E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 50
- chevron_right
Originals, bet nesmuks? Nesaprotu, vai patiesam lielaka dala ir pieradusi pie M pakas, ka parejais OEM ir nesmuks?!
liec arzemju forumos vai ebayaa, tur cilveki zinas ta bampera vertibu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
shodien ebaya ielikshu
man vakar viens cilveks pateica ka esot tads lietots pa 850 eiro aizgajis
neceru tik daudz,bet nu tad jau redzees
man vakar viens cilveks pateica ka esot tads lietots pa 850 eiro aizgajis
neceru tik daudz,bet nu tad jau redzees
ar kompatu pa brugji
Pacha rakstīja:Originals, bet nesmuks? Nesaprotu, vai patiesam lielaka dala ir pieradusi pie M pakas, ka parejais OEM ir nesmuks?!
pacha, kas tev, ja gribi, tak pērc nost!
Nevajag šokēties par apkārtējo viedokļiem!
tas bampers ir reals oem retums uz e36.
lietots vins maksaa krietni virs lietota oem m bampera cenas. tapat kaa gt spoileris vs parasais spoileris
personigi man ari vins neparak patik, bet pilna pasaule ir ar cilvekiem kam sadi patik un vinji bus gatavi samaksat. 850 gan izklausas bik parspileti bet kadi 300 jau varetu dabut pa to.
domaju ka visi blauj ka pretigs pretigs tik tapec ka nezin kas tas isti ir
lietots vins maksaa krietni virs lietota oem m bampera cenas. tapat kaa gt spoileris vs parasais spoileris
personigi man ari vins neparak patik, bet pilna pasaule ir ar cilvekiem kam sadi patik un vinji bus gatavi samaksat. 850 gan izklausas bik parspileti bet kadi 300 jau varetu dabut pa to.
domaju ka visi blauj ka pretigs pretigs tik tapec ka nezin kas tas isti ir
...
Par spoileri,prieksejo un aizmugurejo bamperi domaju ka vairak pa 300 dabushu.beet ari ja 300 dabus,sanaks m pakai
ar kompatu pa brugji
erda rakstīja:Pacha rakstīja:Originals, bet nesmuks? Nesaprotu, vai patiesam lielaka dala ir pieradusi pie M pakas, ka parejais OEM ir nesmuks?!
Nē, nē.. Es nepirkšu. Es nešokējos, viss čībā.. Vienkārši, liekas, ka cilvēki ir TIK ļoti pieraduši pie M, ka aizmirst, ka ir arī citas OEM pakas, ne tikai M///
Kā jau erda zini, man pašam ir M priekšā un "skapī" stāv aizmugures M///
par aizmugurējo nezināju!
domaju ka nav aizmirsaas vaia, bet gan nezinasanas vainaPacha rakstīja:erda rakstīja:Pacha rakstīja:Originals, bet nesmuks? Nesaprotu, vai patiesam lielaka dala ir pieradusi pie M pakas, ka parejais OEM ir nesmuks?!
Nē, nē.. Es nepirkšu. Es nešokējos, viss čībā.. Vienkārši, liekas, ka cilvēki ir TIK ļoti pieraduši pie M, ka aizmirst, ka ir arī citas OEM pakas, ne tikai M///
Kā jau erda zini, man pašam ir M priekšā un "skapī" stāv aizmugures M///
Labas cenas.
Labas cenas.
nee, ee viss peace bet beidz ar taam prom brauksahanam viss pareejais ok :) kupeja laba :)
nesmu parliecinats 100%,bet shodien kupinot riepas likaas ka ir bonuss-blokjis
ar kompatu pa brugji
man saimnieks teica ka blokis nav, bet pirms biju apskatijies,redzeju ka vins izkereja vienu likumu u izskatijas arii ka ir blokis, parak labi sliideeja
Labas cenas.
Labas cenas.
http://www.ebay.co.uk/itm/bmw-e36-pfeba ... 2c810b1ed2
sludinājuma virsrakstā vajadzēja tev vajadzēja rakstīt VERY RARE (ar lielajiem burtiem un RARE nevis rear(aizmugure) jo šādi vairāk cilvēku uzmanību pievērš kad vārds rets ir izcelts) un vēl vajadzēja rakstīt gan sludinājuma tekstā gan virsrakstā OEM AERODYNAMIC BODYKIT ( Dj_Zii pievienoja to bildi kur ir rakstīts ka tas ir aerodynamic kits nevis pfeba, tas pfeba pierāda vairāk to ka tas ir oriģināls nevis kopija, ja kļūdos tad izlabojiet)
ja miglas nedod līdzi tad arī pasaki savādāk cilvēki mēdz būt piekasīgi pie katra sīkuma kas nav pateikts sludinajumā un arī vairāk bildes vajaga lai labak tos bamperus varētu redzēt(tā tikai uzmanību un iespējos pircējus pievilināsi)
sludinājuma virsrakstā vajadzēja tev vajadzēja rakstīt VERY RARE (ar lielajiem burtiem un RARE nevis rear(aizmugure) jo šādi vairāk cilvēku uzmanību pievērš kad vārds rets ir izcelts) un vēl vajadzēja rakstīt gan sludinājuma tekstā gan virsrakstā OEM AERODYNAMIC BODYKIT ( Dj_Zii pievienoja to bildi kur ir rakstīts ka tas ir aerodynamic kits nevis pfeba, tas pfeba pierāda vairāk to ka tas ir oriģināls nevis kopija, ja kļūdos tad izlabojiet)
ja miglas nedod līdzi tad arī pasaki savādāk cilvēki mēdz būt piekasīgi pie katra sīkuma kas nav pateikts sludinajumā un arī vairāk bildes vajaga lai labak tos bamperus varētu redzēt(tā tikai uzmanību un iespējos pircējus pievilināsi)
Njem abi rati ari tad, ja ir pashaavies reduktorscipruss18 rakstīja:kupinot abi rati griezaas,to toch zinu
Pacel augsa un paskaties pagrozot ratus, mos ir ar blokjis
Sent from my S3 mini using Tapatalk
pa maz feedback'a, nez vai kāds uzticēsies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20