BuKTOP'a tds
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28
- chevron_right
Monstroāls dars ieguldīts!
Veel viss tikai priekshaa
Jaa darbs un liidzeklji tiek guldiiti godam
Jaa darbs un liidzeklji tiek guldiiti godam
Labi pastrādāts.
Lai veicas turpmāk.
Lai veicas turpmāk.
pa skaisto
Tu kkur to (hvz) kā viņu sauc līmēji divās kārtās? Nu kkur pie kārbas vai pakaļējām arkām?
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
Tieši tā pie kārbas un aizm.arkām līmēju 2 kārtās
Super, vecīt
varētu būt viens no/starp gaidītākajiem e36 uz vasaras sezonu!kompots rakstīja:Glauni, skats tiešām labs laikam būs viens no sterilākajiem e36
Cepuri nost!
Man pat nav īsti ko pateikt...
cepuri nost!
Es pat nezinu ko pateikt!
Es pat nezinu ko pateikt!
NU ko es varu pateikt, Arturs savu darbu zina... Taaa tik turpinaat. Es ar domaaju, ka sis buus mans favoriits uz vasaru noteikti (protams peec maneejaa ).
p.s. tu 2-dien vakaraa briivs ? vajag atziimeet ...
p.s. tu 2-dien vakaraa briivs ? vajag atziimeet ...
prieks redzet kadu kurs uznemas nenosaa nenotaa nemt un izdarit sadu darbu
isti nesapratu ko domaji ar m3 roceni? jo vinja neder uz parasajiem diskiem.
kaa ar metinasanu? bija daudz ko metinat vai nekas nopietns nebija?
katraa zinjaa pelnijis esi medalju par so darbinju
isti nesapratu ko domaji ar m3 roceni? jo vinja neder uz parasajiem diskiem.
kaa ar metinasanu? bija daudz ko metinat vai nekas nopietns nebija?
katraa zinjaa pelnijis esi medalju par so darbinju
...
Fatalty - 2dien nesanaaks ,3dien darbs :/
Gluzhi nenoshaa nenotaa to nedariju - pirku prieksh sevis un taads plaans arii bija celt augshaa liidz gandriiz ideaalam :)
Ar m3 roceni domaju to kas ir salonaa - m3 naaca ar aadas galu nevis plastmasu :)
Bundzha nebija jaametina - metinaataajs veel nav uzdarbojies , bet driizumaa buus nepiecieshams - jaapaarmetina zapaskas vieta un kreisais aizmugureejais stuuris zem lampas!! Gribeeju pie reizes iemetinaat tilta pastiprinoshaas plaaksnes ,bet nevareeju uz sitienu nekur dabuut jeb suudiigi mekleeju :)
Principaa par draudziigu ciparu labpraat nopirktu taadu pashu m3 aizm.tilta swapu kaa tev - ja ir kaadam ko piedaavaat PM :)
Gluzhi nenoshaa nenotaa to nedariju - pirku prieksh sevis un taads plaans arii bija celt augshaa liidz gandriiz ideaalam :)
Ar m3 roceni domaju to kas ir salonaa - m3 naaca ar aadas galu nevis plastmasu :)
Bundzha nebija jaametina - metinaataajs veel nav uzdarbojies , bet driizumaa buus nepiecieshams - jaapaarmetina zapaskas vieta un kreisais aizmugureejais stuuris zem lampas!! Gribeeju pie reizes iemetinaat tilta pastiprinoshaas plaaksnes ,bet nevareeju uz sitienu nekur dabuut jeb suudiigi mekleeju :)
Principaa par draudziigu ciparu labpraat nopirktu taadu pashu m3 aizm.tilta swapu kaa tev - ja ir kaadam ko piedaavaat PM :)
Normāli, gaidīšu bildes ar smuku sakārtotu salonu.
Riit buus ,pie reizes M bampers jauzliek :)
Jaasaak laikam buus tad purns jaukt aaraa , buushu tad visu mashiinu paarjaucis pilniibaa vieniigais motors ar kaarbu nebuus kustinaati
Jaasaak laikam buus tad purns jaukt aaraa , buushu tad visu mashiinu paarjaucis pilniibaa vieniigais motors ar kaarbu nebuus kustinaati
Veiksmi darbos.
Kur Tu dzīvo, ka sniega nav?
M bamperam tiešām krāsa ļoti līdzīga un prieks par paveikto.
M bamperam tiešām krāsa ļoti līdzīga un prieks par paveikto.
dziivoju garazhaa
ja nopietni tas snaps uztaisiits paris dienas pirms sniega
ja nopietni tas snaps uztaisiits paris dienas pirms sniega
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …