CaK Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 59
- chevron_right
Visu cieņu, dogma
dogma
Parlasot sito visu un turpinot offtopicu ,man top skaidrs,kapec nevedu nekur uz servisiem.
Bet cepums tev par velmi maksat to naudu lai auto vispar butu lietojams
veiksmi talak..
Bet cepums tev par velmi maksat to naudu lai auto vispar butu lietojams
veiksmi talak..
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
mjaa dogma tev rokas no īstās vietas aug
Malacis, dogMa, labs darbs kas padarīts. Iepriekšējiem meistariem par tādiem darbiem un to gateri pirkstus ar āmuru jāpielabo, lai vairs nekad pie auto klāt nelien.dogMa rakstīja:daudz teksta
Pilnīgs gateris ar vadiem, bet Dogma zelta cilvēks
Paldies, paldies, cenšamies Galvenais, ka pats cilvēks apmierināts
Tagad gan jau pilna ziņu kaste ar jautājumiem/lūgumiem salabot/uztūnēt visādas miskastes
Jauki, ka auto atkal ir lietojams
Jauki, ka auto atkal ir lietojams
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nebūtu slikti
Vakar satikts doMga....šķirstija etm,eba katalogu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tiko tavu jauno video noskatījos
Domāju ka nu būs stāsts par Dogmas veiklajiem pirkstiem, nervu sistēmu un e36, bet nekā.
Domāju ka nu būs stāsts par Dogmas veiklajiem pirkstiem, nervu sistēmu un e36, bet nekā.
Noskatījos pēdējo žurkas video. Izklausas baigi traki, bet cīnies, lai pavisam drīz varam redzēt rezultātu.
CaK rakstīja:Beidzot tas ir noticis un, pateicoties dogMas iniciatīvai, mans sedans atkal ripo pa Latvijas ceļiem. Tiesa,prieku aizēno fakts, ka salons tagad ir pilnīgi izdrāzts un tādā nav vēlēšanās uzturēties, un lielais meistars Janex325, jeb Jānis Zariņš, ar visu savu Autocentrs Rīga neatbild uz maniem zvaniem un izvairās no sūdu savākšanas. Par to es šodien pret viņiem uzsāku tiesas darbus.
Bet visā visumā iztērēti vairāk par 520 EUR un vēl salons nav pilnīgi pabeigts.
Sīkumos visu padarīto nevaru izstāstīt, bet dogMam nācās pasvīst, jo, rupji sakot, mana mašīna bija izvarota.
nesi aizdomajies,ka tas cilveks likvides SIA un no vinja TU nepiedzisi neko??
un jau riit vinjam bus jauns SIA!!
ja vinjam butu IK,tad butu pavisam cits stasts,bet shini gadijuma TU dabusi absalutu nulli
ar kompatu pa brugji
Uz 100 km/h pie 3k apgriezini. Normali vai mainits reduktors?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iepriekš arī bija?teorētiski normāli.
Normāli
Vai tad pirms tam nekad uz šosejas nebiji bijis ar šito?
Bet jā, nemotoriem ir paīsi reduktori
Bet jā, nemotoriem ir paīsi reduktori
Bija :) vnk. neesmu pieradis pie tik augstiem apgriezieniem pie sotaka. Prasas sestais atrumsĢirts rakstīja:Iepriekš arī bija?teorētiski normāli.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 59