540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 56
- chevron_right
Smuks
Žēl,ka netiku to dien..
Žēl,ka netiku to dien..
Kāda vadība tev pagaidām stāv? Ja precīzi atminos, bija kkāda aftermarket?
Pēc sadaleņu maiņas nebūs jāpārprogrammē?
Lēnu garu pielāgoju M3 gaisa masas mērītāju, vajadzētu būt ok..,piegūlās lieliski katram gadījumam vel hermetiķi pa vidu saliku..
Vel ir izdevies dabūt m3 gaisa kastes karstuma aizsargu, izrādījās sakarīgs e-bay tirgonis, citreiz no LV paciņu gaidu ilgāk..
Pa lielam neredzu kad būs laiks pieķerties auto..līdz janvārim esmu nokrāmējies ar darbiem, tā ka neredz galu...
Vel ir izdevies dabūt m3 gaisa kastes karstuma aizsargu, izrādījās sakarīgs e-bay tirgonis, citreiz no LV paciņu gaidu ilgāk..
Pa lielam neredzu kad būs laiks pieķerties auto..līdz janvārim esmu nokrāmējies ar darbiem, tā ka neredz galu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
Kka galigi nepiesaista tas spoileris (kkads kosmoss) un kas attiecas uz diskiem, tad iepriekshejie bija kudish labaki (shitie pat nestav lidz). Kopejais skats uzreiz pazud!
Protams ar r18 skats bija agresīvāks, bet dodu priekšroku r17 kā tādam! Spoilers gaumes lieta..
e36
skats jau ir viens. Bet nav jau arī nekāda tehniska pamatojuma kapēc būtu labāk likt zemprofila riepas.
Man nepatika braukšnas īpatnības kādas bija uz tiem ratiem, es vnk nejutos droši uz ceļa tajos momentos kad baudīju dzinēja iespējas , tā jau ikdienā braukt varēja, protams, ne pa zemīti katrs palileāks akmenītis var nozīmēt srambu uz diska..diski bija skaisti un labi , be ne prekš manis, normāli braukt var arī ar 1,6 ar šo tomēr gribās nedaudz patrakot.
e36
Šodien paveicās tikt pie K&N paneļfiltra pa simbolisku ciparu, protams, jāmazgā un jāsapūš ar eļļu..
e36
Jaunu nesanāk nopirkt?
Rapakivi rakstīja:Jaunu nesanāk nopirkt?
Optimizēju izdevumus....
Sapucējot būs kā jauns, izmaksas 5ls filtrs un 14 ls līdzekļi kopšnai..
Un jā jaunu būtu žēl pirkt...
e36
Cik jauns maksā?
Ja skatās e-bay tad 50+ dolāri+ piegāde
Te dilera cena
http://www.knfilters.com/search/product ... od=33-2070
Gan ja kāds zin kur vel lētāk dabūt..,jebkura gadijumā zem mana iztereta cipara nepalīst..
Te dilera cena
http://www.knfilters.com/search/product ... od=33-2070
Gan ja kāds zin kur vel lētāk dabūt..,jebkura gadijumā zem mana iztereta cipara nepalīst..
e36
Bedzot sagaīdiju jauno ieplūdes gofru, un lielos klipšus M-power vārsta vāka uzlikai..
Iepierkta vel ir M50b25 bez vanus ieplūdes sadalene, pilns komplekts ar piespiedējiem, interesenti var iegādāties PM, der kā upgreids M50/M52 izplūdes sadalenei, nedaudz apdomājoties lkm paliku vecs un ir mazliet citas prioritātes nevis dabūt liekus 10hp uz redlainu..
Iepierkta vel ir M50b25 bez vanus ieplūdes sadalene, pilns komplekts ar piespiedējiem, interesenti var iegādāties PM, der kā upgreids M50/M52 izplūdes sadalenei, nedaudz apdomājoties lkm paliku vecs un ir mazliet citas prioritātes nevis dabūt liekus 10hp uz redlainu..
e36
Piemērīts M gaisa kastes karstuma aizsargs, atnāca bišku salocījies pa pastu, izskatās ka iestūķet varēs...
Ieplūdes kolektoru ir plānos pārkrāsot pēc 101 jaukšanas ir diezgan sakrāpējies..
Ieplūdes kolektoru ir plānos pārkrāsot pēc 101 jaukšanas ir diezgan sakrāpējies..
e36
pie kadam sadalenem tad tu beigas paliec?
izdevas pievienot droseles deveju, taa lai vins straada pareizi?
izdevas pievienot droseles deveju, taa lai vins straada pareizi?
...
Uz dodto momentu palieku pie pilniga stock, neplānoti izdeumi ar jauna TV iegādi un projekts pei, pei.., jākrāj atkal piķis un tas tik ātri nebūs, lai tagad pateiktu kādas idejeas vel ienāk prātā (plānots bija vel izpulēt degkmaeras un palielināt ieplūdes , izplūdes kanālus galvai)
Ar droseles pozīcijas sensoru ir tā ka es nesaprotu kam ir domāta tā viena iedaļa kura man netiek izmatota, tā arī neviens nav atbildējis uz manu saskābušo jautājumu, auto iet rūc problēmu nav, esot vnk pārbaudīt, bet nav man ne tā struma ne poņas par elektroniku, uz diagnostiku auto ies pēc ziemas miega..
Droseles pozīcijas devēja stāvokļi:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=8& ... 48#p197548
Ar droseles pozīcijas sensoru ir tā ka es nesaprotu kam ir domāta tā viena iedaļa kura man netiek izmatota, tā arī neviens nav atbildējis uz manu saskābušo jautājumu, auto iet rūc problēmu nav, esot vnk pārbaudīt, bet nav man ne tā struma ne poņas par elektroniku, uz diagnostiku auto ies pēc ziemas miega..
Droseles pozīcijas devēja stāvokļi:
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=8& ... 48#p197548
e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21