Dakar yellow e36/5.
No sākuma likās, ka nopirku smuku mašīnu! Bet tagad skatos uz vecajām bildēm, un saprotu, ka bija tāds neglītenis.. Bet nopirku arī dēļ komplektācijas! Protams salons jātīra vēl! Un laikam šonedēļ tas tiks izdarīts!Johnny rakstīja:Esi padarījis viņu tiešām skaistu!
Atceros vēl, kad kombains bija Lācim, bet tagad bez stickeriem izskatās daudz labāk un diki ideāli!
Tātad, šodien mašīna visu dienu stāvēja autostāvvietā blakus mājām..Un kad kkur pēc 19iem atnācu līdz mašīnai, pamanīju, ka samīcīts priekšējais spārns...Un vairāk, ka pārliecināts, ka pie visa vainīgs kāds fūras šoferis kurš nemāk apgriezties..Jo dažreiz no rīta, kad atbraucu pēc darba mājās, redzu, ka pie Supernetto stāv fūras ar preci, un stāv tik tuvu mašīnai, ka pat nevarētu izbraukt, un dažreiz redzu kā viņi griežās, paliek bail par savu auto.
Piezvanīju Supernetto durvīs, ārā izgāja apsargs, sāku runāt ar viņu, tas neko nezin, neko neredzēja utt. Prasu viņam vai varu apskatīties kameru ierakstus, bet ir tikai viena kamera kurā mašīnu nemaz nevar redzēt, tas teica lai zvanu policijā. Tā arī izdarīju, diemžēl nekādīgi palīdzēt viņi nevarēja. Bet nu rīt aiziešu uz Supernetto pie veikala vadītāja, vismaz pajautāšu, kas par mašīnām bija no rīta kuras veda preci, mašīnu numurs vai kaut ko tādu, jo negribu maksāt par citu cilvēku kļūdām. Un Es domāju, ka tas bija smagais, jo vieglā automašīna tik augstu nevarētu iesist pa to spārnu.
Nu protams secinājums - auto jāliek citā vietā.
Piezvanīju Supernetto durvīs, ārā izgāja apsargs, sāku runāt ar viņu, tas neko nezin, neko neredzēja utt. Prasu viņam vai varu apskatīties kameru ierakstus, bet ir tikai viena kamera kurā mašīnu nemaz nevar redzēt, tas teica lai zvanu policijā. Tā arī izdarīju, diemžēl nekādīgi palīdzēt viņi nevarēja. Bet nu rīt aiziešu uz Supernetto pie veikala vadītāja, vismaz pajautāšu, kas par mašīnām bija no rīta kuras veda preci, mašīnu numurs vai kaut ko tādu, jo negribu maksāt par citu cilvēku kļūdām. Un Es domāju, ka tas bija smagais, jo vieglā automašīna tik augstu nevarētu iesist pa to spārnu.
Nu protams secinājums - auto jāliek citā vietā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es saku, ka tas bija kāds ar vieglo vai džipu.
Skumji.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Es parasti lieku mašīnu pašā stāvvietas stūrītī, kur reti kāds liek, bet rīt čekošu visas mašīnas, kam kas ir sasists utt, jo šodien naktī tā stāvvieta pilnīgi tukša ir.RF_ rakstīja:Es saku, ka tas bija kāds ar vieglo vai džipu.
Rekur kāda nesen uzņemtā bilde, kurā vietā lieku savu auto.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu diezin vai Tev kāds to kompensēs, ja vien nenodarbojies ar reketu ikdienā...
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Nu jā, Man arī tā liekas, bet nu pamēģināt parunāt jau var! Nu ja nē, tad taisīšu pats, nekas cits jau neatliek..Johnny rakstīja:Nu diezin vai Tev kāds to kompensēs, ja vien nenodarbojies ar reketu ikdienā...
Manuprat no smaga tev butu daudz lielaka skade neka viena bukte. Ir pieredze ar smagajiem un buktem.
Plus ja vainigais nepateiks ka to izdarijis un tev nebus pieradijumi pret vinju,tad varesi drosi staigat talak. Un es vel apsvertu tadu doma vai nevareja kads drosmi,speka dziru sadzeries jaunietis ket garam un tavs auto vina vnk trauceja "taisni" parvietoties.
Plus ja vainigais nepateiks ka to izdarijis un tev nebus pieradijumi pret vinju,tad varesi drosi staigat talak. Un es vel apsvertu tadu doma vai nevareja kads drosmi,speka dziru sadzeries jaunietis ket garam un tavs auto vina vnk trauceja "taisni" parvietoties.
coupe 2.8
man kupejai bija daudz lielaka skade-viens pagalma iebrauca ar aizmuguri arka ta ka pabraukt nevareja, bet ej nu sadabu vinju. Bus vien jataisa pasham, pamegini aizbraukt pie tiem kas taisno blekjus, mozh bez parkrasoshanas iztiksi.
+1, aizbrauc uz buktes.com, izskatās, ka varēs īzī izvilkt laukā un nekas briesmīgs nebūs
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Ja tas ir satiksmes ielas Supernetto, tad nebrīnītos par spēka dziras esamību organismā.
20-30ls un sparns ka jauns
Nē, šis ir Supernetto kurš atrodas Rafā!RF_ rakstīja:Ja tas ir satiksmes ielas Supernetto, tad nebrīnītos par spēka dziras esamību organismā.
Tu domā ar krāsošanu + taisnošanu? Diezvai tik lēti būs..KV_ rakstīja:20-30ls un sparns ka jauns
tak teica ka buktes.lv
vinji bez jrasoshanas velk araa buktes!ja nu nav vienigi bukte kkur uz kantes,tad gan nepalidzees
vinji bez jrasoshanas velk araa buktes!ja nu nav vienigi bukte kkur uz kantes,tad gan nepalidzees
ar kompatu pa brugji
Okay! Paldies! Būs jāpiezvana!
Vari uzjautat ari bmwpower'ā, tur reklamejas firma kas velk ara buktes bez krasosanas izskatas ka tev ta bukte nav traki iespiesta un varetu izvilkt atpakal:)
edit: re kur bij jau iepriekš rakstits www.buktes.lv
Zinu zinu, esmu pamanījis, ka Tu pirms tam jau rakstīji buktes.com! Labi, mēģināšu, laikam jau piektdien būs jābrauc uz Rīgu lai sataisaKV_ rakstīja:Vari uzjautat ari bmwpower'ā, tur reklamejas firma kas velk ara buktes bez krasosanas izskatas ka tev ta bukte nav traki iespiesta un varetu izvilkt atpakal:)
stilīgs kompot vāģis
Paldies!!m4z rakstīja:stilīgs kompot vāģis