KLAVINA M3
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- chevron_right
pilnigi piekritu...aivis328 rakstīja:Kas tur daudz ko domat vajag gazt un puceetKLAVINS rakstīja:nee , izdomat auto pielietojumu vai nu pucet vai nu gaazt
M3 motoriem ir pats sliktakais ja vinjus atstaj ilgi nelietotus saaks viena pec otras problemas liist araa
E36///M3 1996.coupe S50B32
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Varu Tev piedāvāt numuru GF895 tikai par nodokļu nomaksu
Bišķi līdzīgs ir
Bišķi līdzīgs ir
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
domaju par divcipara skaitļiem numuram
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Turp šurp ar butu ieceicams pakustinat, lai ellas tilta ar pakustās, giltņi pakust...KLAVINS rakstīja:hmmm... bez maz vai reiz nedela bus pa ziemu jauzsilda motors lai padarbojas vismaz
Tas ir pats pratigakais ja negrib pavasari kaadus brinumus sagaiditKLAVINS rakstīja:hmmm... bez maz vai reiz nedela bus pa ziemu jauzsilda motors lai padarbojas vismaz
Instagram INDIGAIS
Pat dīvaini šķiet, ka var nezināt auto likteni. Ir jādod mizā un jābauda tas vāciešu meistardarbs, ideālā gadījumā jāuzlabo cītīgi, nevis japoze vienkārši apkārt vizinot.
BMW Motorsport International
saprotu,ka offtopic,bet,ja nemaksā tos nodokļus skati vaitad vspār var iziet?Ramyrez rakstīja:es arii nemaskaaju celja nodokljus...un zhurka man nemaksaa 2keur-nejiet runa par kautkaadam ekanomijaam bet vairaak gan par principiem-kapeec man buutu valstij jaamaksaa celja nodoklis pa celjiem kuros es sajaaju savu piekari 2Xgadaa-kapeec man piemeeram jaaljauj sevi apist par pasha naudu????....ja man buus iespeeja valstij nesamaksaat kautvai 1eur-ES TO IESPEJU IZMANTOSHU!!!! labaak nopirkt kautkaadu OEM kronšteinu nekaa kaadam kabataa ielikt tos pashus 30eur par izjatiem LV celjiemtakeshi rakstīja:seit atrasties sak palikt pretigi jo uzdod normalu jautajumu nevar nemaz atbildet uzreiz jadzes ara posti? kas ta pa fignu???
Loģiski, ka skati nevar iziet, ja nodokli nesamaksā, viņš gan jau bez skates braukā, jo tak neies maksāt par to.
Bet nu no otras puses piekrītu, nav jau par ko maksāt, ceļi galīgā žopā
Bet nu no otras puses piekrītu, nav jau par ko maksāt, ceļi galīgā žopā
Es nemaksāju celja nodokli jau ceturto gadu un lepojos ar to!!!-netaisos barot to daunjus....sheit tiesham ir princips
BMW_The Ultimate Repair Bill
Un kā Tu dabū skati?Ramyrez rakstīja:Es nemaksāju celja nodokli jau ceturto gadu un lepojos ar to!!!-netaisos barot to daunjus....sheit tiesham ir princips
Auto, kas nav uzskaitē, skati manuprāt var iet, bet ceļa nodoklis jāmaksā nav. Šādā gadījumā tev ir sagriezta tehniskā pase, kuru draugiem var arī nerādīt - aizmirsi mājās. Kamēr tu neko neesi pārkāpis un draugiem nav iemesla sīkāk pārbaudīt papīrus, viņi neredz, ka auto nav uzskaitē. Galvenais, lai ir skate, octa un nav iemesla līst dziļāk čekot. Man viens otrs paziņa tā braukā ikdienā jau vairākus gadus, sods (ja uzrauj) esot tik mazs, ka lai atmaksātos maksāt ceļa nodokli, viņš esot jāpieķer reizi mēnesī.
Reģistrējot auto: un norādot auto turētāju, vai īpašnieku (neatceros kuru) kādu ar invaliditāti arī var izvairīties no nodokļa!Riks* rakstīja:Un kā Tu dabū skati?Ramyrez rakstīja:Es nemaksāju celja nodokli jau ceturto gadu un lepojos ar to!!!-netaisos barot to daunjus....sheit tiesham ir princips
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
paldies par informāciju bet kkā neticās ka var iet skati un vai tad CP iesitot datubāzē tavu vnz. neuzrādās ka auto nav uzskaitē?BUHARDI rakstīja:Auto, kas nav uzskaitē, skati manuprāt var iet, bet ceļa nodoklis jāmaksā nav. Šādā gadījumā tev ir sagriezta tehniskā pase, kuru draugiem var arī nerādīt - aizmirsi mājās. Kamēr tu neko neesi pārkāpis un draugiem nav iemesla sīkāk pārbaudīt papīrus, viņi neredz, ka auto nav uzskaitē. Galvenais, lai ir skate, octa un nav iemesla līst dziļāk čekot. Man viens otrs paziņa tā braukā ikdienā jau vairākus gadus, sods (ja uzrauj) esot tik mazs, ka lai atmaksātos maksāt ceļa nodokli, viņš esot jāpieķer reizi mēnesī.
Vēl viens liels mīnuss ja notiek CSN un tu nēsi vainīgs, atlīdzību neredzēt...
Ja auto nav uzskaitē pēc tām 30 dienām ir vai nu jāpagarina, vai jāatjauno teh. pase. Un redz viņi visu. Mazākais naudas sods 90 e un laikam 2 punkti.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bet nah tas ir vajadzīgs.?
Nu kādam kapeikpisējām jābūt lai domātu kkādas shēmas lai nožmiegtu tos 70-140eur gadā?
Nu kādam kapeikpisējām jābūt lai domātu kkādas shēmas lai nožmiegtu tos 70-140eur gadā?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
it kā normāls čalis, bet nu raksti tā it kā Tev ir divu pirkstu platuma šaurā pierīte, kura līdz ar to liecina par to ka trūkst vietasch. rakstīja:Bet nah tas ir vajadzīgs.?
prātiņam! (nekā personīga - pretjautājums tavam jautājumam)
Tātad Tavā redzējumā visi ir kapeiku pisēji, kuri ir spiesti domāt, kā apiet kārtējo "Tautas kalpu" naudas kāšanas projektu,
lai var noprikt Krievijas federācijas lidmašīnas?
kā Tev šķiet cik sanāk aptuveni ciparos man nodokļos izgrūzt pēc jaunajiem izcenojumiem, ja manā auto parkā ir
1. žurka
2. s-klase
3. ML
Vai tā arī ir kapeiku pišana?
To, ka divpirkstu pierīte ir tev nevis man pierāda frāze "pēc jaunajiem izcenojumiem". Kādiem izcenojumiem? domā tos, kas ir spēkā jau kādus 2 gadus? Vai arī tev tā s klase ir kā komerctransports?Rottus rakstīja:it kā normāls čalis, bet nu raksti tā it kā Tev ir divu pirkstu platuma šaurā pierīte, kura līdz ar to liecina par to ka trūkst vietasch. rakstīja:Bet nah tas ir vajadzīgs.?
Tātad Tavā redzējumā visi ir kapeiku pisēji, kuri ir spiesti domāt, kā apiet kārtējo "Tautas kalpu" naudas kāšanas projektu,
kā Tev šķiet cik sanāk aptuveni ciparos man nodokļos izgrūzt pēc jaunajiem izcenojumiem, ja manā auto parkā ir
1. žurka
2. s-klase
3. ML
Un otrkārt, man loģiskāk liekas izdomāt kā nopelnīt to naudu, nevis shēmot kā kādu appist un kaut ko nesamaksāt.
Ja tu esi SPIESTS domāt kā nesamaksāt nodokli, tad jādomā vai tāds auto vispār ir domāts tev..
offtopic satīrīšu
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kas ir jauniem izcenojumi? Vari šeit ielikt kādu linku ar to, ka tiks pacelti nodokļi?Rottus rakstīja:it kā normāls čalis, bet nu raksti tā it kā Tev ir divu pirkstu platuma šaurā pierīte, kura līdz ar to liecina par to ka trūkst vietasch. rakstīja:Bet nah tas ir vajadzīgs.?
1. žurka
2. s-klase
3. ML
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19