KLIKICA CABRIO 2.5
Nu klavin, tik pat labi varu jautat to pasu tev, nafig tev baltie? gaumes lieta, zili/baltie pie 800k xenoniem iet ideali kopa!
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ne ne ne, klavins, tas jau ka rusietim! :
nu man kipa tad baltie, tad doma nu bija par dzeltenajiem :P
nu man kipa tad baltie, tad doma nu bija par dzeltenajiem :P
tapeec es arii biju sokaa ka domaaju ka sadus ieliki tad jav viss kaartiibaa un ar gaumi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kad sākumā lasīju sarakstu ar izdarīto, arī likās, ka zilie eņģeļi ir Klavina rādītais variants. Pirmā doma WTF.
Bet redzēts dzīvē auto un ir
Personīgi nebūtu tonējis priekšējos logus baidoties no tāda paša soda, kā bubulis, bet izskatās ar tonētiem logoem
Bet redzēts dzīvē auto un ir
Personīgi nebūtu tonējis priekšējos logus baidoties no tāda paša soda, kā bubulis, bet izskatās ar tonētiem logoem
Klikic būsi sestdien pasākumā?
Busim busim, bus gan HZ 382, gan GH 23
Super!.
Tad tiekamies tur.
Tad tiekamies tur.
moss kads iekers par KOSMOSU
+1, vareji jau labakas kvalitates bildes ielikt sludekli, piesaistitu lielaku uzmanibu!Archizlv rakstīja:Ha taa otraa bilde ir laba kur tas blokis uz prieksheejaa ritena uzlikts.
Sveiki biedri!
Gribeju atradit savu jauno auto!
Sis eksemplars tika iemainits pret veco kabri, ar piemaksu man un vel patureju sava ipasuma vecos Vader sedekleus! krasa man patik, tikai japule, jo krasojums nav no labakajiem, un haubei un jumtam jarauj pleve nost!
Komplektacija:
18 pogas
Sunu siets
MOMO 95mm
Blokis
Vader benki balta krasa
El logi un luka
Diski kaut kadi, varat piedavat mainu pret r17, izskatisu visus piedavajumus.
un vel visadi sikumi
Auto:
1996 beigas
280 000 tafele
2.8
Zils
[/URL]
[/URL]
Gribeju atradit savu jauno auto!
Sis eksemplars tika iemainits pret veco kabri, ar piemaksu man un vel patureju sava ipasuma vecos Vader sedekleus! krasa man patik, tikai japule, jo krasojums nav no labakajiem, un haubei un jumtam jarauj pleve nost!
Komplektacija:
18 pogas
Sunu siets
MOMO 95mm
Blokis
Vader benki balta krasa
El logi un luka
Diski kaut kadi, varat piedavat mainu pret r17, izskatisu visus piedavajumus.
un vel visadi sikumi
Auto:
1996 beigas
280 000 tafele
2.8
Zils
[/URL]
[/URL]
Skaista krāsa. Derētu taisīt jaunu topiku.
Nav isti bildes vairs, kad sabildesu, gan jau ka kaut ko iemetsiu! :)