Ruu 2.0 Coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 26
- chevron_right
Šī ir netāu no Biķernieku trases!
Njā, pašam arī krāsa traki iepatikusies. Cerams ka nākamgad izskatīsies vēl labāk.
Njā, pašam arī krāsa traki iepatikusies. Cerams ka nākamgad izskatīsies vēl labāk.
Very nice bildes
Sēdinājums, manuprāt, ir baigi okey
Kāpēc sevi mocīt un vēl sēdināt
P.S. Kāds riepām izmērs Tev vsp?
Kāpēc sevi mocīt un vēl sēdināt
P.S. Kāds riepām izmērs Tev vsp?
Tāpēc, lai būtu vēl skaistāk. Un nav jau jāmokās, vienkārši jāpierod. :)
205/45R16
205/45R16
Skaistums prasa upurus! Būs jābrauc kā celkai!
Man pat nav zems autiņš, bet tik un tā jāpiedomā kur un kā braukt
Man pat nav zems autiņš, bet tik un tā jāpiedomā kur un kā braukt
Tur, kur Ruu saules griezis!KLAVINS rakstīja:kur sitaadas viet aatrodas ar saadu foonu?
SMuks, dzīvē ievērtēts!
Ierastajā leņķī un vietā!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kaut kāda kaka uz kapota. Varēji notīrīt pirms fočē.
negribu mācīt foto "masteru" bet man šitās galīgi šķibas bildes liekas nekādas,spranda jaizlauž un tāpat īsti kautkā nevar normāli apskatīt bildi
Es gan pamācīšu fotomeistaru erda, tev lielākā daļa bilžu no sabraucieniem ir ļoti vienādā manierē bildētas. Gribētos kaut ko svaigu, jaunu... Zinu, ka tu to vari, jo tev ir arī ļoti daudz interesantu bilžu... Nekā personīga, pats arī neesmu fotodievs
m4z rakstīja:negribu mācīt foto "masteru" bet man šitās galīgi šķibas bildes liekas nekādas,spranda jaizlauž un tāpat īsti kautkā nevar normāli apskatīt bildi
M4z, vnk pagriez monitoru kā vajag un nebūs jāgriež spranda visādos rakursos.
tāpat jau tur īsti nav ko redzēt, stūrītis no mašīnasRapakivi rakstīja:m4z rakstīja:negribu mācīt foto "masteru" bet man šitās galīgi šķibas bildes liekas nekādas,spranda jaizlauž un tāpat īsti kautkā nevar normāli apskatīt bildi
M4z, vnk pagriez monitoru kā vajag un nebūs jāgriež spranda visādos rakursos.
Jā, piekrītu par kaut ko inovatīvu!
Bija tā, ka ar Ruu auto citu bilžu nebija un tapēc ielikās šīs!
Ruu! Parasti jau liekam melnās nāsis, nevis melno brilli
poweredbygirts rakstīja:Ruu! Parasti jau liekam melnās nāsis, nevis melno brilli
Bet vsp jaatzīst, ka man kkas baigi patīk tajā purnāā.. laikam tā arī ir tā melnā brille
Jocīgi, ka tā liekas, bet piedur ritīgi
Ja godīgi tad man arī, moš ja būtu bampers mašīnas krāsā tad vēl labāk izskatītos. Kaut kā saplūst kopā ar lukturiem un nāsīm. Pagaidām ar krāsošanu nesteigšos, nav jau spilgti sarkana.
HZ, man tas melnais purniņš patīk
Šodienas snapi ar jauno sēdinājumu.. Priekša džips. Bet nu liekas ka aizmugure tiks pacelta par centimetru augstāk un priekša par centimetru zemāk. Kaut kā tā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
neesat visai normāli ar saviem sēdinājumiem1
JĀ,PRIEKŠĀ BAIGAIS DŽIPS!
JĀ,PRIEKŠĀ BAIGAIS DŽIPS!
izskatās ļoti skaisti dibenu tiešām nedaudz piepacel un priekšu piezemināt, un būs vnk
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 26