E36 318is coupe Jelgava
Nu forshi. Ko talak patasit vajag padomat. Var but jums ir domas
es censhos no ne kas nesanaks rit pameiginashu
+1 patik auto ar vacijas numuriem
Man patik vecas auto ar vacu numuriem
Prasās normāls apraksts par auto 1. postā
Ja es saprotu. Tikaj es nezinu ko par vinju rakstit. ne ko nemajniju, pilnigs stoks, man vajag paligs lai kaut ko uzrakstit
Pavliks !! paldies ! Ar planshetu iebrauksim viena vieta es panemu dokumentus visadas un izdomasim labi vesturi par vinju
Tagad vajag gaidit sniegu un skatities tiesham ir laba konstrukcija
Kāda jēga no šis plāksnes?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vinja aisarga no udeni visi sikshni, generatoru, hidrauliku. Tagad pa peljkem varu atri braukt un tur vis saus.
Smuks kupejnieks! Diezgan sterils!
Cik pēc bildēm skatos tev sanāk kad ir m42b18????
Par to home made pannu tikai liels + es sev ar tādu biju uztaisījis, tikai mazliet savādāku, a tad tiešām kad brauc pa lietainu laiku, ūdens tiek uz siksnām, un čīkst tā ka ciest nevar.
Malacis veiksmi būvdarbos :)
Par to home made pannu tikai liels + es sev ar tādu biju uztaisījis, tikai mazliet savādāku, a tad tiešām kad brauc pa lietainu laiku, ūdens tiek uz siksnām, un čīkst tā ka ciest nevar.
Malacis veiksmi būvdarbos :)
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Es domaju man 1.8 is m44 m44b19.
A ta man shita udens aizardziba strada labi. Var but pec laika mazliet parbuveshu.
A ta man shita udens aizardziba strada labi. Var but pec laika mazliet parbuveshu.