2 x 325i E36-Ridlihs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 72
- chevron_right
Par r16 style 18. 2 pelēki un 2 nopūsti melni ar baloniņu. Krāsa ar šķinàtāju nonāk nost viens divi.
Viss ir baigi čotka, bet diskus prasās kā ēst !
Vajag kaut ko spēcīgu ar nenormālo plauktu, jo viss bmw ir čotka pietrūkst tikai diski labi !
Vajag kaut ko spēcīgu ar nenormālo plauktu, jo viss bmw ir čotka pietrūkst tikai diski labi !
jau gāju pakaļ tādiem , bet pa ceļam izdomāju, ka man prioritāte lielāka ir bloķis tomēr par diskiem... so....
Tomēr ziemas edition būs ar šiem diskiem. Paradzēts bija šādus r16 un 9j platus vasarai, bet tā kā sazīmēju r15 ar e34 iznesumu, tad kāpēc gan arī pa ziemu nebraukt smuki. Šitos tikai sakrāsošu loģiski
Un priekš vasaras būs citi smuki r17. Un jā, ar šiem pat neliels strech aizmugurē ir priekša sasēdīsies un arī palaidīšu zemāk protams, citādi no šobrīd bildē vismaz skats ir
Un priekš vasaras būs citi smuki r17. Un jā, ar šiem pat neliels strech aizmugurē ir priekša sasēdīsies un arī palaidīšu zemāk protams, citādi no šobrīd bildē vismaz skats ir
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Zemāk, protams, ka palaist vajag... Bet, lūdzu nekrāso melnus tos diskus vai kādā citā pokemonu krāsā! Ir pat labi, kā ir tagad.
priekša toč būs zemāk, citādi nu galīgi kretinē šobrīdējā priekšas pozīcija attiecībā pret pakaļu
Nu violetajā metālikā toč nebūs vai sarkanā, bet par melniem tieši domāju, jo esmu tādus redzējis melnus. Man vnk tracina spaiņa krāsa un hroma spīdīgi plaukti, pēdējie gan nav šitiem protams
Nu violetajā metālikā toč nebūs vai sarkanā, bet par melniem tieši domāju, jo esmu tādus redzējis melnus. Man vnk tracina spaiņa krāsa un hroma spīdīgi plaukti, pēdējie gan nav šitiem protams
Nixon,Tev laikam taisnība, kad šoreiz nevajag melnus krāsot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
izskatās kā r13
Pagaidi, nolikvidēšu x5 priekšu un uzlikšu ziemas edition bamperi, tad būs ok, nu labāk kā bleķi noteikti , kas sākumā bija paredzēti ziemai
Ar šiem var nosēdināt tā ka vēders šļuc pa zemi
iepriekshejie bij smukaaki, tos labaak buutu njemis kaa zieminiekus :) shitie toch izskataas kaa uz r13
Nu palēnām sākt palikt nice atkalKlavz rakstīja:Būs nice
Kā reiz uz ziemu neRiccijs rakstīja:Ar šiem var nosēdināt tā ka vēders šļuc pa zemi
Iepriekšējie bija 2 melnas zvaigznes r16 priekšā un sarkani bleķi aizmugurē. Nez vai smukākmrkashell rakstīja:iepriekshejie bij smukaaki, tos labaak buutu njemis kaa zieminiekus :) shitie toch izskataas kaa uz r13
tu tak kkur mineeji ka 2vi melni, divi sudraba, kurtad sudraba pazuda??
visi 4 aizceļojuši lietotājam Klimpim
un man toč ar viņiem negribējās vairāk braukt, apnikuši konkrēti bija
biju pat gatavs pa ziemu ar violetiem bleķiem zibināt, tā apnikuši bija
un man toč ar viņiem negribējās vairāk braukt, apnikuši konkrēti bija
biju pat gatavs pa ziemu ar violetiem bleķiem zibināt, tā apnikuši bija
aaa jasna! cik tad maksaaja tie 16nieki, ja protams nav secret?
nopirku no Možā tās r 16 zvaigznes pagājušo gadu pirms ziemas ar Nokian ziemenēm, neatceros, bet kaut kas ap sotaku vai sotaks bija.
es domaju tie st32?
Tie nav style 32 style 32 ir ar šaurākiem spieķiem un vairāk
Un šitie ir r 15, kas pa stailu nezinu, iepirku ar visām ziemenēm pa Ls 70
Style 32 vai style 65 r 17 ir meklējumos priekš vasaras. Bet nu primārais bloķis un jauns sajūgs, mošk pat keramiskais.
Un šitie ir r 15, kas pa stailu nezinu, iepirku ar visām ziemenēm pa Ls 70
Style 32 vai style 65 r 17 ir meklējumos priekš vasaras. Bet nu primārais bloķis un jauns sajūgs, mošk pat keramiskais.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 72