Podziņas bembīts :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 73
- chevron_right
malacis,apsveicu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
varbūt šodien drusku pabraukšu pa kino studijas teritoriju Nevaru sagaidīt, kad beidzot pati varēšu ar savu mašīnīti pabraukt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu malači!
Tad jau nepacietīgi gaidu ielās tavu auto! Tomēr daudz laika un nervu šūnu tas tev prasījis :)
Tad jau nepacietīgi gaidu ielās tavu auto! Tomēr daudz laika un nervu šūnu tas tev prasījis :)
Apsveicu!
nju ta beidzotPodziņa rakstīja:varbūt šodien drusku pabraukšu pa kino studijas teritoriju Nevaru sagaidīt, kad beidzot pati varēšu ar savu mašīnīti pabraukt
apsweicu ka beidzot maziņā rūc..
Paldies, paldies... man pašai prieks. Un jā , runājot par nerviem, tie jau tā ir maz palikluši un diezgan švaki, bet bija grūti brīži, puņķi un asaras, strīdi u.t.t. bet beidzot rūx mana maziņā Vakar gribēju izbraukt, bet stūres pastiprinātājam miers. Sameklēšu un tad jau domāju, ka varēšu izmest kādu līkumiņu..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņ. Kad beidzot brauksi?
Vot, vot, man tas pats interesē..
Ai, rokas nolaidušās Nez , man tā stulbā skate nosit visu apetīti uz braukšanu. Tā negribās maxāt tos 160 Ls tam stulbajam CSDD . Bet būs jau jāsaņemās, jāpabeidz un jābrauc.. Nez, tagad katru nedēļas nogali kāds tusiņš vai garāks izbrauciens, baigā tērēšanās un gribās tomēr atpūsties un pabaudīt vasaru, nevis visu naudu sagrūst mašīnā.. kaut kas ir uznācis, pati īsti nesaprotu kas. Laikam vasara galvā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Pārdod labāk man to mašīnu.
Podziņa jau vakar ieminējās ka pārdod..bet nju Ruu es domāju ka tu viņu nespēsi atļauties...hihi..
PODZIŅ - SAŅEMIES UN BEIDZ TUSĒT!!!! Neviens tusiņš neatsver to kaifu braukt ar savu autiņu pa Rīgas ielām.
Nu ok. piebeiģšu šo mēnesi, jo šo mēnes visādi baļļuki - D-pils drifts, kluba baļļuks u.t.t. un tad augustā sākšu domāt par skati
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Eiii.. Meiten! Saņemies! Kā tad tu baudīsi vasaru bez sava auto!?!Podziņa rakstīja:Ai, rokas nolaidušās Nez , man tā stulbā skate nosit visu apetīti uz braukšanu. Tā negribās maxāt tos 160 Ls tam stulbajam CSDD . Bet būs jau jāsaņemās, jāpabeidz un jābrauc.. Nez, tagad katru nedēļas nogali kāds tusiņš vai garāks izbrauciens, baigā tērēšanās un gribās tomēr atpūsties un pabaudīt vasaru, nevis visu naudu sagrūst mašīnā.. kaut kas ir uznācis, pati īsti nesaprotu kas. Laikam vasara galvā
Nu ieguldijumus tas prasa, bet tici man-būsi priecīga un nenožēlosi, ka būs izkritis tādēļ kāds tusiņš
Sabinchix rakstīja:Podziņa jau vakar ieminējās ka pārdod..bet nju Ruu es domāju ka tu viņu nespēsi atļauties...hihi..
kas tur tik daudz maksā ?
Podziņ, ja neturpināsi iesākto, pats personīgi aizbraukšu pie tevis un izteikšu publisko "fuj"Podziņa rakstīja:Ai, rokas nolaidušās Nez , man tā stulbā skate nosit visu apetīti uz braukšanu. Tā negribās maxāt tos 160 Ls tam stulbajam CSDD . Bet būs jau jāsaņemās, jāpabeidz un jābrauc.. Nez, tagad katru nedēļas nogali kāds tusiņš vai garāks izbrauciens, baigā tērēšanās un gribās tomēr atpūsties un pabaudīt vasaru, nevis visu naudu sagrūst mašīnā.. kaut kas ir uznācis, pati īsti nesaprotu kas. Laikam vasara galvā
Viss Pati par sevi man dārga, tāpēc nepārdošau, bet , ja kāds gribētu, tad prasītu ļoti daudzHoodieBro rakstīja:Sabinchix rakstīja:Podziņa jau vakar ieminējās ka pārdod..bet nju Ruu es domāju ka tu viņu nespēsi atļauties...hihi..
kas tur tik daudz maksā ?
Ok. es pieķeršos un pabeigšu Negribu dabūt publisku fujmarux rakstīja:Podziņ, ja neturpināsi iesākto, pats personīgi aizbraukšu pie tevis un izteikšu publisko "fuj"Podziņa rakstīja:Ai, rokas nolaidušās Nez , man tā stulbā skate nosit visu apetīti uz braukšanu. Tā negribās maxāt tos 160 Ls tam stulbajam CSDD . Bet būs jau jāsaņemās, jāpabeidz un jābrauc.. Nez, tagad katru nedēļas nogali kāds tusiņš vai garāks izbrauciens, baigā tērēšanās un gribās tomēr atpūsties un pabaudīt vasaru, nevis visu naudu sagrūst mašīnā.. kaut kas ir uznācis, pati īsti nesaprotu kas. Laikam vasara galvā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Beidzot piedarbināta un izkustināta Lai varētu jau normāli izgāzst, vēl jānomaina sajūga darba cilindrītis un viens rullītis kurš nāk uz stūres pastiprinātāja sūkņa Te viens mazs un nekvalitatīvs video
http://www.youtube.com/watch?v=GKEYxNJHte8
http://www.youtube.com/watch?v=GKEYxNJHte8
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Apsveicu, ka esi adzīvinājusi savu autiņu, liels prieks par tevi...
vel tik T.A jadabu tasd bus pa 1. jo cik jelgavā dzirdeju tad kāda teica ka augustā būs ielās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 73