Zirdzins e36 Zeljonka;
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 32
- chevron_right
ne riktiigi forsi bija pasmieties ar visiem apkaartHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Vikingu vaards bija - Rolo :)
Vairaak shaadu pasakumu e36.lv ietvaros
http://tuningparts.lv/index.php?route=p ... t_id=15542
Jusu domas par sho prieksaa? Vai arii ieteikumi?
Jusu domas par sho prieksaa? Vai arii ieteikumi?
Es par kausiem, orta lieta pēc stock stūres ir benķi kas man besī e36 salonā, kad sāc aktīvāk braukt krīti ārā (gan no parastajiem oem sport seats gan vederiem)
Šie noname mazliet atgādina Recaro pole position gribētos nopētīt tuvāk kā viņi izskatās
+ ērtāka, pareizāka sēdēšana
+ jūtami vieglāki par stock benķiem
- jāņem ārā uz TA
- ja kupejā liec abus priekšā auto paliek 2 vietīgs
edit: būri arī liktu ja nebūtu banānijas likumi
Šie noname mazliet atgādina Recaro pole position gribētos nopētīt tuvāk kā viņi izskatās
+ ērtāka, pareizāka sēdēšana
+ jūtami vieglāki par stock benķiem
- jāņem ārā uz TA
- ja kupejā liec abus priekšā auto paliek 2 vietīgs
Pēdējais labojis kars - 24 Mai 2015, 22:58, kopā labots 1 reizi.
man tieshi tas patik ka viniem nav nekada uzraksta, nevar pateikt ka djoshonskars rakstīja: Es par kausiem, orta lieta pēc stock stūres ir benķi kas man besī e36 salonā, kad sāc aktīvāk braukt krīti ārā (gan no parastajiem oem sport seats gan vederiem)
iecekoshu riit tuningpartos,aizbrauksu
vbinus gruuti ir ieinstaleet e36?
zinu ka labi veel ir bimarco, bet vinus tirgo kads lv?
Samēra elementāriZirdzins rakstīja: vbinus gruuti ir ieinstaleet e36?
vajag Un pieskrūve vnk stock benķa vietās ar tām pašām skrūvēm
Liela iespeja ka vajadzēs šādas starplikas jo sliedēm platumi atšķirās Rekur arī variants, tādi pagarinājumi, arī pieskrūvets tur pat kur stock benķis stiprinās, šajā variantā arī jostas pareizāk piestiprinātas. Gan jau ka vēl ir varianti kā viņus pieskrūvēt, citi pārtaisa piekombinē viņus stok sliedēm, bet tas variants der īsajiem, jo tad benķi nevar dabūt tik zemu kā gribētos.
Hz, manis pēc šim autiņam tomēr derētu kkas no stok izpildījuma. Augstāk minētie beņķi tiešām derētu kādam aktīvam drifterim, bet ar konkrēto mašīnu/sēdinājumu domāju no beņķa neizvelsies arī bez tiem taburetiem..
d[-_-]b
Okey, liels paldies par info!
bimarco smuki benjkji...zinu kaadiem ir LV, bet kur vinus var uzsuutiit? cenas arii ir sapratigas
bimarco smuki benjkji...zinu kaadiem ir LV, bet kur vinus var uzsuutiit? cenas arii ir sapratigas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Paskaties vēl ADparts
http://adparts.eu/lv/auto/sedekli-un-ak ... rder=price
http://adparts.eu/lv/auto/sedekli-un-ak ... rder=price
Nu es nez vai stock alcantara benjkji izskataas labaak par augstakminetajiem bimarco...
Kaa arii tiem kam ir adas salons, domaaju ka shie jebkuriem vaaderiem liek pienest uudeni...
Slinkums tīt atpakaļ, tāpēc uzprasīšu - kas noveda pie neorģinālajām restēm? Tas bija vienīgais, kas man tajā auto īsti nepatika, bet par pārējo - cepuri nost, pat nobalsoju beigās par tavējo.
P.S. Tas ir tikai un vienīgi mans viedoklis
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Originalitaate laikam. Un biju uzlicis nesen joka peec standarta restes...kka nepatik man parastas vairs+ shiis iet klaat mashiinas bampera resteimaartyd rakstīja:Slinkums tīt atpakaļ, tāpēc uzprasīšu - kas noveda pie neorģinālajām restēm? Tas bija vienīgais, kas man tajā auto īsti nepatika, bet par pārējo - cepuri nost, pat nobalsoju beigās par tavējo.
Nu var jau būt. Bet vispār, dzīvē apskatot, bija jau bija iespaidīgi
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Vel viss prieksaa...salons kad saliksies, kresli kad buus, varees piekarei un motoram sakt kjerties klaatmaartyd rakstīja:Nu var jau būt. Bet vispār, dzīvē apskatot, bija jau bija iespaidīgi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 32