2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 72
- chevron_right
pats zinu. tā kā sapratu, ka šosezon tāpat neuzspēšu un nav arī vērts vairs dabūt tādu kādu gribēju tad arī vairs neiespringstu uz izskatu un izspēlējos ar krāsam, diskiem, uzlīmēm utt.
par to pēdējo bildi vnk ko ierēkt. ne jau ar tādu apkārt braukāju regulāri
par to pēdējo bildi vnk ko ierēkt. ne jau ar tādu apkārt braukāju regulāri
Ja nebūtu tā sprauga starp priekšējo riepu un arku,izskatītos daudz labāk, iesaku palaist koilas zemee, un tad izskatīsies brautālāk un varēs močīt ar dažādiem diskiem
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
taisnība. bet šobrīd vispār rokas nolaidušās un viss vienalga palicis. nav iedvesmas nekādas. ziema arī tuvojas, tāpat jaceļ augšā būs.
Sanjemies rokas nenolaizhas tikai tiem, kas neko nedara!
sāk jau domas nākt galvā atkal par citu auto
es arī neko negribu darīt vairāk... vismaz šobrīd.
es arī neko negribu darīt vairāk... vismaz šobrīd.
nevajag citu auto. vajag pabeigt iesakto
ps kapec to kolu vislaik taskaa lidz?
ps kapec to kolu vislaik taskaa lidz?
...
ha, nebiju nemaz piefiksējis pa to kolu ta vēl nav izdzerta un metājas ledusskapī
skaidrs, ka vajag pabeigt, bet nu šobrīd galīgi maciņš pa plānu tam visam , lai arī cik daudz strādātu
skaidrs, ka vajag pabeigt, bet nu šobrīd galīgi maciņš pa plānu tam visam , lai arī cik daudz strādātu
Sakopts un no mazgāts
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Shreks rakstīja:es atradu prieksh tevis diskus
http://www.blocket.se/stockholm/17___AC ... ?ca=11&w=1
Es tieši uz tādiem skatos tagad. Vēl variants style 32 , style 65, jo nu maciņš pa plānu bleidiem vai rotam pagaidām.
Ja tos šnicerus, tad tikai ar 5 vai 7 sērijas iznesumiem, kā Viktoram. Savādāk būs garlaicīgi
Jap, piekrītu. Es nemaz ar standarta iznesumu bez flančiem uzlikt nevaru normāli priekšā dēļ koilām.
Nu jaa, bet pa 80 lashiem kaa pagaidu diski domaaju buutu tiiri laikaaa
Izmantoju darbā laiku lietderīgi un patrenēju roku krāsošanā uz ziemas diskiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
izskataas jau tiiri ok :) tik baigie tev tie ziemas baloni protektor arii izskataas ka kkur pazudis
Bildē neizskatās, proķis toč labs ir un nenojāts
Nu pagājušās ziemas diski kļuva par šīs vasaras diskiem dēļ visādiem ieberzieniem un tākā ziemas riepas nebija atkal un šitās par ļoti labu cenu ar visiem diskiem bija dabūjamas, tad daudz nedomāju.
Un ko tur daudz iespringt uz ziemas edition, ja var labāk pietaupīt līdzekļus uz nākamo sezonu, lai izskatītos tāds kādu gribu beidzot
Nu no šitiem uztaisīju vnk tā, lai daudzmaz patīk
Nu pagājušās ziemas diski kļuva par šīs vasaras diskiem dēļ visādiem ieberzieniem un tākā ziemas riepas nebija atkal un šitās par ļoti labu cenu ar visiem diskiem bija dabūjamas, tad daudz nedomāju.
Un ko tur daudz iespringt uz ziemas edition, ja var labāk pietaupīt līdzekļus uz nākamo sezonu, lai izskatītos tāds kādu gribu beidzot
Nu no šitiem uztaisīju vnk tā, lai daudzmaz patīk
[quote="Ridlihs"]Viss sākās šādi......
Tu man par šiem diskiem rakstīji ?
Tu man par šiem diskiem rakstīji ?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 72