318iS Class II Limited Edition
Vienmēr kad ieraugu šādu LE iedomājos par savu IS. Lai labi ripo.. :) Labs materiāls, labam projektam. :)
Bembīts jau samērā ok , velpietam par tādu cenu, tikai apskaidrojat man ka nezinātājam, ar ko atšķiras tas classII LE no parastā sedana?
Limited edition sedani ar is motoriem, thats it
ne tikai!
Viņi nāk ar GT spoileru paku + oriģināli ar splileriem (pirmiem kuriem oem nāca).
Viņi nāk ar GT spoileru paku + oriģināli ar splileriem (pirmiem kuriem oem nāca).
Apsveicu ar auto, ļoti smuka, diski labu labie. Uzacis noteikti vajag nost. Šai mašīnai piestāvētu pilnais M izskats, visi bamperi jau ir, diski arī ir, tikai tiem vajag atrast centriņus. Nedaudz piesēdināsi, nomainīsi pagriezienus un noņemsi uzacis būs pilnīgi cits skats. Lai veicas!
Ziemīšu refrešments
Izdarītie darbi:
-nopirktas un ieliktas miglas (paldies liet. korsa)
-nomainīta eļļa un filtrs
-uzlīmētas e36.lv uzlīmes
-uzlikti e36.lv numura paliktņi
-uztaisīta savirze un sagāzumi
-nomainīta tilta bukse
-vasaras diski ielikti maiņas procesā un uz vasaru būs citi diski
-uzlikti ziemas diski, ar super ūber style sex kalpakiem
un kāda bilde ieskatam: pagaidām auto tiek braukts un uzturēts eksplotēšanas kārtībā, nāks tuvāk vasara tad arī sāksies lielie darbi, un pagaidām nesanāk lieku līdzekļu ko atvēlēt savam auto, jo vispirms jāatdod aizņemtā nauda ko vajadzēja lai šo varētu iegādāt. Bet palielam palicis vēl viens maksājums, un tad būs jāmēģina iekrāt lai darbi vēlāk ietu raitāk.
Izdarītie darbi:
-nopirktas un ieliktas miglas (paldies liet. korsa)
-nomainīta eļļa un filtrs
-uzlīmētas e36.lv uzlīmes
-uzlikti e36.lv numura paliktņi
-uztaisīta savirze un sagāzumi
-nomainīta tilta bukse
-vasaras diski ielikti maiņas procesā un uz vasaru būs citi diski
-uzlikti ziemas diski, ar super ūber style sex kalpakiem
un kāda bilde ieskatam: pagaidām auto tiek braukts un uzturēts eksplotēšanas kārtībā, nāks tuvāk vasara tad arī sāksies lielie darbi, un pagaidām nesanāk lieku līdzekļu ko atvēlēt savam auto, jo vispirms jāatdod aizņemtā nauda ko vajadzēja lai šo varētu iegādāt. Bet palielam palicis vēl viens maksājums, un tad būs jāmēģina iekrāt lai darbi vēlāk ietu raitāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Smuki diski un ja vide atljauj tad janosedina...taa jau no arpuses smuks stoch Mstyle e36
sēdinājums tikai un vienīgi pēc ziemas, jo tagad ar šādu džipu ir patīkami pārvietoties. Bet sēdinājums uz vasaru būs neliels.
šis un tas sadarīts....
*priekša par vienu vijumu zemāka
*uz vasaru r16 riteņi
*likvidēts koniskais sporta filtrs un tā vietā ieliks orģinālais
*nācās atvadīties no rupoora
*uzstādīts jumta "grabažnieks"
*pāris dienas atpakaļ kapota bļemba pati nokrita.
Vizuāli auto ir gandrīz tāds kāds tas izskatās uz bukleta, neskaitot trūkstošos moldingus un disku centrus un citus vizuālos kasjakus . Pāšreizējais mērķis ir iegūt OEM izskatu.
Jumta "grabažnieks", ir sen kārota lieta ko beidzot izdevās realizēt. Pārliktņi gan nav tie īstie (mīnus divi slotas kāti), bet rīt šis jautājums tiks risināts. Lietderības koeficents pagaidām ir tikai dekoratīvs, bet pie vajadzības ir arī izmantojams lietderīgi.
Tā teikt mēģinu nedaudz individualizēt
*priekša par vienu vijumu zemāka
*uz vasaru r16 riteņi
*likvidēts koniskais sporta filtrs un tā vietā ieliks orģinālais
*nācās atvadīties no rupoora
*uzstādīts jumta "grabažnieks"
*pāris dienas atpakaļ kapota bļemba pati nokrita.
Vizuāli auto ir gandrīz tāds kāds tas izskatās uz bukleta, neskaitot trūkstošos moldingus un disku centrus un citus vizuālos kasjakus . Pāšreizējais mērķis ir iegūt OEM izskatu.
Jumta "grabažnieks", ir sen kārota lieta ko beidzot izdevās realizēt. Pārliktņi gan nav tie īstie (mīnus divi slotas kāti), bet rīt šis jautājums tiks risināts. Lietderības koeficents pagaidām ir tikai dekoratīvs, bet pie vajadzības ir arī izmantojams lietderīgi.
Tā teikt mēģinu nedaudz individualizēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bez reliņiem smukāks!
Reliņus vari piedāvāt man!
Reliņus vari piedāvāt man!
original skrūves jumta bagažniekam nezin kāpēc rūpnīcā tiek pielīmētas...
kopumā ir ok
kopumā ir ok
no astoņām skrūvēm tikai divas palika vesalas, pārējās dēļ līmes tika upurētas.
tie jumta reliņi kopā ar GT spoileri labi iet kopā
Nixons ir pārstrādājies ar gatavošanos gonkām
kompotam ir GT spoilers - man tāds ir tikai sapņos,
nav uzacu - man ir,
man nav jumta reliņu,
un līdzīgi drošvien Tev likās dēļ diskiem pirmajā brīdī, bet tas ir tikai tāpēc, ka neesmu uzkrāmējis vēl summer edition ļitakus, jo man tādi ir priekš ziemas - kādi kompotam ir priekš vasaras
kompotam ir GT spoilers - man tāds ir tikai sapņos,
nav uzacu - man ir,
man nav jumta reliņu,
un līdzīgi drošvien Tev likās dēļ diskiem pirmajā brīdī, bet tas ir tikai tāpēc, ka neesmu uzkrāmējis vēl summer edition ļitakus, jo man tādi ir priekš ziemas - kādi kompotam ir priekš vasaras
uzacis gan ir abiem mums, tik tavam savādākas kas pārsedz pagriezienu, man tik lukturi
pats arī esmu pārstrādājies izskatās, karstuma dūrienu itkā vēl nevarēja dabūt
un Tev aizmugure augstāk izskatās un priekša zemāk mazliet laikam, tas man baigi patīk
un Tev aizmugure augstāk izskatās un priekša zemāk mazliet laikam, tas man baigi patīk
šovakar dabūti pareizie jumta pārliktņi un uzstādīti, slotas kāti novākti
bet pēc 18.maija šī ne OEM manta tiks novākta.
bet pēc 18.maija šī ne OEM manta tiks novākta.