E36-baumanis
smoked būtu daudz labāki par pašlakotajiem
smoked jā, bet šitie tā galīgi neiet klāt. Jo džips un diski nekādi, būtu pārējais kopskats labāks, tad jau šitie ar nebutu tik traki
dzive nav tik tragiski
pagriezieni nomazgati , jo vakar izdomaju tonet savadak, kauset vala un nemt nost stiklinju un izpust melnas ieksas
Man tā lūpa ne pārāk patīk bet dēl smukā pufiņa( kuram ir dievīga skāņa ) to piedodu
koo?podziņa 2 rakstīja:Man tā lūpa ne pārāk patīk bet dēl smukā pufiņa( kuram ir dievīga skāņa ) to piedodu
+ 10000000 arī neko nesapratu no tā texta
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
netisam auto pardevu pa 1000ls , drizuma busu ar citu e36 ielas gan jau
kā var netīšām pārdot ? ņemsi ko lielāku par 1.8 ?
nu pardod sito nebija doma , bet ja noliek 2 pacinjas naudu uz galda , tad nacas atdod , zinot ka pa vinju 1000ls ir liela nauda kuru butu gruti pa vinju dabut
KURŠ par viņu tik DAUDZ maksāja?
Tur ir jābūt pilnīgam atstojam, lai pa 1k ņemtu šitādu.
Pārlasot šo topiku, tūliņ parādīsies daudzi kosmonauti, kas par nobrauktiem nemotoriem gribēs 1k ls.
Pārlasot šo topiku, tūliņ parādīsies daudzi kosmonauti, kas par nobrauktiem nemotoriem gribēs 1k ls.
+++++ dahujāNixon rakstīja:Tur ir jābūt pilnīgam atstojam, lai pa 1k ņemtu šitādu.
labakais ka vakar auto itka pardevu, nauda ir pie manis un auto ari ir pie manis , sodien vins man ieleja pus baku , es vinju aizvedu lidz vienam punktam , jo pasam nav tiesibas, man palika pari 20litri degvielas , + vinjs man vel 10ls samaksaja ka es vinju aizvedu, un vel atstaja man masinu tagad ar pus baku gandriz, un teica ka varu vel pabraukat lidz pirmdienai kamer vares parrakstit
jā citiem veicas tik nenokauj motoru līdz pirmdienai paprasi sedanu vins negrib pirkt pa 1500ls
Laikam, lai tiktu pie sašādiem darījumiem ir jābūt īstajā laikā, īstajā vietā
vinam tas nav pirmais tads,ar so klientu
nu vinju tagad no acim nelaizu ara, jo tepat man kaiminos dzivo chalim paveicas un dabuja 10k uz konta, tagad uzdzivo , un es vinjam tagad labakais draugs
lai brauc pie mani. atdošu savu par atlikušajiem 9k