540i Tumšais 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Tad jau kad skruvēšu virsū samērīšu, padošu PMOrkaans rakstīja:Man vienkaarshi kaudziite ar centrinjiem maajaas meetaajas
e36
Tiem kas man plauktaa meetaajas izmeers ir 68mm
Ja der varu uzdaavinaat!!! Ir 5 gab 3 vienaadi un 2 vienaadi
Ja interesees varu nobildeet
Ja der varu uzdaavinaat!!! Ir 5 gab 3 vienaadi un 2 vienaadi
Ja interesees varu nobildeet
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Nebūtu sniegs līdz moldingiem aizbruktu tgd pamērīt...
Varētu kādu foto jā!
Varētu kādu foto jā!
e36
Gaidi! tuliit buus
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bildeets ar tel
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Neesmu uzrakstus vel pētījis, iepējams lidzīnieki..Sidnas rakstīja:tie ir BBS RX?vai man tikai taa liekas..
e36
Grozies kā gribi 65mm..
e36
Bildee izskataas ,ka 68mm
+1, ar kkā nesaskatu tur 65 mm.
+1Orkaans rakstīja:Bildee izskataas ,ka 68mm
pats centrs kas ir atzmēts ar sarkanu ir 65mm, ķepam pa ārpusi varbūt var salašit tos 68mm, eh rīt diskam nomērīšu.., šodien bija steiga paķeru tikai vāciņu..
e36
Ja es meeru taa kaa tu, tad maniem vidinjiem ir taads pats izmeers
Uzlikti diski uz auto, jā mašina ir netīra un tur pie arkas ir caurums.. kkad uz marta vidu krāsōtājs solās paņemt..
e36
Katram savs.. , Style 5 protams ir sava odziņa , bet es labāk braucu uz pareiza izmēra diskiem, kas nedauza krāsu un nemaetas arkās,+ nedaudz pacēl augša bundžu.. , savu skaistumu noņem tas ar ko tiek foķēts..
e36
nav ne vainas,man patiik!
tik gribetos,tiem diskiem kaadu citu kraasu tam zarojumam-zelta vai baltu un plauktu uzpuleet.
tik gribetos,tiem diskiem kaadu citu kraasu tam zarojumam-zelta vai baltu un plauktu uzpuleet.
Instagram - Sandis_e36
Šodien sapucēts salons, bija apšivka izrūnīta no vietas aizmugurē, izvākti vadi (var nopirkt PM 5m abi), atrasta nezināma slēdzene bardačokā pagroziju ar atslēgu kur šķirba nesapratu, var'but kads zin kam viņā domāta?...
e36
par slēdzeni - iespējams dzinēja pārsega bloķētājs - agrāk bija modē.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …