E36_Compact By endorphine
nu shodien no rīta nebij ko darit un nolēmu uzlikt m bamperi :)
v8 ar ejoshiem 3 cilindriem?
kapēc domā, ka iet tikai 3 cilindri
Par tiem 3 cilindriem iespējams tāpēc ka ar V8 salīdzināji.. Prekš mazā motorīša rūc tīri ok nemaz skaļi nav..
e36
tieshi ta...tapec ka salidzinaji ar v8
Līdz V8 tur ir tikpat tālu, kā līdz 6cyl.
Saliekot compactu blakus ar touringu, coupe, cabrio vai sedanu ar aci nepateiksi, ka compacts ir tikai par 23,3 cm īsāks, takšto nevajag te.cipruss18 rakstīja:gaumes jautajums,bet nu itseviskji dzeks ar garu augumu un compakt
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Dalos,kas bija izdarīts pēdejā laikā :)
1)uzlikta nodrāzta m stūre :) bet nu prieks no tās ir liels, cita sajūta. iepriekšeja bija stringu nodrāzta stūre , šī liekas labaka.
Uzliktas riepas un citi diski iegādāti, vecos centās izvalcēt un saplēsa,un pārdūru vecās riepas :) nesaprotu ka tā valcēšana darbojas,ka sapiš disku vel vairāk
Pagaidām laikam pilnai laimei nepieciešamas sliekšņu uzlikas :) bet jāsaved kārtībā arī tehniskā puse vairāk, nezinu man pēc vairāku servisu apmeklejuma, ir paranoja, liekas ,ka visur cenšās appist un taisa nekvalitatlivi, pa 2 gadiem neesmu atradis ''savu'' servisu.
1)uzlikta nodrāzta m stūre :) bet nu prieks no tās ir liels, cita sajūta. iepriekšeja bija stringu nodrāzta stūre , šī liekas labaka.
Uzliktas riepas un citi diski iegādāti, vecos centās izvalcēt un saplēsa,un pārdūru vecās riepas :) nesaprotu ka tā valcēšana darbojas,ka sapiš disku vel vairāk
Pagaidām laikam pilnai laimei nepieciešamas sliekšņu uzlikas :) bet jāsaved kārtībā arī tehniskā puse vairāk, nezinu man pēc vairāku servisu apmeklejuma, ir paranoja, liekas ,ka visur cenšās appist un taisa nekvalitatlivi, pa 2 gadiem neesmu atradis ''savu'' servisu.
Tie diski šādā izmērā izskatās dikti smieklīgi... Bet nu labāki itkā ir par iepriekšējiem.
jā vienkārši pirms diska salaušanas nopirku labu gumiju 15' , un pērkot diskus vajadzēja 15' :) , nu nekas ja vel vasarā braukšu ar šo auto uzlikšu 16-17'' :)
Nez, jo tālāk, jo trakāk, man liekas
Kas vainas, tad bija iepriekšējiem 15" šitie ir tādi wanabeee m3, kad šausmas skatīties ! Tad jau labāk parastus bleķa !
Lampas stock un ,tad jau varētu domāt !
Un Sakiet ko gribiet, Tā Mtech3 stūre galīgi neiet kopā ar visu salonu, labāk tad otro vajadzēja !
Labus Diskus, stock lukturus un, tad būs ok !
Just Saying !
Kas vainas, tad bija iepriekšējiem 15" šitie ir tādi wanabeee m3, kad šausmas skatīties ! Tad jau labāk parastus bleķa !
Un Sakiet ko gribiet, Tā Mtech3 stūre galīgi neiet kopā ar visu salonu, labāk tad otro vajadzēja !
Just Saying !
Mosh vajadzēja likt bleķa un dekoret ar krāsainiem savilcējiem?Riccijs rakstīja:Nez, jo tālāk, jo trakāk, man liekas
Just Saying !
Lampas spīd daudz labāk par stock-galvenais ir funkcionalitate nevis stock izskats(tas manuprāt)..
kapēc gan 95 gada e36 likt mtech 2 stūri?? bez airbaga?kas vainas recaro salonam ar mtech3 stūri?
Atddzīstos man ir wanabee m3 slimība uzmetusies nu ko darīt.
"kas vainas recaro salonam ar mtech3 stūri? "... nu varbūt tas, ka bez rakaro benjkjiem tur vēl ir, piemēram, kā ar cirvi izcirts priekšējais panelis un citas "smukas" detaļas!
d[-_-]b
Ja tu met slīpi savu E36 un priekšā tev ir normāli 17" vai 16'' Tad domāju ar spolējajiem diskiem vari darīt, ko gribi !endorphine rakstīja:Mosh vajadzēja likt bleķa un dekoret ar krāsainiem savilcējiem?Riccijs rakstīja:Nez, jo tālāk, jo trakāk, man liekas
Just Saying !
Lampas spīd daudz labāk par stock-galvenais ir funkcionalitate nevis stock izskats(tas manuprāt)..
kapēc gan 95 gada e36 likt mtech 2 stūri?? bez airbaga?kas vainas recaro salonam ar mtech3 stūri?
Ja galvenais ir funkcionalitāte, tad priekšā vēl pieliec kā smagajiem Hellas
Un par stūri tāpēc viņa ir pārāk masīva priekš tā mazā salona un visas mazās mašīnītes ! Tad jau kaut kādu parasto trīs staru varēji uzlikt !
No offenc ! Prieks par to ka tu dari kaut ko nevis vienkārši brauc, bet velti laiku arī savam auto !
Gan jau viss būs ok
Nu labi katram savs :) man ļoti patīk kā izskatās, it īpaši kompakta salons, neredzu tur kautkādus mīnusus, man ne ipaši patīk uzpūstā plastmasa, kura tur ir stila pēc nevis vajadzības pēc.man patīk ka kompaktam tur augšā ir plauktiņi kur var daudzko uzlikt virsū, neatceros vai parastiem e36 tādi bija:) vispār man liekas, ka kompakts ir nepabeigts e36, bet e36 ir nepabeigts e46 :)) un man iekāpjot kompakta salonā neliekas ka- aaa šī stūre ir par lielu kompakta saloniņam
un nav man tādu domu-aaa, salons ir ka ar cirvi izcirsts, tikpat-labi kāds e90 lietotājs varēja te nod*rst visus e36 lietotajus, ka viņa salons ir krutāks un ka uz tā vecā e36 bezmazvai jāliek koka stūre Nu vot et tā bišķi filosofēju. bet nu man liekas kritika par kompaktu-no cilvēka kuram nav bijis kompakts ir neadekvāta, tā lūk-tas mans viedoklis.
un nav man tādu domu-aaa, salons ir ka ar cirvi izcirsts, tikpat-labi kāds e90 lietotājs varēja te nod*rst visus e36 lietotajus, ka viņa salons ir krutāks un ka uz tā vecā e36 bezmazvai jāliek koka stūre Nu vot et tā bišķi filosofēju. bet nu man liekas kritika par kompaktu-no cilvēka kuram nav bijis kompakts ir neadekvāta, tā lūk-tas mans viedoklis.
es nesaprotu ko jus klupat cilvekam virsu
hellas lampas tiešam spid daudz labak neka om bet pec skata man nekad personigi nav patikusas + vel sis ir hrometas
sture :nu komon par m/tech3 un m/tech2 neka labaka nav bet sita ir tada divaina ka tik airbags nav izbliests bijis un majas apstaklos kads ir parlimejis vinu
ta pa lielam man sitais kompats piedur bet man liekas ka cilveks grib ka labak bet sanak ka vienmer
ta tik turpinat un cerams ka buss driz ideals un smuks compots
hellas lampas tiešam spid daudz labak neka om bet pec skata man nekad personigi nav patikusas + vel sis ir hrometas
sture :nu komon par m/tech3 un m/tech2 neka labaka nav bet sita ir tada divaina ka tik airbags nav izbliests bijis un majas apstaklos kads ir parlimejis vinu
ta pa lielam man sitais kompats piedur bet man liekas ka cilveks grib ka labak bet sanak ka vienmer
ta tik turpinat un cerams ka buss driz ideals un smuks compots
Ja man ari nepatik ka lampas hronetas,ir doma uztaisit melnas :) un sturei airbags galiga pakala, ir jau varianti kur nopirkt normalu,tas tagad tads testa variants.:) es vienkarshi eksperementeju, jo viss stock man stav plaukta :)