Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 103
- chevron_right
Vitalx325 rakstīja:man liekas ka bishku skaljak ir , ir kadam izmainjas braukshanas zinja?
Man ar liekas ka ir bishk skalaak, bet tajaa pashaa laikaa arii dobjaaka.
Katrs video filmēts savā vidē, tāpēc grūti saprats kur skaļāks! Bet nu labi esi pastrādājis
sieva ar saka ka ir tikai loti minimalas izmainas skaluma zinjaa, vismaz ieksaa salonaa kad brauc toc neliekas nekas savadaksArchizlv rakstīja:Vitalx325 rakstīja:man liekas ka bishku skaljak ir , ir kadam izmainjas braukshanas zinja?
Man ar liekas ka ir bishk skalaak, bet tajaa pashaa laikaa arii dobjaaka.
paldies, par tiem video tev gan taisnibachaboska rakstīja:Katrs video filmēts savā vidē, tāpēc grūti saprats kur skaļāks! Bet nu labi esi pastrādājis
sodien sanaca tadu talaku gabalu izbraukt un tomer ir jutama ackiriba, vakar tik pa pilseteli te ipasi neko nevareja just. bet ka brauc ar 4to vai 5to tad konkreti var just, ka ta brivak iet ipasi jau uz zemiem rpm nakamned kadu vakaru aizbrauksu uz atgazu testu lai parliecinatos vai tiksu cauri skatei, (tas tik lai kliedetu peksni uznakusaas saubas)Vitalx325 rakstīja:man liekas ka bishku skaljak ir , ir kadam izmainjas braukshanas zinja?
...
cik tad jums tur ir pielaujamais?
uz zemiem rpm co lidz 3.50% un hc lidz 750ppm, man bija co 0.07% un hc 147ppm tatad nekur pat tuvu limitam
diemzel uz augstiem nezinu jo mani neparbauda
...
A kas ir tie mazie bundulīši aiz katalizatora, tipa reonatori??? Es ar šitā domaju aizvietot katalizatorus ar kko līdzīdgu, tikai tie mazie bundulīši man galīgi izrūsējuši, viņus nevar vnk likvidēt un to vietā trubu???
BMW-Big Money Waste
tad nav ko uztruktiesArmando rakstīja:uz zemiem rpm co lidz 3.50% un hc lidz 750ppm, man bija co 0.07% un hc 147ppm tatad nekur pat tuvu limitam
tie mazie bundulishi ir prosta klusinataji. tos actaju jo tiem nekas nekaiteja, bet ja butu kaitejis tad butu ari aizvietojis. var vienk likvidet un likt trubu, bet agrak vai velak gribesies to troksni noslapet, savaitaaSlim rakstīja:A kas ir tie mazie bundulīši aiz katalizatora, tipa reonatori??? Es ar šitā domaju aizvietot katalizatorus ar kko līdzīdgu, tikai tie mazie bundulīši man galīgi izrūsējuši, viņus nevar vnk likvidēt un to vietā trubu???
...
nu ceramsVitalx325 rakstīja:tad nav ko uztruktiesArmando rakstīja:uz zemiem rpm co lidz 3.50% un hc lidz 750ppm, man bija co 0.07% un hc 147ppm tatad nekur pat tuvu limitam
...
nu taa, sdien atkal labi pastradaats, un ielikts blokis ar 3,46ratio (ieksas cik sapratu no e34 nakusas)
biju rekinajies ar 2-3h darbinju pratigi alu dzerot, bet nesanaca kaa planots
un ari video ka gaja ar veco 3.15ratio un velak bus ari ka iet ar jauno ratio. video ir pilnigs mesls ar tel filmets tapec gruti ko saprast, bet tas tiri arhivam
biju rekinajies ar 2-3h darbinju pratigi alu dzerot, bet nesanaca kaa planots
un ari video ka gaja ar veco 3.15ratio un velak bus ari ka iet ar jauno ratio. video ir pilnigs mesls ar tel filmets tapec gruti ko saprast, bet tas tiri arhivam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Kā ir ar bļoki braukt?
Pilnam arhīvam vēl vajadzēja vēl video ar burnout'u un sauļu griezšanu ar un bez bloķējošā reduktora
Pilnam arhīvam vēl vajadzēja vēl video ar burnout'u un sauļu griezšanu ar un bez bloķējošā reduktora
godigi sakot vel neesmu izbraucis
darbojoties iesucu dazus alinus tapec atlieku test drive uz ritvakaru
bus ari video ar bloki un visu parejo tiklidz bus iespeja ar kauko normalu uzfilmeet, sis video tik tiri lai es varetu salidzinaat ackiribu ekranaa
darbojoties iesucu dazus alinus tapec atlieku test drive uz ritvakaru
bus ari video ar bloki un visu parejo tiklidz bus iespeja ar kauko normalu uzfilmeet, sis video tik tiri lai es varetu salidzinaat ackiribu ekranaa
...
Armand, pakaļējās riepas grauj tava auto prestižu
Priekš bmw aizmugurējām pārāk daudz protektora atlicis virsū vēl ne?
nekas tagad blokjis, tad jau ātrāk vajadzētu pazust :dmarux rakstīja:Armand, pakaļējās riepas grauj tava auto prestižu
jaa taa vins ir , seeta stav komplektins tik nezvai jegas tagat likt virsuu labas riepasmarux rakstīja:Armand, pakaļējās riepas grauj tava auto prestižu
ps. zinaju ka marux kauko ieminesies par riepam, bet pagaidisim uteo, tas atnaks un saks kauko teikt ka bagaznieks izrusejis un riepas sliktas un spoileris traucejot
kreisajai diegi lien araa ieksamlaa tur toc nekas nau par daudzoshels638 rakstīja:Priekš bmw aizmugurējām pārāk daudz protektora atlicis virsū vēl ne?
Agris rakstīja:nekas tagad blokjis, tad jau ātrāk vajadzētu pazust :dmarux rakstīja:Armand, pakaļējās riepas grauj tava auto prestižu
...
uteo šoreiz neko neteiks par spoileri, jo no šitā skata tas netraucē
ir veikts testdraivs untagat ir smaids lidz ausiim
viennozimigi pareiza izvele, atrums tiek rauts nesalidzinami labak, apgriezieni ir augstak par apmeram 500rpm, bet tas ir sikums salidzinajumaa ar ieguvumu
nesaprotu ko es sitos menesus gaidiju un neliku to lsd virsuu
viennozimigi pareiza izvele, atrums tiek rauts nesalidzinami labak, apgriezieni ir augstak par apmeram 500rpm, bet tas ir sikums salidzinajumaa ar ieguvumu
nesaprotu ko es sitos menesus gaidiju un neliku to lsd virsuu
...
Izgāju cauri visam tavam topikam.. malacis cepuri nost, darbi paveikti nepajokam..
paldies, jurci. ja noliek divas bildes blakus ar auto kads bija noperkot, un kads ir tagat, tad tikai pec cipariem numurziimee var atpaziit
ps pats ari pelnijis uzavnieku par uznemsanos izlasit so topiku no pasa sakuma
ps pats ari pelnijis uzavnieku par uznemsanos izlasit so topiku no pasa sakuma
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19