Melnā pērle
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 62
- chevron_right
Pietrūkst plauktiņa!?!
Subjektīvi-man jau labāk patika vecie diski
Subjektīvi-man jau labāk patika vecie diski
Smuki diski.. izskatāās moderni
Diski tā kā vairāk priekšs kupejas manliekas,bet tā jau kā vnm labs
Varbuut ,bet tomeer varbuut , vinji izskatiitos oki ar maksimaalu seedinaajumu un ja liktu flanchus ,taa lai riepa ir maksimaali liidz ar arku
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
lieta tāda, ka ne vienmēr disku var piemest pie mašīnas pirkšanas laikā, un pačolēt kā izskatīsies tieši uz tava exemplāra!
Turklāt, šie diski ļoti labi izskatāspaši par sevi- bez riepas un plauktā!
Patiesībā diski jau vien tāds experiments ir, vienmēr var saminīt, turpinot experimentēt!
Man pašam vēl jāpataisa ādas bildes, lai saprast vai tie ir tie ar kuriem gribu šo sezon vizināties!
Turklāt, šie diski ļoti labi izskatāspaši par sevi- bez riepas un plauktā!
Patiesībā diski jau vien tāds experiments ir, vienmēr var saminīt, turpinot experimentēt!
Man pašam vēl jāpataisa ādas bildes, lai saprast vai tie ir tie ar kuriem gribu šo sezon vizināties!
Cik es saprotu ,tad pats arii esi nedaudz viilies?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jā, jūtas ir dalītas!
Jūs laikam traki izlepuši esiet
Kas vainas diskiem ? Pirmajā bildēē jau nu sevišķi labi izskatāās.. šo sezonu droši var braukt un neškrobīties
Kas vainas diskiem ? Pirmajā bildēē jau nu sevišķi labi izskatāās.. šo sezonu droši var braukt un neškrobīties
Hmmm nu nez,man jau personīgi patīk gan diski,gan kopskats ar viņiem uz auto
Stils ta ir viens ,taviem rondeliem un shiem ,tikai rondeliem vismaz bij plaukts! Ieguveejs esi tajaa ,ka shiem staavoklis ir perfekts!!!!!!!! un tas jau ir daudzerda rakstīja:Jā, jūtas ir dalītas!
Es jau Tev reiz teicu
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Zheel ,ka shodien darbaa neuztaisiiju bildi ar svaigi kraasotajiem diskiem ,kuri tavam auto riktiigi piestaaveetu
Pirmdien laboshos
Pirmdien laboshos
Tas raksts diskiem foršs. Imho izskatās ļoti labi viss kopā
odzinja ir taisnajaas linijaas prieksaa!Orkaans rakstīja:Nezinu kapeec ,bet shie diski mani kautkaa nepakjer Pietruukst kautkaada odzinja
Endij, superigs autins
...
Man šie diski patīk.
Kā jau teicu, tad tiešām prasītoes nedaudz flanči.
Kā jau teicu, tad tiešām prasītoes nedaudz flanči.
jaunie diski izskatas labi varbutas vidum krasu citu bet nu sita arii ir labi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
[quote="Rex"]Es jau Tev reiz teicu
[quote="Rex"]Mašīna super sakopta, ļoti patīk. Diski arī, bet man liekas, ka šie diski labāk izskatītos uz šīs mašīnas
Jaunie sun/flowers-jā, šitie, nu jau vairs nē!
[quote="Rex"]Mašīna super sakopta, ļoti patīk. Diski arī, bet man liekas, ka šie diski labāk izskatītos uz šīs mašīnas
Jaunie sun/flowers-jā, šitie, nu jau vairs nē!
Buržuji, ka jau šitik forši diski kādam nepatīk Izsklatās ļoti glīti un akurāti
Nedaudz palīdzēju pie disku uzmontēšanas.
Man jau patīk kā izskatās, aizmugurē ideāli, priekšā vajag starpliku/flanci un būs labs
Man jau patīk kā izskatās, aizmugurē ideāli, priekšā vajag starpliku/flanci un būs labs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 62