Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 65
- chevron_right
Tas pats vien būs, jo krāsa jau bija vispār maijā nopirktamožais rakstīja:Centriem tonis būs tāds ka teici atklāšana vai kas ir pamainijies...?
Sabraucienā auto ievērtēju dzīvē, ļoti skaists un diski arī ir sanākuši ļoti labi.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Nu jāskatās, jāskatās kaa būs...Sabinchix rakstīja:Tas pats vien būs, jo krāsa jau bija vispār maijā nopirktamožais rakstīja:Centriem tonis būs tāds ka teici atklāšana vai kas ir pamainijies...?
Diemžēl pēc šodienas neforšā atgadījuma tehniskajā, mana mazulīte stāv tagad servisā bez tehniskās un bremzēm līdz algai
Kas Tad nu?? bremžu trubiņa pārplīsa??
Jap,tieši kad iebraucu tehniskajā un tas čalis piesēdās pie stūres...zefīrs™ rakstīja:Kas Tad nu?? bremžu trubiņa pārplīsa??
Jautri bij pēctam bez tehniskās un bez bremzēm braukt no pārdaugavas uz centru uz servisu
Ņjā stulbi jau ir, varēji uzzvanīt kādam kas moš taisa autiņus tuvāk pie csdd, nevis uz centru atpakaļ močīt
Sveikta bariņā, man kaut kā parasti neveicas ar bremzēm, 3x esmu tur palicis bez tām, jo trubiņas plīsušas
Par laimi pēdējos 3 gados vairs tā nav gadījies
zefīrs™ rakstīja:Ņjā stulbi jau ir, varēji uzzvanīt kādam kas moš taisa autiņus tuvāk pie csdd, nevis uz centru atpakaļ močīt
Jā, lai tie nokāš normālu piķi - nē paldies!
Es labāk tad pie savējiem zināmiem cilvēciņiem aizbraucu, nočakarējos braucot uutt, bet vismaz zinu, ka neizdomās man noplēst piķi utt...
Šausmas tās iredw rakstīja:Sveikta bariņā, man kaut kā parasti neveicas ar bremzēm, 3x esmu tur palicis bez tām, jo trubiņas plīsušas
Es jau iedomājos, kas varēja būt ja man kkur pa ceļam pazustu bremzes...ārprāc
Iespējams būtu vispār bez auto un vēl sazin kā pašai...
Tieši par to es iedomājos vienā no pēdējām reizēm, jo pirms tam skrēju uz lidostu un ātrums bija krietni virs atļautā, tad devos uzreiz uz CSDD un kad pārspieda, man palika vnk aukstas kājas
Tiesa gan tas auto bija arī 89 gada
Njāaa saprotamas izjūtas...Jo arī tieši pirms CSDD braucu pāri dienvidniekam uuttt un nebij īpaši atļautais ātrumsedw rakstīja:Tieši par to es iedomājos vienā no pēdējām reizēm, jo pirms tam skrēju uz lidostu un ātrums bija krietni virs atļautā, tad devos uzreiz uz CSDD un kad pārspieda, man palika vnk aukstas kājas
Šausmas kkādas vnk
un ar ko attceļā no CSDD bremzēji, meti ātrumos, no lielākā uz mazāko! ?
Nu nejau es nesos ar 5 ātrumu pa ieluerda rakstīja:un ar ko attceļā no CSDD bremzēji, meti ātrumos, no lielākā uz mazāko! ?
Ar avareikām 10-20km/h, max 2ātrums un pamazām tiku, īpaši bremzēt arī nevajadzēja, tiku uz zaļajiem un bez korķiem..
Pamēģini vēl nedēļu nobraukāt bez kreisā luktura ar trijstūri tā vietā, vispār interesanti pārkārtoties un nogriezties pa kreisi.
Kluba tusiņā bračkas beidzot satikās
Labas ziņas, ka tehnisko pagaišnedēļ jau izgāju, vēlāk kaut kad, kad būs laiciņš piesēdīšos un sarakstīšu visu kas sadarīts, nomainīts uutt
Labas ziņas, ka tehnisko pagaišnedēļ jau izgāju, vēlāk kaut kad, kad būs laiciņš piesēdīšos un sarakstīšu visu kas sadarīts, nomainīts uutt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Diski izskatās ļoti labi Vairāk bildes vajag
Speciāli piemeklēji līdzīgus diskus?
uteo rakstīja:Diski izskatās ļoti labi Vairāk bildes vajag
Gribās mazlietiņ sakopt ārēji arī un tad sataisīt vairāk labākus bilžukus, savādāk ziema izdarījusi riktīgi savu
Bet nju pamazām pamazām, ar mūsdienu algām visu nevar ātri dabūt kā gribētos
Diski bij jau nopirkti ziemā, un ļoti spontāni, jo es meklēju ar normālu plauktu un šie pagadījās tieši pa rokai!Rolands rakstīja:Speciāli piemeklēji līdzīgus diskus?
Speciāli neko nedaru, ņemu un daru kas man patīk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …