E36-Uldis_R
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Šodien pabūts ulbrokā un šis tas iegūts kā piemēram pāris atslēdziņas bagāžnieka vāka komplektā
tad vēl 18 pogu OBC žēl ka tikai ar logu šķidruma devēju
un vēl tiku pie orģinālā domkrata, releja vāciņa kurš turās ciet un nenobružātu gaismas slēdža.
Tagad varbūt kāds var pateikt kādi devēji un kas man ir nepieciešams lai viss strādātu tam OBC?
Tagad varbūt kāds var pateikt kādi devēji un kas man ir nepieciešams lai viss strādātu tam OBC?
Jau kopš pirkšanas esmu domājis, ka jāapskatās vai manam tur kkas atrodas no atslēgām, bet tā arī vnm esmu aizmirsis to izdarīt
nu man nopērkot autiņu tur nebija nemaz tās vietas kur likt instrumentus tad no donora paņēmu to kastīti un šodien tika iegūti instrumenti. pašam ļoti liels prieks
Tev vajag - vadus, check control moduli, gongu, pagriezienu sviru ar BC funkciju(nav obligāts), bremžu slēdzis ar 4 kontaktiem, tosola līmeņa devēju.
happy buying
happy buying
Tur tas buying tā mazāk, happy ielikšanu ar visu CC
paldies par info. tagad censtisos ar dogma visu sarunat.
paldies lietotajam dogMa par obc ieinstelesanu
un vel viens paldies lietotajam activity par paklaju
tagad tik janomaina garazai jumts lai varetu visu izcelt no salona un tad metinat gridu.
tagad tik janomaina garazai jumts lai varetu visu izcelt no salona un tad metinat gridu.
Good luck ar jumtu, tikko pats tam 2 - 3 dienu garuma izgaju cauri
domajams ka nebus tik traki
OBC ieinstalēts ar visu CHECK CONTROL? Vai tomēr atrunāja tevi no tik lielām "izvirtībām"
atrunaja mani no tadam perversijam un beigas kad apskaidroja visu sapratu ka ta ari ir labak
Vienmēr laipni Kā jau teicu, ja kas nepieciešams, dod ziņuUldis_R rakstīja:paldies lietotajam dogMa par obc ieinstelesanu
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
noteikti
Es arī savam sākumā gribēju likt ar Check moduli, bet beigās sapratu, ka reālais ieguvums neattaisno darbu un enerģijuUldis_R rakstīja:atrunaja mani no tadam perversijam un beigas kad apskaidroja visu sapratu ka ta ari ir labak
eu, tavs auto tak stāv Iļģuciemā pie Maksimas X (daugavgrīvas), liekas, ka vairākas reizes emsu redzējis!
Es ar turpat atrodos!
P.S. Vienmēr patīkami uzzināt, ka neesi viens savā asfalta pleķī!
Es ar turpat atrodos!
P.S. Vienmēr patīkami uzzināt, ka neesi viens savā asfalta pleķī!
nu es dzivoju ziepniekalna valdeku ielas sakuma tur sanak biezi pieripinat pie brackas vai senciem.
sodien nomainitas durvju gumijas un nopirkti diski no lietotajam Ruu cerams ka 1dien sanaks vinus nopucet un uzpucet un uzmontet
pa so laiku ka parasti izdariti sadi tadi sikumini bet galvenais ir tas ka ir iegadati lietotaja Ruu diski ar riepam un no lietotaja zeltinsh atsperes ar amortizatoriem un vel dazi nieki. tagad saku izjust ko nozime ka masina ir kaut cik sedinata bet pasam jau nu loti patik ka tagad izskatas. paris bildes ieskatam.
savests kartiba ari apgaismojums salona beidzot ir vairak vai mazak visur samainitas lampinas vai detalas lai vis degtu (paldies lietotajam dogMa par logu pacelaju pogam)
Bāc, diski izskatās dievīgi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right