Sabinchika coupe :))
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 65
- chevron_right
Haha.. Čukčiņa tucipruss18 rakstīja:Par to atrumklokji nemaz nebrinos ka apmierina,to jau mes artevi toreiz plazaa noskaidrojaam
par tam riepam ,ja riepa ir pa sauru tad ari citreiz braucot ta var gadities pašam reizes 4 ta ir bijis
PPs: kas par kloķi sabinite dazreiz lieto apelsina stavietu,un sargs tagad doma ka sabine ir musu gramatvede bet man nav paraduma luret ,pa svešu mašinu saloniem tapec pastastiet man ari
PPs: kas par kloķi sabinite dazreiz lieto apelsina stavietu,un sargs tagad doma ka sabine ir musu gramatvede bet man nav paraduma luret ,pa svešu mašinu saloniem tapec pastastiet man ari
Hehe labs! baigā grāmatvedeDj_Zii rakstīja:par tam riepam ,ja riepa ir pa sauru tad ari citreiz braucot ta var gadities pašam reizes 4 ta ir bijis
Par to kloķi ir garš stāsts, bet nju nākamreiz kad stāvēs bembītis vari iečekot
Kad pēdējo reizi redzēju nebija nekāda uzgala, tikai pliks alumīnija klokis....
uzgalis kaut kur palicis!
Žuļiks tu!! Vot vajadzēja tev visiem izpļāpāties!!možais rakstīja:Kad pēdējo reizi redzēju nebija nekāda uzgala, tikai pliks alumīnija klokis....
Nav pliks, ādiņa ir
Ir sanācis pabraukt bez uzgaļa saslēgties dragrace likās pat patīkamāk bez uzgaļa..
e36
par to gramatvedi nebija variantu teritorijas apsargi piesejas kas par meicu atstaj savu bmw mana parkinga no rita un vakara nak pakal nacas stastit ka tu esi musu gramatvede un mums ofiss ir tepat ap sturi velviens taka ja tev jauta tu zini ko atbildetSabinchix rakstīja:Hehe labs! baigā grāmatvedeDj_Zii rakstīja:par tam riepam ,ja riepa ir pa sauru tad ari citreiz braucot ta var gadities pašam reizes 4 ta ir bijis
Par to kloķi ir garš stāsts, bet nju nākamreiz kad stāvēs bembītis vari iečekot
jus tagad par koSabinchix rakstīja:Žuļiks tu!! Vot vajadzēja tev visiem izpļāpāties!!možais rakstīja:Kad pēdējo reizi redzēju nebija nekāda uzgala, tikai pliks alumīnija klokis....
Nav pliks, ādiņa ir
Eeeeu viss dārgie beidziet piekakāt manu topiku
Personīgos jautājumus par manējo kloķi caur PM
Ook Dj_Zii tagad zināšu
Personīgos jautājumus par manējo kloķi caur PM
Ook Dj_Zii tagad zināšu
Beeeeeeeidzot ir pienācis tas brīdis, kad redzu šo!!!!
Līdz jaunajam gadam sēdēšu uz roltoniem, bēt vismaz beidzot vecā dvēselīte tiek ņemta ārā
Līdz jaunajam gadam sēdēšu uz roltoniem, bēt vismaz beidzot vecā dvēselīte tiek ņemta ārā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nē Jaņķel nekas nenotika, beidzot būs manā mazulītē vairāk zirdziņu
Paldies milenium
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Paldies milenium
Apsveicu! Un manējais stāv rindā uz tādām pašām pārvertībām
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Richus - tavējais motors jau klāt? :)
Renio - mmm yess :))