E36-cipruss18
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 57
- chevron_right
laikam jau cilveki kas nenodarbojas ar kadu biznesu so topiku nekad neizpratis
Cipruss sos topikus veido tadelj ka taa ir vieglak pardot massinas simple as that
jo slikta reklama ari ir reklama un cilveki uz to ari uzkjeras
cipruss malacis vismaz kautko dara
Cipruss sos topikus veido tadelj ka taa ir vieglak pardot massinas simple as that
jo slikta reklama ari ir reklama un cilveki uz to ari uzkjeras
cipruss malacis vismaz kautko dara
Instagram INDIGAIS
pa cik pirmo reizi to daru un bez dizhas palidzibas,ir lietas kuras shodien domajot esmu palaidis garaam.bet pa lielam bus labi.bija ari nezinashanas kljudas utt,bet pa lielam esmu apmierinats
ar kompatu pa brugji
beidz gulet un brauc salikt visus vadus, lai RUC!!!cipruss18 rakstīja:pa cik pirmo reizi to daru un bez dizhas palidzibas,ir lietas kuras shodien domajot esmu palaidis garaam.bet pa lielam bus labi.bija ari nezinashanas kljudas utt,bet pa lielam esmu apmierinats
Nu šis ir mans favorīttopiks, it īpaši jau cepī lasīt vienu un to pašu indivīdu raudošās piezīmes
P.s no mana kursabiedra uzceltā un nolaizītā sedana diezgan maz kas palicis.. kamēr čoms nepateica, ka tas ir tieši tas braucamais, nekad nebūtu uzminējis
bet nu, vismaz būsi pirmais, kas normālu dzinēju iemet
P.s no mana kursabiedra uzceltā un nolaizītā sedana diezgan maz kas palicis.. kamēr čoms nepateica, ka tas ir tieši tas braucamais, nekad nebūtu uzminējis
bet nu, vismaz būsi pirmais, kas normālu dzinēju iemet
nu vinja ir padrasta,bet rusas zinja ir ok.caurumu nav
smukus diskus un bus ok
smukus diskus un bus ok
ar kompatu pa brugji
a nafig atkal pārdod?
man ir viens labs čoms, kurš šitā pat, visu laiku maina mašīnas vienā laidā.... pēdējās ko atceros bija t4 , e46, opel vivaro, tagad e53 ... un tā visu laiku.... liekas 100 pāri jau bijis autiņu, cik csdd skatījies vai kam tur prasījis. Vnk ta arī pajautāju viņam, nu kāda velna pēc viņš dara tā? viss ir vairak kā vnk, tā ir tāda sava veida atkarība, izklaide. Pats to atzina skaidri un gaiši. Viņam reāli patīk visu laiku šītā mainīt autiņus kā citam spēlēt basketbolu, iet uz kačalku vai vel ko. Tikai starpība tāda, ka visu laiku pārdod ar kaut nelielu plusiņu vai iemaina izdevīgi kaut kā
Es apskauzu ciprusu . Nafig es ta nevaru noperku un ta driz vien pardodu. Bet piekeros vienai masinai un pareju visu un ta zel pardot un jabrauc entie gadi
man ta ari bija
nereali zhel bija anglis e46
bet esmu sapratis ka nedriskt piekjerties
nereali zhel bija anglis e46
bet esmu sapratis ka nedriskt piekjerties
ar kompatu pa brugji
Nu cepuri nost lai veicas biznes ,bet ta ir mana fobija ko neparvaret.....
A cipruss kā sāka ar e36, tā arī joprojām turpina un nekur tālāk nav ticisRidlihs rakstīja: Tikai starpība tāda, ka visu laiku pārdod ar kaut nelielu plusiņu vai iemaina izdevīgi kaut kā
Bet, - labs nāk ar gaidīšanu! Kas zin kas būs nākamais pirkums...
Kad sitas e36 uz tirgu ies?
Jau iet :)
cipruss18 rakstīja:anglis bus
cipruss18 rakstīja:anglis bus
Nesaki hop pirms neesi......
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18