New member from the states
Your car is sweet, sir.
I'm not a big fan of st32's but otherwise it's a pure beauty. Love the Racing Dynamics bumper - I've never seen one before here in Latvia. Might be a nice alternative for OEM M bodykit.
+ looking forward for interior pics.
welcome.
I'm not a big fan of st32's but otherwise it's a pure beauty. Love the Racing Dynamics bumper - I've never seen one before here in Latvia. Might be a nice alternative for OEM M bodykit.
+ looking forward for interior pics.
welcome.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
lol you guys are funny
Your car is very beautiful. why do not you get a car on the front Caller signs?
your car that have already bought or he slowly made ready?
Good luck.
your car that have already bought or he slowly made ready?
Good luck.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
and power gain with M3 cams and tune ? It spins first gear at start?
use google translateomarmarji rakstīja:whats going on? lol i speak english!!!
Kobreti rakstīja:and power gain with M3 cams and tune ? It spins first gear at start?
gains are not good because i have a horrible tune and yes i spin. google cant help :/
dont forget, they are usa m3 cams.Kobreti rakstīja:and power gain with M3 cams and tune ? It spins first gear at start?
...
Greets from Latvia
Wow, the first time I see Racing Dynamics body kit, look's intresting
Like your bimmer color
Wow, the first time I see Racing Dynamics body kit, look's intresting
Like your bimmer color
Man liekas,ka iemiilejos shajaa e36
Paskatoties youtube video,cik nu tur bija,e36 arii pieklaajigi iet!
Vnk idelas e36
Paskatoties youtube video,cik nu tur bija,e36 arii pieklaajigi iet!
Vnk idelas e36
Instagram - Sandis_e36
EBagatskis rakstīja:Hahahaha, kaa angliski ir ASV?Sabinchix rakstīja:Well I'm surprised to see someone from ASV!!
You are very welcome here, nice to see your lovely e36
Have you ever thought about trip to Latvia or smth like that?? Could join us to our big party like season opening and that??
Atradushi pie kaa piekasiities
ka ta es vinam piespelesu savu auto ?Rapakivi rakstīja:KLAVINS samejam var piespelet savu krabi.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
+1
Kur tad šamējais palika
Kur tad šamējais palika
Piereģistrējās-> atzīmējās->pāris fotošopotas bildes->pāris pārmīti vārdi un good bye
Īsenībā baigi smieks nāk pārlasot visu šito topiku, daudzi šamējam pielaizījās ar visādām laipnībām, aizcinājumiem uz latviju braukt šis uzliek mīksto
ja nu čalis kaut kad vēl papildina vai lasa šito savu topiku es ar iekomentēšu pa angliski
Dude your car looks average, nice colour, nice engine mods, but i dont see nothing thats catch'es me, but generaly pretty good bemmer
If i'll need to give a rating to this car i'll give 6 out of 10, cause here in e36.lv some cars are much more badass looking
Īsenībā baigi smieks nāk pārlasot visu šito topiku, daudzi šamējam pielaizījās ar visādām laipnībām, aizcinājumiem uz latviju braukt šis uzliek mīksto
ja nu čalis kaut kad vēl papildina vai lasa šito savu topiku es ar iekomentēšu pa angliski
Dude your car looks average, nice colour, nice engine mods, but i dont see nothing thats catch'es me, but generaly pretty good bemmer
If i'll need to give a rating to this car i'll give 6 out of 10, cause here in e36.lv some cars are much more badass looking
BMW-Big Money Waste
Un tagad visi heiteri ieheitojam sevi. Lūk kur mūsu Amerikas biedrs. Cerams iegriezīsies vēl te.
Couple minutes ago found a video with familiar e36...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
o kāds updeito mūsu amerikāņa topiku, jo šim pašam pohJohnny rakstīja:Un tagad visi heiteri ieheitojam sevi. Lūk kur mūsu Amerikas biedrs. Cerams iegriezīsies vēl te.
un par to heitošanu čo ta nesapratu kas domāts????
BMW-Big Money Waste
Slim, ko čīksti ?????????????? ko čīksti??
Kas Tev plēēš d****?? Itkā pirmais topics, kur kāds būtu kko atrādījis un aizmucis.. tā gadās, tas ir normāli..
Vismaz normāls auto apraksts bija
Kas Tev plēēš d****?? Itkā pirmais topics, kur kāds būtu kko atrādījis un aizmucis.. tā gadās, tas ir normāli..
Vismaz normāls auto apraksts bija
prieksha podkriljniki trukst
skaists jau peec velna ir tas e36 vinjam!
ieraudziju tos O.Z diskus,un uzreiz savam sagribeejaas atkal vinjus piemeeriit.
ieraudziju tos O.Z diskus,un uzreiz savam sagribeejaas atkal vinjus piemeeriit.
Instagram - Sandis_e36