Gan4a`s Avus Blau 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right
Visu cieņu par auto iegādi!
auto izskatās tiešām sterils, cik pēc bildēm var pateikt , 19'nieki jau smuki, bet nu ja gribēsi piesēdināt, tad jau nāksies ko citu skatīt.., par cenu.. normāla adekvāta cena šobrīd mobile.de .., pats pirms 3 gadi atdzinu no vācijas, tobrīd pa 2k un ne mirkli nenožēloju, tik apkopēs esmu kautko ieguldījis un protams vizuālajā..un tad man salons ne tuvu nestāv tavējam
Es ar savu pirms 8 gadiem atdzinu no Vacijas un pec muitas nomaksas izmaksaja taja laika 3100ls, 92.gada un bij no aprikojuma vispar pilnigi pliks kā žurka
Šodien bijām csdd, piereģistrējam auto un rindas kārtībā dabūjam tik foršu numuru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kapec nepanjemu m3 vai 328? Jo gribeju tieshi sedanu,m3 sedans izmaksatu divreiz dargak. 328 bija,bet melni. nepatik man melni e36..pareizi butu teikt,patik,bet sev negribetu melnu e36
Un jaa,auto pieregistrets,ta ka palikushos meneshos vizinashos pa Jelgavu.
Un jaa,auto pieregistrets,ta ka palikushos meneshos vizinashos pa Jelgavu.
Uz TA nebraucu,jo bija paliela rinda Nedeljas laika aizbraukshu uz TA.
nr. zīme
tiešām konča
Nu baigais skaistulis,un viena no manaam favoriit krasam uz e36 un diski loti patiik,bet tomer ir bik pa lielu,bet tas siikums,uz parejaa foona.
Atgadina lietotaja 540i sedanu,no pirmaa acu uzmetiena diezgan liidzigs.
Uz cena ir pilnigi pienjemama,jo pats katru dienu gandriiz skatos mobile.de un tur 323i ir pashi labakie,ko par shadu ciparu var dabut un komplektaciju,un runajot pa 328i tad ir tur vinji smuki,bet tieshi uz cenu un komplektaciju skatoties,tad labak ir 323i iepirkt.
Apsveicu ar pirkumu..
Atgadina lietotaja 540i sedanu,no pirmaa acu uzmetiena diezgan liidzigs.
Uz cena ir pilnigi pienjemama,jo pats katru dienu gandriiz skatos mobile.de un tur 323i ir pashi labakie,ko par shadu ciparu var dabut un komplektaciju,un runajot pa 328i tad ir tur vinji smuki,bet tieshi uz cenu un komplektaciju skatoties,tad labak ir 323i iepirkt.
Apsveicu ar pirkumu..
Instagram - Sandis_e36
Auto izskatās bildēs baigi labi!
Atbrac uz Buļļu bāzi, lai varu iečekot skaisto auto!
PS. Neņem galvā daiļdirsējus, viņiem šādos brīžos, vienkārši, smagi ap dūšu!
Atbrac uz Buļļu bāzi, lai varu iečekot skaisto auto!
PS. Neņem galvā daiļdirsējus, viņiem šādos brīžos, vienkārši, smagi ap dūšu!
Ne par tēmu drusku: Visiem tiem, kas saka ko sliktu,- katram mums sava gaume, vienam patīk kupejas,vieniem sedani,citiem- touringi, bet teikt, ka par šo auto ir samaksāts par daudz, jo pārāk ''pliks'', nav 2.8, sedans, utml,ir pilnīgi aplami. Skaidrs, ka visiem neizpatikt un tas nav vajadzīgs, tomēr jebkuram forumietim, kuram e36tais ir kas vairāk par auto, būtu jāņem par piemēru šis auto, un nevis tādēļ, ka tas ir ''pilns'' un cik tas ir maksājis, bet tāpēc, ka šis auto ir reāls piemērs, kā ir jāizturas un jākopj auto.
Par auto- protams,ka skaists, es gan pats par kupejām, bet kā jau teicu, šis auto man kā piemērs, cik ''svaigu'' ir iespējams uzturēt savu braucamo, te ir,ko latvietim pamācīties no DE autofanātiem. Novēlu jaunajam īpašniekam uzturēt auto tik pat lieliskā stāvoklī un lai visi skauģi paliek sarkani, kad redz tevi,braucot garām!
Par auto- protams,ka skaists, es gan pats par kupejām, bet kā jau teicu, šis auto man kā piemērs, cik ''svaigu'' ir iespējams uzturēt savu braucamo, te ir,ko latvietim pamācīties no DE autofanātiem. Novēlu jaunajam īpašniekam uzturēt auto tik pat lieliskā stāvoklī un lai visi skauģi paliek sarkani, kad redz tevi,braucot garām!
Sveikts ar pirkumu. Autiņš zolīds, diski piestāv mašīnai, bet ne vizināties pa LV ceļiem ar izolenēm uz diskiem, tīrās mocības.
Lai veicas.
Lai veicas.
Paldies visiem par labiem vardiem un atbalstu
Erda,kad vajadzes braukt uz bullu bazi pa dienu,doshu zinju
Ginekologs, zelta vārdi!!!
Erda,kad vajadzes braukt uz bullu bazi pa dienu,doshu zinju
Ginekologs, zelta vārdi!!!
Uz cik nostājās reģistrācija?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Visu cienu loti smuks,nenem galva tos kas stulbi muld par cenu!Es par tadu ari butu gatas maksat tadu naudu!Un ja Tu no tas cenas ko prasija dabuji pa 3500eur. vispar tad super
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =Limousine
Apsveicu, esi piebiedrojies Avus klubiņā. Lai labi ripo!
Tas kaut kads gljuks vai feiks:D Kad nopirku auto,sludinajums pazuda un paradijas shis pa 4990
Tik daudz skaudēju, ka pipec
Par tēmu - numurs seksīgs
Par tēmu - numurs seksīgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …