Nixona 318iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 23
- chevron_right

Sestdien ap 12:00 sākām skrūvēties...
Kamēr pārliku visus vadus un vēl šo to pārskrūvēju, bija jau 20:30 un tad jau varēja sākt stutēt to kluci iekšā...
Kā arī, bez šiem diviem vīriem to nebūtu paveicis.
Iekšā ir
Paēdām vakariņas un turpinājām skrūvēt pārējo
Pirmais rūciens
Pulkstens 4:00 - metam mieru
Gulētas 3h un dodamies uz trasi
Kvalifikācijā kolēģim labākais laiks, bet man gan kautkā tikai trešais...
Pirmais brauciens - viss OK, abi pa spici un nav jēgas skriet
Otrais brauciens - kolēģis kā izrāvās otrais, tā arī palika, bet man gan no starta pēkšņi viens cilindrs sāka neiet...
Bet tas nekas, jo vienu VAZ tāpat ar visiem trīs cilindriem apdzinu un finišēju trešais.
Iemesls tam, ka negāja visi cilindri, pirmā cilindra svečvada pīpītē bija caurums un sita cauri... Notinu ar izolācijas lentu un atkal aizgāja.
Fināls - kolēģis turējās pa otro, bet ar bamperu aizķērās aiz igauņu VAZ un abi sagriezās...
Tikmēr es abiem garām.
Bet pēdējā aplī atkal svečvads sita cauri, jo izolene bija izkususi.
Tā nu ieguvu pirmo vietu.
Tās negulētās naktis tomēr atmaksājās.
Visu laiku likās, ka motors ir tāds stīvs, bet pēc fināla vēlreiz pārgāju pāri visiem svečvadiem un pēc tam izgāzu - vot tad gan likās, ka iet labāk par iepriekšējo dzinēju.
Jautājums: svečvads man jāpērk kopā ar visu spoli vai arī pie spoles var pielikt jebkādu svečvadu?

Pulkstens 4:00 - metam mieru

Otrais brauciens - kolēģis kā izrāvās otrais, tā arī palika, bet man gan no starta pēkšņi viens cilindrs sāka neiet...

Iemesls tam, ka negāja visi cilindri, pirmā cilindra svečvada pīpītē bija caurums un sita cauri... Notinu ar izolācijas lentu un atkal aizgāja.
Fināls - kolēģis turējās pa otro, bet ar bamperu aizķērās aiz igauņu VAZ un abi sagriezās...

Bet pēdējā aplī atkal svečvads sita cauri, jo izolene bija izkususi.

Tā nu ieguvu pirmo vietu.

Visu laiku likās, ka motors ir tāds stīvs, bet pēc fināla vēlreiz pārgāju pāri visiem svečvadiem un pēc tam izgāzu - vot tad gan likās, ka iet labāk par iepriekšējo dzinēju.
Jautājums: svečvads man jāpērk kopā ar visu spoli vai arī pie spoles var pielikt jebkādu svečvadu?

pēdējā bilde ir "parā pupus"
svečvadi dalās nost no spoles
tikai nekad drošvien nav kustināts un ir bik pieaudzis.

svečvadi dalās nost no spoles

Nezin es arī sev nesen nomainīju jaunus svečvadus, atšķirība tiešām bija jūtama
un man nāca viegli viņi nost no spolēm, svecēm!
Malacis prieks vērot kā cīnies bet rezultāts vienmēr ir - pašam prieks
Motora vinča ir vnk laba, vismaz zini kad var auto pacelt un nekas nepārtrūks.

Malacis prieks vērot kā cīnies bet rezultāts vienmēr ir - pašam prieks

Motora vinča ir vnk laba, vismaz zini kad var auto pacelt un nekas nepārtrūks.

yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.

Pirki jaunus vai lietotus? Kādā cenā?
Ehh, aizvakar vakarā, tieši pēc gonkas zvanīja un interesējās par auto... Bija runāts, ka vakar brauks skatīt un iespējams pat pirkt, bet nepazvanīja. Šodien zvanīja un teicu, ka vairs nepārdodu. Jānobrauc tomēr sezona līdz galam.
Ehh, aizvakar vakarā, tieši pēc gonkas zvanīja un interesējās par auto... Bija runāts, ka vakar brauks skatīt un iespējams pat pirkt, bet nepazvanīja. Šodien zvanīja un teicu, ka vairs nepārdodu. Jānobrauc tomēr sezona līdz galam.

Jaunus nopirku, ja liek tad viennozīmīgi jaunus. Lietoti jau tas pats kas ar prezi lieto 10x
Samaksāju 27ls laikam un vadi ir NGK pēc kataloga
lai gan zini kā ir mūsdienās krievu ražojums amerikāņu ražojums - viss tāpat ir taisīts čaina
Malacis auto atstāt, nesapņo te pārdot.

Samaksāju 27ls laikam un vadi ir NGK pēc kataloga

Malacis auto atstāt, nesapņo te pārdot.

yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.

Nekas īpaši autiņam darīts netika, ja neskaita, ka 1. svečvads uzlikts vesels no M40 dzinēja un pielikts atpakaļ paspārnis, ko sencis norāva pēc iepriekšējās gonkas.
Vakar aizbraucām uz Laatres-Reoses trasi Igaunijā un jau kvalifikācijā abiem ''redīsiem'' labākie apļu laiki.
1. kvalifikācijas brauciens
2. kvalifikācijas brauciens, @ 2:21 min neliels action
Fināls
Un beidzot abi tikām uz pjedestāla.
Sorry, bilžu gan šoreiz nekādu dižo nav un tie onboard video arī tādi vienmuļi, jo izskatās, ka viens braucu pa to trasi. 

Vakar aizbraucām uz Laatres-Reoses trasi Igaunijā un jau kvalifikācijā abiem ''redīsiem'' labākie apļu laiki.

2. kvalifikācijas brauciens, @ 2:21 min neliels action

Fināls

Un beidzot abi tikām uz pjedestāla.

Sveicu ar pirmo vietu!
tik skatoties video,rodas jautājums,kādas jaudas ir tiem žigulīšiem pret jūsu 140 kumeljiem?
daži žiguļi tīri tā neko iet pa trasi,daži kā no konveijera noripojuši tā šodien vel brauc.

Paldies par sveicienu!
Kautkāda runa gāja, ka dažam esot pat 170-190 zirgu, ia nemaldos... Svars jau ar tur nav nekāds.

Kautkāda runa gāja, ka dažam esot pat 170-190 zirgu, ia nemaldos... Svars jau ar tur nav nekāds.

vienmer patikami pasekot lidz sim topikam. nau nekadas uber krutaas parvertibas, bet ir intresanti 

...

Vēl kas, ko aizmirsu piebilst un nedaudz nomāc - no rīta, kad braucu virsū uz treilera, iedegās eļļas lampiņa...
Ko tas nozīmē? Aizbraucot uz trasi tāda parādība gan vairs netika novērota. 
Eļļas līmenis itkā OK, spiediens pa maz?

Eļļas līmenis itkā OK, spiediens pa maz?

Gonku, kas bija paredzēta 15. septembrī, pārcēla uz nākošo nedēļu - 22. septembrī, Moisakylas trasē, Igaunijā... Tad nu lēnu garu šis tas sadarīts.
Šitāds viņš bija pēc iepriekšējā krosa - ar sasistām šofera durvīm
Izdomāju nedaudz atsvaidzināt priekšu
Saskādētais sāns
Sporta difuzors
Un pāris jaunas uzlīmes
GAIDU SVĒTDIENU! 
Šitāds viņš bija pēc iepriekšējā krosa - ar sasistām šofera durvīm

malacis 

Paldies!
Malacis es būšu tad, kad aizbraukšu pakaļ bamperim.
Šodien, aiz neko darīt, izdarīju to, ko sen jau vajadzēja izdarīt - no veca Golfa kapota uztaisīju durvju apšuvumu

Šodien, aiz neko darīt, izdarīju to, ko sen jau vajadzēja izdarīt - no veca Golfa kapota uztaisīju durvju apšuvumu

Nu tagad tev bus ar manu sievasmati jaruna, jo es tur vairs neesu 

Svētdienas skaistajā rītā uzlādējamies un braucam ārā
Tehniskā komisija - no problems
Laika kontrolē tikai 4. apļa laiks...
Bet, par cik, dalāmies divās grupās, tāpat pirmā starta rinda.
1. kvalifikācijas brauciens (mans starts @ 8:33min)
Nebrīnaties kāpēc pirmajā aplī vienā līkumā aizbraucu tā un otrajā aplī atkal savādāk - tas ir džokera aplis.
Un te jau garām M50TUB20
Finišēju pirmais
2. kvalifikācijas brauciens - sāk gāzt lietus
RedIS Racing Team
Mans starts @ 6:22min
Pa tiem dubļiem ar rallija riepām nav ko darīt, tik spēlējies ar gāzi.
@ 2:55min pat sagriezos
Bet tāpat finišēju otrais
Fināls (var sākt skatīties no 6:55min)
Starta pirmajā līkumā igauņu Žigulis man iespraucās iekšmalā un nebija kur palikt, bija jābrauc atrabotkā - tā arī paliku pēdējais un bišk uzrāva dusmu...
Bet daudzi jau pirmajos apļos atkrita un jau ierindojos 3. vietā, līdz komandas biedrs palika bez pusasīm un tā finišēju 2.
Beigās, dzenot uz treilera, tik pamanīju, ka aizmugures kreisajam amītim skrūve nolūzusi - pa kuru brīdi, to gan nejutu
Vairs nekādas lielas skādes nav tikai labais sāns bišk pastrīķēts no igauņu Žiguļa un ar akmeņiem purns nomētāts no komandas biedra Compacta.
Stiklā arī pāris jaunas plaisas.
Te jau tīrs
Tūliņ jau pēdējais šīs sezonas posms. 

Nebrīnaties kāpēc pirmajā aplī vienā līkumā aizbraucu tā un otrajā aplī atkal savādāk - tas ir džokera aplis.

2. kvalifikācijas brauciens - sāk gāzt lietus

Pa tiem dubļiem ar rallija riepām nav ko darīt, tik spēlējies ar gāzi.

@ 2:55min pat sagriezos

Bet tāpat finišēju otrais

Fināls (var sākt skatīties no 6:55min)
Starta pirmajā līkumā igauņu Žigulis man iespraucās iekšmalā un nebija kur palikt, bija jābrauc atrabotkā - tā arī paliku pēdējais un bišk uzrāva dusmu...

Bet daudzi jau pirmajos apļos atkrita un jau ierindojos 3. vietā, līdz komandas biedrs palika bez pusasīm un tā finišēju 2.

Pēdējais labojis Nixon - 24 Sep 2013, 10:03, kopā labots 1 reizi.

Intersanti. visu izlasīju un ir labi:) gaidu jaunumus 

tā jau ir,ka pērk ķīniešu skrūves un amji lūst.
Diendiena mans e36 tika dzīts pa nežēlīgu ceļu.Tikai atskūvējās amis priekšā un viss.
(man vēl cemme turas iekšā)
Tā jau auto godam.

Tā jau auto godam.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 23