AAM Montreal blau...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
smuki rudeni ja vel tev sitas projekts bus uzmauksim kopeeju fotosesiju
Diski smuki, tikai auto grūti pamanīt Bet jābūt , ir šāds salikums arī dzīvē redzēts.AAM rakstīja:Nu vot, ar baltiem diskiem..
Diski noteikti balti labāki kā bija melni. Es teiktu pretējo, bet šitas disku stils ir ļoti piemērots baltiem. Reti kuri balti izskatās ok., bet tu esi trāpījis desmitniekā
Pat siekala notecēja Patīk,labs sēdinājums,krāsa :) Diski melni man labāk patika,jo baltie par baltu
duski simpātiski ,tas jāatzīst Cik mm sēdinājums ?
Sedinajuma gan vairs nav- bij par traku..!!!
Melni diski bij labi, bet baltiem ar nav ne vainas..
Melni diski bij labi, bet baltiem ar nav ne vainas..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto tirgojas..:)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis AAM - 20 Aug 2011, 10:43, kopā labots 1 reizi.
Ideāls
Kāda cena?
bumeritis skaists protams ta vizmaz iskatas ,,,,
Bet jautajums kapec vissas bildes ta apstradatas , kad tik tumsas (var padomat kad kasjakus slep) Lugums likt normalas kvalit., saprotamsu atelus jo savadak neko vairak par pieksejo M bamperi neredz ~!
Bet jautajums kapec vissas bildes ta apstradatas , kad tik tumsas (var padomat kad kasjakus slep) Lugums likt normalas kvalit., saprotamsu atelus jo savadak neko vairak par pieksejo M bamperi neredz ~!
Shitam braucamajam naw kasjaku,ko slept! Man patik asakas,koshakas bildes, tapec ari tadas lieku!
Nepatik, vari droshi neskatities..!!!
Nepatik, vari droshi neskatities..!!!
Par cenu uz PM..!!!RENIO rakstīja:Kāda cena?
Archij pussy magnet apsveicu, auto dzive izskatas vnk IDEALI tgd gaidi manu iznacienu
Ar baltiem diskiem patika labāk
man kaut ka labak patik ar tumsajiem diskiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Bildes tikai kā jau visas Tev, baigi tumšās
Tad vai pareizi saprotu, kas šis vēl nav pārdots? vai vēl pārdod?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right