AJmotorsports BMW ///M V8 compact
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 36
- chevron_right
veciit tas ir labakais ko es seit jebkad esu redzejis
veiksmi! gaidu, kad varēs redzēt darbībā
Veiksmi darbos un lai viss sanāk, galā būs kkas ļoti unikāls!:):):idea:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Once you get block, you never go back...
Jau nevaru sagaidīt nākamo drifta sezonu.
Kada elektronika bus? Viss no e92 liksiet?
BMW autoserviss& tunings
Paldies visiem par ovācijam!
Paliks taspats VEMS ecu!
MAXixt rakstīja:Kada elektronika bus? Viss no e92 liksiet?
Paliks taspats VEMS ecu!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
nūū te jau viss pa nopietno iet
Nekas tur labs nebus ar vems, vems ir primitivs ecu un ar vinju nav iespejams saregulet visus parametrus uz tiem jauniem dzinejiem. Un bez normali sareguletiem vanosiem tas motorom nav jegas jo tada gadijuma vins iet +- ka m62.
BMW autoserviss& tunings
Viss strādās, VEMS nekad nav bijis primitīvs, tā ir gara diskusija, VEMS būs cits!!! tāpat vien nebūtu veikta šāda dzinēja iegāde! ja tu domā ka jānahrenizē vanosi, jo vems neregulējot vanosus, nedaudz kļūdies! priekāMAXixt rakstīja:Nekas tur labs nebus ar vems, vems ir primitivs ecu un ar vinju nav iespejams saregulet visus parametrus uz tiem jauniem dzinejiem. Un bez normali sareguletiem vanosiem tas motorom nav jegas jo tada gadijuma vins iet +- ka m62.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
daudz proektu esmu uztaisijis un vems nekad nebija labak par oem ecu,labs piemers subaru ar s85. Bet lai veicas, jebkura gadijuma labs proekts
BMW autoserviss& tunings
s85 projektam nemaz nav vanosu kā tādu, kā jau pats zini, bet jauda ir lielāka nekā ar standarta ecu tika panākta, protams kamēr dabūja jaudu 100 poniji pastaigājās kaut kur, bet tam projektam bija arī citas nianses kamdēļ tika likti vemsi!
Viss kārtība, mums arī ir bijuši daudzi projekti un saskarsme ar vemsu, tādā ziņā ms utt neatbalstu.
Viss kārtība, mums arī ir bijuši daudzi projekti un saskarsme ar vemsu, tādā ziņā ms utt neatbalstu.
MAXixt rakstīja:daudz proektu esmu uztaisijis un vems nekad nebija labak par oem ecu,labs piemers subaru ar s85. Bet lai veicas, jebkura gadijuma labs proekts
Lai labi griežas un slīpējas visa sezona.
Spēcīgi - lai veicās darbos
man ir maza saskarsme pagaidam ar vadibas programešanu bet te man ir japiekrit MAXixt bet protams viss ir atkarigs ari no softa kvaletates bet protams ja jums ir tads skils ka vemu piedenat korekti zem dzineja tad cepuri nostMAXixt rakstīja:Nekas tur labs nebus ar vems, vems ir primitivs ecu un ar vinju nav iespejams saregulet visus parametrus uz tiem jauniem dzinejiem. Un bez normali sareguletiem vanosiem tas motorom nav jegas jo tada gadijuma vins iet +- ka m62.
Ps: apsveicu vecit ar potencialo jaudas pieaugumu
Džeki nomierinās, te viss strādās, ja grib lai strādā uz oem vadību ir vajadzīgi visi dačiki, visi pārējie gemaroji, + orģinālā vadība ir no smg, tam visam nav jēgas, VEMS ir zināms un viss strādās un būs vairāk par orģinālo jaudu!!! PUNKTS m62 lai dabūtu jaudu kas ir s65, vajag kompresoru kā minimums! Pasaulē ar šādiem dzinējiem ir daudzas šosejas automašīnas ar VEMS vadību, ms3, nerunāsim par motec...VEMS ir iziets cauri daudziem sportnikiem, sporta auto nav vajadzības pēc orģināla ecu. VEMS atvieglo dzīvi!!!
Un joprojām ir iespēja iegādāties m62b44 dzinēju, ar kārbu, vadību, cena atkarība no komplektācijas.
Šodien biju iebraucis ciemos uzmest aci ,
Edgars jau bija iemetis motoru uz klucīšiem paskatīties kas tur kā...
Nu karteris šoreiz nebūs jāpārmetina bet viss pārējais khm
ļoti daudz darbu priekšā un VEMS uz kopējā fona man liekas būs tāds peļu pirdiens marmelādē
Edgars jau bija iemetis motoru uz klucīšiem paskatīties kas tur kā...
Nu karteris šoreiz nebūs jāpārmetina bet viss pārējais khm
ļoti daudz darbu priekšā un VEMS uz kopējā fona man liekas būs tāds peļu pirdiens marmelādē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 36