Pacha - 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 43
- chevron_right
Njā certriņus derētu...bet tik un tā kičīgi...Pacham savi Patriki
ja dupsi vajag zemaku, jau esmu low'a meklejumosjenchs rakstīja:Nēesmu nekāds eksperts, bet man šķiet ka vajag nosēdināt, varbūt kļūdos...
ja centrinus prasas, bet nebija.. ja atradisu tadus, tad viennozimigi domasu kaut koORHIDEJA100 rakstīja:Njā certriņus derētu...bet tik un tā kičīgi...Pacham savi Patriki
hah, laaabs!
Diski bomba!!! Jau pa gabalu bija skaidrs, kas tur uzzīmēts...
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
Update:
Lidz ar karsta laika iestasanos, nolemu, ka jauzliek ir kaut kas lidzigs cold air intake.. Un pie reizes, lai, ATKAL, pameginatu kaut ko jaunu, krasu izteiksme, tika nolimeti prieksejo lukturu, tuvo gaismu stiklini, ar zalu limplevi..
Zinu, ka daudzi blaustisies, ka skunis utt.. Saku uzreiz, PARDZIVOSU jusu kritiku
Lidz ar karsta laika iestasanos, nolemu, ka jauzliek ir kaut kas lidzigs cold air intake.. Un pie reizes, lai, ATKAL, pameginatu kaut ko jaunu, krasu izteiksme, tika nolimeti prieksejo lukturu, tuvo gaismu stiklini, ar zalu limplevi..
Zinu, ka daudzi blaustisies, ka skunis utt.. Saku uzreiz, PARDZIVOSU jusu kritiku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lidz ar peksno domu, planosanu utt.. Visticamakais, ka si "kompozicija" pazudis..
Bet to mes redzesim, kas un ka beigas ievertisies :))
Bet to mes redzesim, kas un ka beigas ievertisies :))
Prasās lukturus noregulēt - man pat no bildēm acis sāka asarot...
Kaut ko jūtami dod tas Cold air intake?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Ja, tas gan.. Kaut sofera puse ir uz leju vairak.. To visu ar laiku :)marux rakstīja:Prasās lukturus noregulēt - man pat no bildēm acis sāka asarot...
Dzinejam "vieglak elpot", ka nesuc karstu gaisu no motortelpas..raudzha rakstīja:Kaut ko jūtami dod tas Cold air intake?
UN ko lietus laika kad tur pa taisno raus udeni ieksa?
Lietus netraucēs, jo pie luktura, apakšējā trubas daļā, ir caurumspoweredbygirts rakstīja:UN ko lietus laika kad tur pa taisno raus udeni ieksa?
pofig uz ūdeni, nekas nenotiks no dažām pilītēm! :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Ūdens, kā ūdens (ja ir tie drenāžas caurumi), bet mušas, vaboles un pārējie dzīvnieki varētu gan kalpot par labu nitros piemaisījumu!
d[-_-]b
Filtru reizi nedēļā ar karcheri pārmazga un viss chill
es jau 2 mēnēšus braucu ar cold air intake :)
es jau 2 mēnēšus braucu ar cold air intake :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Patrik kādēļ ir doma pārdot?
Ielikts tirgosana, jo bija nepieciesama nauda, kas neskar manas intereses, bet uz doto bridi, izskatas, ka nebus japardod. :)RENIO rakstīja:Patrik kādēļ ir doma pārdot?
Patrik saki kaa ir,mashinu sievas delj gribeji pardot
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21