E36 coupe-Mar4ello
Holly god
ir vēl pāris jaunumi šodien uzlikta jau stāvbremze tas ir troses loki atsperītes
jauns pirksts ar stieni un piļņiku
un arī uzzinaju kas man aizmugurē radīja tādu metālisku skaņu līdzīgu kad būtu beigtas bukses tiltam un atradu to ka bija nolūzusi reduktoram priekšējā skrūve kas caur podramņika buksi iet cauri tagad tik jasameklē jauna skrūve
bildes nav jo telefons bija istabā palicis lādēties
jauns pirksts ar stieni un piļņiku
un arī uzzinaju kas man aizmugurē radīja tādu metālisku skaņu līdzīgu kad būtu beigtas bukses tiltam un atradu to ka bija nolūzusi reduktoram priekšējā skrūve kas caur podramņika buksi iet cauri tagad tik jasameklē jauna skrūve
bildes nav jo telefons bija istabā palicis lādēties
ar ko mans niks saistīts ar viņiem
es nesaprašanā
es nesaprašanā
esmu jau gandrīz finiša taisnē lai brauktu uz csdd
vajadzīgas ir tik pāris lietas
1.finanses
2.stūre uz slīdkontaktu
3.labais aizmugurējais suports
4.izraut dzeltenos gabarītus no fārēm
5. salikt svaigas lampiņas lukturos
6.atrast 4 vismaz normālas riepas
7.pāreģistrēt auto uz savīm
vajadzīgas ir tik pāris lietas
1.finanses
2.stūre uz slīdkontaktu
3.labais aizmugurējais suports
4.izraut dzeltenos gabarītus no fārēm
5. salikt svaigas lampiņas lukturos
6.atrast 4 vismaz normālas riepas
7.pāreģistrēt auto uz savīm
neliels updates
norauta plēve no gabarītiem un uzlikta stūre tagad man ir pīpināmais "pirms tam nebija"
norauta plēve no gabarītiem un uzlikta stūre tagad man ir pīpināmais "pirms tam nebija"
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kādu attieksmi Tu gaidīji, ierodoties tur, ar numuru sānā un nedegošiem bremžuguņiem?
Pa lielam siikumi kurus pirms skaates butu pasam japarbauda un janovers
To špakteli man liekas vispār vajadzētu ieviest kā "recepšu zāles" kuras var nopirkt tikai tad ja tiešām tās var palīdzēt konkrētajā situācijā, citādi vispār bez magnēta laikam jau bīstami bembi pirkt.Mar4ello rakstīja:Pāris lietas nākušas darbos klāt
tas ir
sametināts slieksnis
nomainīta eļļa
aizlāpīti caurumu grīdā
pieskrūvētas pusasis kas bija atskrūvējušās no ''stāvēšana''
un lēnām likts kopā salons
manam ex bija tāda pati situācija apmēram.
kopumā jau ir ok, ja neskaita to šausmīgo TA saraktu.
Tas ir atkariigs no ta vai vakara sieva iedeva vai neiedeva inpektoram.zuze91 rakstīja:Man nr ir sānā un skatē nekā neteica.
pirms braucu uz skati es pārbaudīju bremzes dega un atpakaļ gaita arī
bet pie skates es nekādigi nevarēju dabūt atpakaļ
un salonā nebija durvju abšivka
bet pie skates es nekādigi nevarēju dabūt atpakaļ
un salonā nebija durvju abšivka
Ilgi nekas nav šeit darīts un daudz kas ir padomā ar bembi protams heiteri varēs savus komentārus paturēt pie sevīm
Drīz ravēšu savu M50B20 ārā un vietā būs M51D25 vai arī kā tautā saka TDS atlikušas tik pāris detaļas dabūt un sakopt motortelpu.
Jādabū motora ķepas spilveni sajūgs un ZF kardāns kā arī degvielas sūknis bākai un janmaina trubiņas kas nāk no bākas
Doma ir arī vēl pārkrāsot pāšu auto zemāk bildē arī redzams būs krāsas paraugs bet domas vēl līdz krāsošanai arī varētu mainīties
Drīz ravēšu savu M50B20 ārā un vietā būs M51D25 vai arī kā tautā saka TDS atlikušas tik pāris detaļas dabūt un sakopt motortelpu.
Jādabū motora ķepas spilveni sajūgs un ZF kardāns kā arī degvielas sūknis bākai un janmaina trubiņas kas nāk no bākas
Doma ir arī vēl pārkrāsot pāšu auto zemāk bildē arī redzams būs krāsas paraugs bet domas vēl līdz krāsošanai arī varētu mainīties
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tiešām būs tds ?
Es jau neko, bet uzskaiti lūdzu plusus tam dzinējam...salīdzinājumā kaut vai ar m52b25 ?
Lai veicas ar swapu, manuprāt tad vajadzēja m57d30....
Es jau neko, bet uzskaiti lūdzu plusus tam dzinējam...salīdzinājumā kaut vai ar m52b25 ?
Lai veicas ar swapu, manuprāt tad vajadzēja m57d30....
jā būs tds un kas par to !!
kaut vai B25 parāk daudzas kupejas ir tādas un negribu būt kā visi citi
bet priekš m57d30 nepietiek naudas šis ir budžeta variants
katram ir savs un nav teikts ka būs stock M51 arī no sākuma viņš ir jāieceļ
kaut vai B25 parāk daudzas kupejas ir tādas un negribu būt kā visi citi
bet priekš m57d30 nepietiek naudas šis ir budžeta variants
katram ir savs un nav teikts ka būs stock M51 arī no sākuma viņš ir jāieceļ
es tikai novēlu veiksmi un labu darba sparu.....heiteris neesmu, bet manuprāt bezjēdzīgs swaps...
Tomēr samērā daudz nianses swapam no petrol to diesel...bet nu lai Tev sanāk viss.
Tomēr samērā daudz nianses swapam no petrol to diesel...bet nu lai Tev sanāk viss.