Avus Blue - mans projekts!
ok, tad parādi kādu defektu, kura dēļ cena būtu jāpielīdzina miskastie uz 4triem riteņiem.AlpineLV rakstīja:Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
Pēdējais labojis Jaanis MM - 26 Aug 2012, 20:15, kopā labots 1 reizi.
smirdēt vari citos topikos, ja nau naudas tad sēdi un klusē.Cherry rakstīja:Es ar domaju, ka tas ir pilnigs kosmosss
ja auto stāvoklis ir ļoti labs un sterils, tad cena ir adekvāta!
visiem kam cena zem 2 štukām ir miskastes uz 4 riteņiem?Jaanis MM rakstīja:ok, tad parādi kādu defektu, kura dēļ cena būtu jāpielīdzina miskastie uz 4triem riteņiem.AlpineLV rakstīja:Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
bet nu variet tagad mani te nolamāt un domāt ko gribat, bet es tiešām nemaksātu 2400LS par pārkrāsotu 1.8 e36, pietam ne no tās pilnākās komplektācijas
Es gan maksātu tik daudz par normalu 1.8is kupeju....
Someone who knows fuck all about he's BMW.
vārdi vietā.ielīsts tur ir visur kur var,citā krāsā nokrāsots.1.8 dzinējs.kāpēc tu domā ka savu e36 vari pelīdzināt piemēram 3.0d e39 vai e46 328 cupe?ar ko tavs labāks http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... aildg.htmlm4z rakstīja:visiem kam cena zem 2 štukām ir miskastes uz 4 riteņiem?Jaanis MM rakstīja:ok, tad parādi kādu defektu, kura dēļ cena būtu jāpielīdzina miskastie uz 4triem riteņiem.AlpineLV rakstīja:Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
bet nu variet tagad mani te nolamāt un domāt ko gribat, bet es tiešām nemaksātu 2400LS par pārkrāsotu 1.8 e36, pietam ne no tās pilnākās komplektācijas
līdzvērtīgi?- http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bknck.html ?
par defektiem runājot, ir viens defekts kura dēļ nevar būt tāda cena, tas ir 1.8 nevis 2.8 kurš tiešām varētu arī tā maxātJaanis MM rakstīja:ok, tad parādi kādu defektu, kura dēļ cena būtu jāpielīdzina miskastie uz 4triem riteņiem.AlpineLV rakstīja:Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
+1 Podziņai, bet nu neko...katrs tak grib nopelnīt uz ieguldīto līdzekļu un darbu rēķina. Skaists auto
Podziņa rakstīja:par defektiem runājot, ir viens defekts kura dēļ nevar būt tāda cena, tas ir 1.8 nevis 2.8 kurš tiešām varētu arī tā maxātJaanis MM rakstīja:ok, tad parādi kādu defektu, kura dēļ cena būtu jāpielīdzina miskastie uz 4triem riteņiem.AlpineLV rakstīja:Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
Visu laiku turējos, lai šito nepateiktu !!! pati mašīna jau smuka, protams
+328 Es arī visticamāk izvēlētos 2.8 par šādu summu. Kā likumā - bagātīgāks aprīkojums un jaudas daaaaaudz vairāk. Un sīkumus jau var sataisīt...Podziņa rakstīja:par defektiem runājot, ir viens defekts kura dēļ nevar būt tāda cena, tas ir 1.8 nevis 2.8 kurš tiešām varētu arī tā maxātJaanis MM rakstīja:ok, tad parādi kādu defektu, kura dēļ cena būtu jāpielīdzina miskastie uz 4triem riteņiem.AlpineLV rakstīja:Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
Bet nu var jau būt, ka kāds pircējs atradīsies. Veiksmi tirgošanā!
ar ko tavs labāks http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... aildg.html
līdzvērtīgi?- http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bknck.html ?[/quote]
mans labāks ar to ka ir e36. un tas pirmais e46 vispār kkāds locīts šķunings, pa taisno uz tolmetu vedams.
līdzvērtīgi?- http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bknck.html ?[/quote]
mans labāks ar to ka ir e36. un tas pirmais e46 vispār kkāds locīts šķunings, pa taisno uz tolmetu vedams.
ok, bet uzpildoties tomēr prieājos ka 1.8 nevis 2.8.Podziņa rakstīja:par defektiem runājot, ir viens defekts kura dēļ nevar būt tāda cena, tas ir 1.8 nevis 2.8 kurš tiešām varētu arī tā maxātJaanis MM rakstīja:ok, tad parādi kādu defektu, kura dēļ cena būtu jāpielīdzina miskastie uz 4triem riteņiem.AlpineLV rakstīja:Es tā saprotu ka cenā tu vadies pēc tā cik esi ieguldījis, manuprāt nepareizi, visiem pie kājas cik naudas tur iegrūdis esi, pircēju interesēs mašīnas stāvoklis un komplektācija.
Katra auto priekš sevis cena ir citādāka, vienam maza, otram adekvāta, citam liela, bet tas tak individuāli. Ja negribi pirkt, nepird biznesā.
Lai vai kā manējais pagaidām izskatās, arī neatdotu par parasta e36 cenu, kaut gan citiem uzmīzt uz tā, ko tur esmu ieguldījis u.t.t.
Lai jaunietis tirgo, pa cik vēlas. Šo nekad nesapratīšu. Skaudība, ka savu nevarat tik dārgi pārdot?
Lai vai kā manējais pagaidām izskatās, arī neatdotu par parasta e36 cenu, kaut gan citiem uzmīzt uz tā, ko tur esmu ieguldījis u.t.t.
Lai jaunietis tirgo, pa cik vēlas. Šo nekad nesapratīšu. Skaudība, ka savu nevarat tik dārgi pārdot?
Tātad, šo topiku vajadzētu aizklapēt. Auto pārdots uz Jejgavu... Droši ka jaunais īpašnieks arī šeit atrādīsies!!
pardot pilnīgi negribējās, bet ģimenes pieaugums dara savu.
pardot pilnīgi negribējās, bet ģimenes pieaugums dara savu.