Rolanda Touring `98
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Vrb varēsiet ievērtet braucienā uz līgatni
neko tu neesi sapratis Jāuzdod vienkārši jautājumi uz kuriem viņš negrib sniegt skaidras atbildes neviens viņam virsū nedirsa.byrbyr rakstīja:Stig, ja es tev dirsīšu virsū par kaut ko, es ar varēšu dabūt bezmaksas diagnostiku?
Par auto, apsveicu, ideāls eksemplārs, vismaz tāds izskatās. Nesen dzīvē bija redzāms, konča vienkārši
Nice!
Kpc gan dogMāram un RENIO tāds parsteigums par manu izvēli?
Tu te čīkstēji par E39 u.t.t., tāpēc arī ir izbrīns
e36 tomēr sirdij tuvāks
Bez ierunām
Par cenu - es arī neesmu tik bagāts, lai pirktu lēti
Pat es pamanīju tekstus, ka gribi ko komfortablāku...
Gribēju jā,bet pietiks ar šo pasu kas ir
Apsveicu! Šobrīd auto izskatās labi sapucēts!
Novēlu, lai viss attīstās tikai pozitīvā virzienā.
Par koilām gan tēmu var slēgt. Jau iepriekš noskaidrojām, ka OEM tādu nav. Es varu piedāvāt jaunus ''BMW High performance'' aizmugurējos amortizatorus par 25Ls/gab.
Par koilām gan tēmu var slēgt. Jau iepriekš noskaidrojām, ka OEM tādu nav. Es varu piedāvāt jaunus ''BMW High performance'' aizmugurējos amortizatorus par 25Ls/gab.
Kopumā par šo tieši šo aparātu, ka paņēmi, nedomāju ka kāds novērtēs.Rolands rakstīja:Kpc gan dogMāram un RENIO tāds parsteigums par manu izvēli?
+ tas ka tikai nedaudzi saprot costs+performance - tas attiecībā par dārgu e36.
Galvenais lai stavoklis atbilstosh cenai
lai labi ripo
lai labi ripo
Apsveicu , si jau ir konfekte
Apsveicu, Roland!!
Jepal Žetons tev par bildipsih-arno rakstīja:Apsveicu! Šobrīd auto izskatās labi sapucēts!
https://lh5.googleusercontent.com/-c3e0 ... C_0773.jpg
Za to es tiku pie bezmaksas diagnostikas kuru man nafig nevajag Moš kādam vajag to bezmaksas diagnostiku? kurš pirmais piesakās drīkst braukt manā vietā
Pagajušo nedēļ vēl čiekurkalnā ar tranzīta nummuriem redzēju, vēl ar čomu spriedām, ka šito tak neviens nenopirks - kārtējā mana kļūda, laikam jau katrai lietai ir savs pircējs. Paveicās. Apsveicu.
Nopietni? A utjutjutjut būs?Rolands rakstīja:Vrb varēsiet ievērtet braucienā uz līgatni
P.S. Ziema ar doma ar to parvietoties?
ziemā centīšos atrast kko citu,šo man nav vēlme pa sāli dzīt
http://krown.lv/
Brauc un priecaajies par savu auto cauru gadu!!!
Katraa zinjaa tas ir labaak ,nekaa tureet pa ziemu garaazhaa! No staaveeshanas tas auto vairaak saruusees un gumijas bukses beigs savu dziivi
Brauc un priecaajies par savu auto cauru gadu!!!
Katraa zinjaa tas ir labaak ,nekaa tureet pa ziemu garaazhaa! No staaveeshanas tas auto vairaak saruusees un gumijas bukses beigs savu dziivi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right