Priezhuka 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right
Nu nestāsti.
Gan jau ar tādu mazu cerību liki, ka mošk kāds par tādu ciparu ieķer.
Un tie kas interesējās nez vai bija reālie pircēji. Vis ticamāk tie bija tā saucamie tūristi.
Gan jau ar tādu mazu cerību liki, ka mošk kāds par tādu ciparu ieķer.
Un tie kas interesējās nez vai bija reālie pircēji. Vis ticamāk tie bija tā saucamie tūristi.
Pēdējais labojis daemon - 28 Mar 2013, 12:33, kopā labots 1 reizi.
BMW
Kaut kāds pašapmierināšanās veids - likt iekš ss.lv uz pārbaudi?
Nu neliek jau tā pat vien. Parasti cilvēks ieliek par tādu ciparu kādu grib dabūt. Ja ir kas pērk tad pārdod... ja nē tad pats lieto tālāk.
BMW
Es ieliku ,lai redzetu pa kadu ciparu vinju varetu atdot bez registracijas, ja butu kads REALS pircejs mos ari atdotu, jo registracija man sanaca tuvu 400 ls. Bet taka visi bija tikai tadi bilzhu prasitaji, tad sapratu ,ka jaregistre vien buus.
Protams ,ka cipars pa kuru ieliku ir nerealais. Jo nemaz negribeju isti tirgot.
Protams ,ka cipars pa kuru ieliku ir nerealais. Jo nemaz negribeju isti tirgot.
Protams, ja kāds grābeklis uzgrābtos un par tādu ciparu būtu gatavs ņēmējas tad tur divreiz nebūtu jādomā.
BMW
Bet smiekligi bija pie nummuru salidzinashanas. Tur laikam parpircejiem miilja vieta. Es dzinu savejo iekshaa un uzreiz kkads chalis nak klat un saak lieliit zhurku. Prasija visadus jautajumus un beigas teica ka pa 2000 euro njem uzreiz. Nezinu vai vajadzeja dot vai nē, bet neatdevu.
Tātad tā. Esmu notirgojis savus iepriekšējos diskus, jo sapratu ,ka man vajag mazliet praktiskakus diskus (šaurākus), jo auto ir diezgan ikdienas auto un arkas grauzt negribu. Tpc nopirku vietā 8J ET23 BBS orģinālos style 5 diskus. Varteikt ideālā stāvoklī. Tgd esmu apmierināts gan ar skatu, gan ar praktiskumu. Vienīgi 2vas riepas ir tadas paplikas, tpc ja kādam ir normālas 205/45 R16 riepas droši varat rakstit PM! :)
Man ar šiem arī patīk
Bet nu pirmais iespaids ieraugot ar šiem diskiem - Ruu kupeja
Zinu, tā jau likās, gaterīgi. Bet nu neko darīt. Nejau liku ar nodomu špikot, vnk tā sanāca. :)
velviens jF-170
es parasti ziema, tikai sniegu notiriju no tiem simboliem un braukaju
es parasti ziema, tikai sniegu notiriju no tiem simboliem un braukaju
Tieši un precīzi manas domas Tikai priekša sakrāsojusiesSkudraa rakstīja:
marux rakstīja:Tieši un precīzi manas domas Tikai priekša sakrāsojusiesSkudraa rakstīja:
Es arī ieraudzīju bildi un pēc tam pārliecinājos par topika īpašnieku, vai tas nav Ruu ex auto.
Bet nu izskatās lieliski tas auto un krāsa arī.
Pagāšnedēļ izdomājām uz ašo aizmaukt uz Rīgu safočēt bildes kkādas. Citādi lādzīgas bildes nemaz nebija. :) :P
P.S. Slapjš o tikko no auto mazgatavas.
P.S. Slapjš o tikko no auto mazgatavas.
Izskatās labi
ljooti, ljooti glita un sterila kupeja...
skaists aparāts
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22