Sidnas 328i
Es nesaprotu tos cilvēkus kas piesienās par to kapēc viņš vai kāds cits liek tirgoties savu auto. Varbūt viņam ļoti patīk šis auto bet ja kāds ir gatavs maksāt vairāk kā viņš nopirka un var nopelnīt un pēc tam nopirkt ko labāku tad kāpēc to nedarīt.
Man arī sapnis kādreiz tikt pie tik ekstrām bagāta salona kā Tev
Vienmēr ir iespēja salikt un papildināt.
madarsv rakstīja:Es nesaprotu tos cilvēkus kas piesienās par to kapēc viņš vai kāds cits liek tirgoties savu auto. Varbūt viņam ļoti patīk šis auto bet ja kāds ir gatavs maksāt vairāk kā viņš nopirka un var nopelnīt un pēc tam nopirkt ko labāku tad kāpēc to nedarīt.
tieshi taa!
Instagram - Sandis_e36
Es atkal tieši nesaprotu tos cilvēkus kas tā dara.. bet paldies, ka apgaismojāt :) okok.. katrs dara ar savu kā vēlas bet tagad sapratu, ka grib nopelnīt
Isti nesaprotu so modes kliedzienu uz stock magisiem? Izskatas 70% nojati,skana biezi ari nekada,biezi gan vainigas ir skandas vai orginalais pastiprinatajs,bet vienalga sakarigai magnetolai bus labaka skana un ir muzika klausama no flaskas?
DeDz iN CoOl
Bieži vien tie flešku maģīši izskatās pēc nekā ar tiem lējājošiem delfīniem un flešu kas spraužas priekšpusē
Orģinālais skats ir daudz labāks, pašam ir BMW RDS ar CD changer un nekādu problēmu un kvalitāte arī ir
Ļoti patīk ka šim aizmugurē ir elkoņbalsts ar cupholders, diezgan noderīga lieta karstā vasaras dienā
Orģinālais skats ir daudz labāks, pašam ir BMW RDS ar CD changer un nekādu problēmu un kvalitāte arī ir
Ļoti patīk ka šim aizmugurē ir elkoņbalsts ar cupholders, diezgan noderīga lieta karstā vasaras dienā
Cik ir zinaams, tad tieshi BMW bussines CD 43 skanas kvalitaate ir ljoti laba un ja aizved pie kaada elektrika, kas nodarbojaas ar elektro lietu laboshanas darbiem, tad pie vina var arii uztaadiid tam magim usb izeju kaut kur aizmuguree, lai vareetu fleshku izmantot. Taa arii es dariishu kad beidzot samekleeshu sev to magi.
Fak,fak,fak!
Shitas ir viens no trijiem,parejos divus veel nessmu iznjeemis no pasta..
Labi,ka tikai 10ls,ceru,ka parejie divi arii buus mazi.
un pietam ar Ex e36
Shitas ir viens no trijiem,parejos divus veel nessmu iznjeemis no pasta..
Labi,ka tikai 10ls,ceru,ka parejie divi arii buus mazi.
un pietam ar Ex e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
tad nu sodien,aiz nebij ko dariit,tika uzmesti O.Z r17,tik taa ieskatam,un secinajums ir taads,ka ir jaavalcee arkas un vajg gumiju ar mazaaku profilu bet izskatas,jau manuprat,ka diezgan labi!
Instagram - Sandis_e36
šaurākas/zemākas riepas un varbūt pat pietiktu ar iekšējās kantītes pielocīšanu, ja vēl nosēdinātu tad rati sagāztos uz iekšu nedaudz + vēl uzpulēt plauktu un būtu kaut kas neredzēts
Sorrry par offtopic, bet nu cmon - nestāstat muļķības, ka BMW magnetola (kura ir no sazin kāda 199X.gada) skan bezmazvai labāk par 200X.gada kkādām pioneer, alpina, JVC utt magnetolām. Vienīgais PLUSS, kas ir tai bmw magnetolai - viņa sajiet kopā ar paneli un izskatās anormāli svaigi un oriģināli, kautgan mūsdienās var arī piemeklēt smuku magnetolu bez delfīniem un "ziliem neoniem" ekrānā.. tai pašā laikā kkādu krāsu regulējamo, kur var uzlikt bmw paneļ apgaismojuma krāsu un viss ir labi.. tādai bmw magnetolai ne tik nevar regulēt skaņu Hz un visus pārējos sīkumus kā mūsdienu magnetolām.. Nenoturējos, jo kkur citur jau lasīju, ka daži tur teica, ka tās magnetolas un vecās e36 Hi-fi tumbas ir afigenās pa 10ls pionieres Tev skanēs daudz patīkamāk..
Bet par auto Sidnas man arī kas sakāms diski smuki.. tieši gribēju kā madars teikt.. riepu šauru un sēdini un viss būs bumbās..
Bet par auto Sidnas man arī kas sakāms diski smuki.. tieši gribēju kā madars teikt.. riepu šauru un sēdini un viss būs bumbās..
Tev ir tāds maģis, ka tik droši apgalvo ka viņš nefiga neskan? Iesaku paklausīties kā viņš skan, būsi patīkami pārsteigts, ka tas vecais aparāts skaņas kvalitātē neatpaliek no daudz jaunākiem aparātiem. (protams, ja tu neesi kkāds melomāns) Iespējas noregulēt skaņu viņam ar ir pietiekoši daudz.
Ak jā, lai Sidnas uzraksta skaņas kvalitātes atšķirību salīdzinājumā ar iepriekšējo, daudz jaunāko pionier.
Ak jā, lai Sidnas uzraksta skaņas kvalitātes atšķirību salīdzinājumā ar iepriekšējo, daudz jaunāko pionier.
Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM
Es ar tādu pašu maģīti vizinos un nenožēloju ne mirkli ka tādu nopirku un ieliku. iekļaujas kopskatā un labi skan.
Es varu apgalvotRex rakstīja:Tev ir tāds maģis, ka tik droši apgalvo ka viņš nefiga neskan? Iesaku paklausīties kā viņš skan, būsi patīkami pārsteigts, ka tas vecais aparāts skaņas kvalitātē neatpaliek no daudz jaunākiem aparātiem. (protams, ja tu neesi kkāds melomāns) Iespējas noregulēt skaņu viņam ar ir pietiekoši daudz.
Kad atdod tādu summu par tādu maģi, tad, protams, ka ne mirkli nenožēlosiRapakivi rakstīja:Es ar tādu pašu maģīti vizinos un nenožēloju ne mirkli ka tādu nopirku un ieliku. iekļaujas kopskatā un labi skan.
Bet, ja nopietni, gribu ietestēt arī tādu maģi, tad arī sapratīšu, citādāk neticu, ka var skanēt labāk par jauniem maģiem.
Nu varbūt viņš skan Tuvu mūsdienu maģiem ja visu tur smuki saliek
Bet nu nejau tāpat vai labāk..
labi viss, pietiek
Bet nu nejau tāpat vai labāk..
labi viss, pietiek
Ch!sen nekas nav raxtiits..
tad nu manam e36 nekas buutisks nav mainijies,visadi sikumi sataisiiti un tas arii viss!
Viss loti labi stradaa un auto kalpo loti labi un uzticami..pasham prieks par to.
Pagaidam neko salauzis arii neesmu..
tad nu manam e36 nekas buutisks nav mainijies,visadi sikumi sataisiiti un tas arii viss!
Viss loti labi stradaa un auto kalpo loti labi un uzticami..pasham prieks par to.
Pagaidam neko salauzis arii neesmu..
Instagram - Sandis_e36