vēl mazāki uz tā e36 nekā tā jau ir
ir ok!
es domāju atstāj kā ir un to vertikālo malu nekrāso. :) citādāk atkal ta plaukta daļa liksies baigi maziņa!
es domāju atstāj kā ir un to vertikālo malu nekrāso. :) citādāk atkal ta plaukta daļa liksies baigi maziņa!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
+1 visu pārējo tgd pulē un būs gerai
Izskatās jau labi, bet man liekas, ka uz tavas mašīnas tie diski pazudīs. Tāpēc gribu ātrāk uz auto redzēt
+1BuKTOP rakstīja:+1 visu pārējo tgd pulē un būs gerai
Skudraa rakstīja:Izskatās jau labi, bet man liekas, ka uz tavas mašīnas tie diski pazudīs. Tāpēc gribu ātrāk uz auto redzēt
Baigi gribās piekrist!
Tā ir ar tiem tumšajiem toņiem!
Ko teiktu, ja piekombinētu nevis pulētu plauktu, bet plauktu citā krāsā, kaut kādā mistiskā pretkrāsā?
ko saki par šādu toni! ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 37