Pacha's e36 - 320 sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right
Hoodij, sludeklī kkur lasīju, ka cauruma nav (cik sapratu).
Bet godīgi, šitie visi "pēc sarunas ar kko" nospriedu, ka vajag kko lielāku, vajag melnāku vai vajag lielāku .. un tāpēc jātirgo.. tas nebeigsies nekad Pacha tā ir tikai tāda atmazka sev un citiem - vajag kko citu, jo tas redz būs "LABI" man
Bet godīgi, šitie visi "pēc sarunas ar kko" nospriedu, ka vajag kko lielāku, vajag melnāku vai vajag lielāku .. un tāpēc jātirgo.. tas nebeigsies nekad Pacha tā ir tikai tāda atmazka sev un citiem - vajag kko citu, jo tas redz būs "LABI" man
No vakardienas 333, arī tiku pabraukāties!
Viens no pirmajiem piegājieniem uz ovālu. :)
http://content28-foto.inbox.lv/albums/p ... 150608.mp4
Tā kā pašam nav neviena šāda veida bilde, vai video, nāksies ievākt no daudziem materiālus
Viens no pirmajiem piegājieniem uz ovālu. :)
http://content28-foto.inbox.lv/albums/p ... 150608.mp4
Tā kā pašam nav neviena šāda veida bilde, vai video, nāksies ievākt no daudziem materiālus
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Update:
Pirms neilga laiciņa iegādāti priekšējie DEPO lukturi, notonēti lillā, kā arī, pie reizes - novilktas miglas lillā(Bildes rīt )
Kā arī, šodien(tikko) - iepirkta M-tech3 stūre no lietotāja Rews.
Nomazgāšu auto, sabildēšu visu, lai ir foto dokumentācija
Pirms neilga laiciņa iegādāti priekšējie DEPO lukturi, notonēti lillā, kā arī, pie reizes - novilktas miglas lillā(Bildes rīt )
Nomazgāšu auto, sabildēšu visu, lai ir foto dokumentācija
lila? likas atrak rizaaPacha rakstīja:Update:
Nomazgāšu auto, sabildēšu visu, lai ir foto dokumentāci
Lillā, lillāHazard rakstīja:lila? likas atrak rizaaPacha rakstīja:Update:
Nomazgāšu auto, sabildēšu visu, lai ir foto dokumentāci
Tagad pa taisno uz TA un piekodini, ka tas ir stock.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Lampas ļoti interesanti izskatās. Temperatūras datčiks gan interesanti stāv vai man tikai izskatās?
Ja tā varētu, momentā darītuJohnny rakstīja:Tagad pa taisno uz TA un piekodini, ka tas ir stock.
Danke Temperatūras dačiks stāv nepareizi, jo izrādās radiators ir caurs, visu laiku nav šķidruma :( Jāliek vien mazais atpakaļ, lai dzesēNixon rakstīja:Lampas ļoti interesanti izskatās. Temperatūras datčiks gan interesanti stāv vai man tikai izskatās?
I nafig bij likt virsu LIELO bet cuaro radiatoru? Sture zai.. Interesanti a uz to to sturi e36 pogas vareja uzlikt un lai darbotos kruzis/skalums/parslegat dziesmas?
var, tikai elektriki vajaga
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Jo nezināju, ka viņš ir caurs, kad liku.Hazard rakstīja:I nafig bij likt virsu LIELO bet cuaro radiatoru? Sture zai.. Interesanti a uz to to sturi e36 pogas vareja uzlikt un lai darbotos kruzis/skalums/parslegat dziesmas?
Gribejam kā labak, bet sanaca kā vienmēr?Pacha rakstīja:Jo nezināju, ka viņš ir caurs, kad liku.Hazard rakstīja:I nafig bij likt virsu LIELO bet cuaro radiatoru? Sture zai.. Interesanti a uz to to sturi e36 pogas vareja uzlikt un lai darbotos kruzis/skalums/parslegat dziesmas?
Strobus izņēmi laukā? tavs krāsu izpildījums man vienmēr ir paticis
Jā, strobi ir izņemti laukā + viens saplīsaarmis rakstīja:Strobus izņēmi laukā? tavs krāsu izpildījums man vienmēr ir paticis
Nēesmu nekur pazudis
Auto bija uz laiku "nolikts malā".. Sakarā ar kārbas maiņu! :)
Bet ar to tas neapstājās, pa to laiku tapa jauns, priekšējais bampers(face-lift), ar mazu piesitienu no stickerBOMB
Un pie reizes saniezējās pirksti:
Nomainīts bampers,
Bampera amortizatori, lai taisna priekšā,
Uzlikta adekvāta paskata haube un, par laimi, tieši manā krāsā!!
Un kā tad iztikt bez disku maiņas?
Apavi no MIM firmas diskiem nomainīti uz sen kārotajiem style3 - plašākai tautai zināmi kā "kaplaki"
Bet kopumā, šis ir sākums, lai auto būtu acij tīkams :)
Šodien samazgāju un safočēju....
Tāds pagaidām izskatās mans dupsen-krateklis!
Nepievērst uzmanību rusļikam..
Auto bija uz laiku "nolikts malā".. Sakarā ar kārbas maiņu! :)
Bet ar to tas neapstājās, pa to laiku tapa jauns, priekšējais bampers(face-lift), ar mazu piesitienu no stickerBOMB
Un pie reizes saniezējās pirksti:
Nomainīts bampers,
Bampera amortizatori, lai taisna priekšā,
Uzlikta adekvāta paskata haube un, par laimi, tieši manā krāsā!!
Un kā tad iztikt bez disku maiņas?
Apavi no MIM firmas diskiem nomainīti uz sen kārotajiem style3 - plašākai tautai zināmi kā "kaplaki"
Bet kopumā, šis ir sākums, lai auto būtu acij tīkams :)
Šodien samazgāju un safočēju....
Tāds pagaidām izskatās mans dupsen-krateklis!
Nepievērst uzmanību rusļikam..
Man patik ka izskatas sie diski uz auto... Pat nezinu vai vaig ar viniem darit ko esi sadomajis...
P.s tas mans subjektivais viedoklis...
Es par to tieši domāju, jo ir ok, manuprāt..Gekons rakstīja:Man patik ka izskatas sie diski uz auto... Pat nezinu vai vaig ar viniem darit ko esi sadomajis...
Diski ir labie Rotiform wannabe , man patík! Atkal esi noindividualizéjis.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right