ZzevsS E36 Collection!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right
+1haha rakstīja:bez moldingiem izskatās takā sieviete bez pupiem, dēlis kautkāds
Sievietei ir krūtis nevis pupi...haha rakstīja:bez moldingiem izskatās takā sieviete bez pupiem, dēlis kautkāds
Pāris bildes no 18ā maija...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es atvainojos, bet apskatot dzīvē radās jautājums - viņš ir ar otu krāsots vai kā? Tur vēl kaut kas tiks darīts ar to krāsojumu?
Krāsa laba , bet tomēr bez moldinga pliks tas sāns liekas
Pēc kāda mēneša tiks nopulēts. Nekas vairāk darīts netiks.AgnisB rakstīja:Es atvainojos, bet apskatot dzīvē radās jautājums - viņš ir ar otu krāsots vai kā? Tur vēl kaut kas tiks darīts ar to krāsojumu?
Ar pulēšanu netiks līdzēts, jo izskatās ka ļoti daudz pa vāju laka pūsta... bet tās manas domas... bet krāsa smuka...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
man arī apskatot dzīvē tā krāsa līkas kaut kā dīvaini uzpūsta....
Kā uzpūta, tā uzpūta. Pa to cenu mani pilnībā apmierina rezultāts.RENIO rakstīja:man arī apskatot dzīvē tā krāsa līkas kaut kā dīvaini uzpūsta....
Labāk tāds,nekā šeit vairums ,kuri uztaisa savu topiku par savu e36,un kuram no visām pusēm lien ārā rūsa,bet vairums bļauj -vai cik smuks u.t.t
Gan jau puika sapulēs - uzpidarasīs un būs o.k.
Gan jau puika sapulēs - uzpidarasīs un būs o.k.
izskatas ka no baloninja krasots.. bet pec bildem man patik
pēc bildēm par krāsojumu nevar saprast.
par moldingiem ar nevaru teikt ka esmu baigā sajūsmā bet nav arī tā ka nepatīk.
pa gabalu izskatās OK
par moldingiem ar nevaru teikt ka esmu baigā sajūsmā bet nav arī tā ka nepatīk.
pa gabalu izskatās OK
Es ipasi krasas defektu neskatijos , bet pie favorit kompaktiem ierakstiju gan taja diena :)
krasojums likas smuks
krasojums likas smuks
Cik tad izmenksāja nopūst kompaktu ar baloniņu? es savu arī gribu nedārgi norkrāsot.
Par krāsošanu samaksāju 250 ls!
endorphine rakstīja: nopūst kompaktu ar baloniņu? es savu arī gribu nedārgi norkrāsot.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nu jā, bildēs izskatās normāli, bet dzīve ne īpaši. Gribas redzēt kā būs pēc pulēšanas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Par krāsošanu tiešām pārmaksāts, bet kompakts labs.
Pie tā paša Piileena šeit pa tiem 250-350 var uztaisīt daaaudz kvalitatīvāk
Gan jau Orkaans var pakomentēt, vai pēc pulēšanas tur kaut kas labāk var palikt, vai nē...
Gan jau Orkaans var pakomentēt, vai pēc pulēšanas tur kaut kas labāk var palikt, vai nē...
Gan jau, bet priekš ikdienas laužamā auto mani pilnībā apmierina krāsojums. Tik un tā pēc vasaras ikdienā braucot pa grantainu ceļu, hvz kas no tās krāsas tur būs palicis.AgnisB rakstīja:Pie tā paša Piileena šeit pa tiem 250-350 var uztaisīt daaaudz kvalitatīvāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 25
- chevron_right