E36-skudra
nu es tā naivi ceru ka tas ir aķis, jo nu reāli salona apgaismojums knapi deg, elektronika visp nevelk unj nu tā
tas būs aķis vai kaut kur kontakta nav. tev panelī deg baterijas lampa vai nē ? ieteiktu ģeneratoru aizvest apskatīt. 50ls ir restaurēšana. bet pirms ved, ar ampērmetru izmēri cik tev aķis dod ārā ar un bez ieslēgtu motoru.
tad nu tā, ķeros atkal pie darbiem, autiņš manas prombūtnes laika bija sācis niķoties :(
ieliku jaunu aķīti un tagad jau viss ir ok.
dabūti miglinieki, tagad tik jādabon garāža kur var paķimerēties
šodien iepirkta arī āda un tagad ar savu dūdu mēģinam visas apšifkas pārlīmēt:
nelielam ieskatam...
ieliku jaunu aķīti un tagad jau viss ir ok.
dabūti miglinieki, tagad tik jādabon garāža kur var paķimerēties
šodien iepirkta arī āda un tagad ar savu dūdu mēģinam visas apšifkas pārlīmēt:
nelielam ieskatam...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
lipinu visu ar bison kit universal, nu pagaidām vēl viss turās vietās, rīt jau redzēs kas tur un kā
Šitādu ādu var dabūt arī bēša krāsās?
bija visādās krāsās, brūna, pelēka, zila, sarkana, zaļa, kautkā bēša arī bija, nepievērsu īpašu vērību tam, bet nu bija no kā izvēlēties :)
Pēdējā bildē izskatās pēc kkādas drēbes nevis ādas, nav baigi plānā viņa?
nu dikt bieza nav, bet nu taa tik bildee izskataas, dziivee ir ok
kur tu šo visu pirki ?
pašas apšifkas jau man bija tik nebī nolīmētas, un ādu iepirku auduma veicītī pie mentenes
un līmi jebkurā buvmateriālu veikalā var dabūt :))
un līmi jebkurā buvmateriālu veikalā var dabūt :))
nākamās bilde suztaisi gaišākas, lai locījuma vietas var redzēt kā tev izdevušās!
Šitais darbs, liekas, ka lielākai daļai no e36 īpašnieku būtu nepieciešams, t.sk. man!
Šitais darbs, liekas, ka lielākai daļai no e36 īpašnieku būtu nepieciešams, t.sk. man!
+++erda rakstīja:nākamās bilde suztaisi gaišākas, lai locījuma vietas var redzēt kā tev izdevušās!
Tā tik ir meitene! Manējā mani iztrieca no mājas tiklīdz atvēru līmes burciņu FML
Tad es arī palielīšos - manējā nevar sagaidīt kad uz ziemu arkas ar mastiku varēs ķēpāt ciet
okay par rīt sabildēšu un salikšu bildes kas tur ir sanācis, un jā - varbūt kāds var palīdzēt ar kondiškas ielikšanu? :))
tad nu tā, ieliktas beidzot ari miglas
bet nu uz rudeni sākušās visādas problēmas
mazulīte trakoti vārās augšā, bet servisā saka, ka viss ir kārtība un nemaz netaisās neviens ņemties skatīties, kas īsti kaiš.
bet nu vārās autiņš arī tikai pārdienās vienu dienu vārās, citu atkal nevārās un viss darbojās ideāli. samērā interesanti
bet nu jā, šeit pāris bildes ar miglām
un durvju apšifkas kas mājas apstākļos pārlīmētas ar ādu :)
bet nu uz rudeni sākušās visādas problēmas
mazulīte trakoti vārās augšā, bet servisā saka, ka viss ir kārtība un nemaz netaisās neviens ņemties skatīties, kas īsti kaiš.
bet nu vārās autiņš arī tikai pārdienās vienu dienu vārās, citu atkal nevārās un viss darbojās ideāli. samērā interesanti
bet nu jā, šeit pāris bildes ar miglām
un durvju apšifkas kas mājas apstākļos pārlīmētas ar ādu :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
diezkas nau
par vārīšanos vai par apšifkām ?
akurātāk vajadzēja līmēt... ar fēnu sildiji lai stiepjas vinils labāk?skudra rakstīja:par vārīšanos vai par apšifkām ?