jurcis Techno Violet Touring 2.5tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right
Vienīgais kas prasās ir smoked virzienrādītāji!
woow perfekti sis tiesam ir pelnijis vietu uz kada zurnala vaaka
...
1. bilde vienkārši fantastiska.
super tourings!!
Jāāāāāā... bez vārdiem
labs baklazhans
paldies. Tagad jāvelta laiks e30 sezonas atklāšanai, pie e36 darbi biku iesaldēsies.
Nu tehnisks auto, bez vaardiem, super kuutina! Un diski arii super sakraasoti, ja man buutu taadi diski, vini izskatiitos tieshi taapataas.
:) jāpabeidz tikai kārtīgi pulēt diskus. Drīz dabūšu vajadzīgās pastas. Dzīve tik skatu bojā pabagaidu peikrāsotās durvis. Ceru to drīz novērst.
Veel tikai parkingi pietruukst aizmuguree
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
mega skaistums malacis par tavu apņēmību
Man šķiet, ka ja Tu tiksi pie bērniem ar auto šādas lietas nenotiks..labāk pagaidi vēl kādus gadus
Nekaunēšos teikt, ka simpātiskākais auto visā E36 forumā..
Nekaunēšos teikt, ka simpātiskākais auto visā E36 forumā..
Tiešām skaists un diskiem īstā krāsa
šitais autiņš gāž no kātiem
ļoti labs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Sen neko neēsmu postējis, nav bijis laika, neko sabildēt un atrādīt kas ir kas nav.
Brīvdienās beidzot atputos biju aizlaidis līdz laukiem, ar lepnumu varu teikt ka esmu iemācijies TD's-u
Par 25 ls ar pilnu auto nobraucām 500 km
Sapirkti visādi sīkumi piekarei, atsaites, buskes bremžu šļauciņas, jāuzinstalē kondiškas radiātors un ventilātors - tad jālaiž iepūst freons. Kad beigsies lielie darbi tad ķeršos pie pulēšanas un lietu savešanas kārtība
Lai runā bildes, man patīk bildēt
Ieliku busines maģi.
Brīvdienās beidzot atputos biju aizlaidis līdz laukiem, ar lepnumu varu teikt ka esmu iemācijies TD's-u
Par 25 ls ar pilnu auto nobraucām 500 km
Sapirkti visādi sīkumi piekarei, atsaites, buskes bremžu šļauciņas, jāuzinstalē kondiškas radiātors un ventilātors - tad jālaiž iepūst freons. Kad beigsies lielie darbi tad ķeršos pie pulēšanas un lietu savešanas kārtība
Lai runā bildes, man patīk bildēt
Ieliku busines maģi.
Nez, man tie tumšie visi nepārāk tiem diskiem! Neredz to foršo, smalko spieķu rakstu!
Bet tā smuks un sakopts izskatās tas auto!
Bet tā smuks un sakopts izskatās tas auto!
Pēdējais labojis ch. - 11 Jūn 2012, 22:22, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
par to piili
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- chevron_right