pavljuka e36 coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Šodien bija ļoti interesanti, tiešām interesanti (nu jau vakar)!
Jau kopš auto iegādes ļoti vēlējos uzlikt zilas enģeļacis (hapo stilā ) uz savu kupeju, jo apnika tie dzeltenie gabarīti.
Tā nu šodien sanāca, ka viens gabarīts izdega (tā es domāju sākumā).
Sāku ņem ārā gabarīta lapiņu, bet šī izdomāja ar mani uzspēlēt ļaunu joku - izkrita un palika lukturī iekšā.
Nu neko... Sazinājos ar KV_ un RF_, sarunājām uz vakaru tikties, lai palīdz izņemt ārā lukturi jo nevēlējos aplauzt stiprinājumus. Pa dienu biju aizbraucis nopirkt gabarītu spuldzītes, bet izdomāju paņemt arī zilus pamēģināt Galu rezultātā likās interesanti un ieliku otru... tā kā pagaidām enģeļi man nav vajadzīgi. P.S. paldies KV_ un RF_ par palīdzību!
P.P.S. aktīvs vakars bijis, satikti daudzi forumieši (visu nikus nemaz nezinu).
P.P.P.S. ļoti žēl ch. kūtiņas.
P.P.P.P.S. kā izrādījās vēlāk nedeguša gabarīta vaina bija drošinātājā.
Jau kopš auto iegādes ļoti vēlējos uzlikt zilas enģeļacis (hapo stilā ) uz savu kupeju, jo apnika tie dzeltenie gabarīti.
Tā nu šodien sanāca, ka viens gabarīts izdega (tā es domāju sākumā).
Sāku ņem ārā gabarīta lapiņu, bet šī izdomāja ar mani uzspēlēt ļaunu joku - izkrita un palika lukturī iekšā.
Nu neko... Sazinājos ar KV_ un RF_, sarunājām uz vakaru tikties, lai palīdz izņemt ārā lukturi jo nevēlējos aplauzt stiprinājumus. Pa dienu biju aizbraucis nopirkt gabarītu spuldzītes, bet izdomāju paņemt arī zilus pamēģināt Galu rezultātā likās interesanti un ieliku otru... tā kā pagaidām enģeļi man nav vajadzīgi. P.S. paldies KV_ un RF_ par palīdzību!
P.P.S. aktīvs vakars bijis, satikti daudzi forumieši (visu nikus nemaz nezinu).
P.P.P.S. ļoti žēl ch. kūtiņas.
P.P.P.P.S. kā izrādījās vēlāk nedeguša gabarīta vaina bija drošinātājā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bildēs varbūt neizskatās tik forši, bet dzīvē diezgan interesanti!
Nez , man pilnigi šitadas izvirtibas uz autiņu nepatik ..
Bet katram sava viedoklis -
Bet katram sava viedoklis -
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Neesmu drošs, ka smukai un +/- sterilai kupejai piestāv šie atribūti, ko parasti lieto komplektā ar izpuvušām arkām, skaļu izpūtēju un metinātu reduktoru.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
čill...
Ieliku ar mērķi, lai varētu saprast vai patiks vispār zila krāsa lukturos vai nē (runa iet par enģeļiem).
Un jebkurā momentā var ielikt parastos gabarītus...
Ieliku ar mērķi, lai varētu saprast vai patiks vispār zila krāsa lukturos vai nē (runa iet par enģeļiem).
Un jebkurā momentā var ielikt parastos gabarītus...
Es toties redzu veselu baru dirsējus.
es varbūt esmu dirsējs, bet man braucot uz skati nav jānodarbojās ar huiņu un jālasa nost visādas nederīgas detaļas
QSX arī pusbembis jāaplasa pirms TA iešanas diez vai tā ir huiņa
Hāhā Kā visi nolika uzreiz..
Nu Es jau arī Pavljukam uzreiz teicu -"čto za kolhoz?" Bet nu beigās padomāju, taču lai dara ko viņš grib ar to mašīnu!
Nu bet par sterilu auto + šķūnings. ch. +1
Pavljuk, ja Tev patīk, tad lai paliek!
Nu Es jau arī Pavljukam uzreiz teicu -"čto za kolhoz?" Bet nu beigās padomāju, taču lai dara ko viņš grib ar to mašīnu!
Nu bet par sterilu auto + šķūnings. ch. +1
Pavljuk, ja Tev patīk, tad lai paliek!
Man personīgi pofig ko kāds domā. Ja nepatīk lai neskatās un brauc mājās.
Nuu,domaju,ka nevajag tev tos zilos gabaritos,ka ari zilos enģeļacis ta ka Tev visur xenoni,vislabak izskatitos balti enģeļaci
Ielikti atpakaļ vecās gabarītu spuldzes. Piekritīšu, ka zolīdam auto Ziemassvētku lampiņas liekas, bet bij interesanti kā izskatīsies.
Tad ko taisīji jaunu profilu?RF_ rakstīja:Man personīgi pofig ko kāds domā.
pavljuks malacis, ka ieliki atpakaļ normālas spuldzes.
Ceļā uz Zelta rudeni Līgatnē. (Paldies OLGAi par bildēm.)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right