agang wannabe track day kupeja / SLĒDZAM
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Bija gan izbalējis, un pamatīgi netīrsaarchijs rakstīja:nu labi varbūt kādam liekas ka 50ls ir dārgi bet ja padomā pieņemsim tev ir nokarājušies parastie griesti un tu gribi melnus, tad sanāk tu kaut vai paņem un pārlīmē viņus, bet vēl tev vajaga dabūt melnas pārējās detaļas(saules sargi, lampiņas utt.) kas jau nu nebūs vairs tas ja kāds krāsos, nu principā ja cilvēks prasa 50ls par ļoti labiem melnajiem oem griestiem ar visām lapiņām, saules sargiem un citiem sīkumiem kas ietilpsts pilnā melno griestu komplektā tad es domaju ka tas nav dārgi, nu par tā aizmugurēja plaukta pārkrāsošanu es pat nebūtu iedomajies un tā man liekas ir laba ideja jo viņi cik esmu redzējis ir jau izbalējuši un labus ir pagrūti kur atrast.
tikai izsaku savu viedokli.
Nu lai visas daļas salasītu melnas, cipars tāpat sanāk labs(nesaku, ka neadekvāts) un tīri dēļ tā, ka man viņa nebūs paredzēta kruīzošanai, nevēlos iedziļināties visos tml sīkumos, jo budžets ar nav neierobežots
paraa pupus
Anyway, ja jau wannabe track day, kāpēc vispār iespringt uz salonu? Varētu vienkārši visu izravēt, iemest divas sporta taburetes un laist trasē
Anyway, ja jau wannabe track day, kāpēc vispār iespringt uz salonu? Varētu vienkārši visu izravēt, iemest divas sporta taburetes un laist trasē
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
TA ir jābūt, vismaz pagaidām. Nav man treileris un tik lielas finanses visam tam pasākumam. Šitie melnie sīkumi neprasa nekādus ieguldījumus
Un pa lielam, tamdēļ jau ir tas "wanna be" pamazām, un tad jau skatīsies, cik pliku pataisīšu :)
Un pa lielam, tamdēļ jau ir tas "wanna be" pamazām, un tad jau skatīsies, cik pliku pataisīšu :)
Izskatās, ka tuvākās nedēļas laikā šis būs pēdējais bilžu apdeits, jo lai cik labas bij brīvdienas, jāsāk pievērsties maizes darbam
Šodien izdomāju tikt vaļā no tiem pāris rūsas pleķīšiem, kas apakšā, lai miers. Tad nu ņēmu rokās kannu ar smiltīm un strūklas pistoli sastrūkloju, nopūtu ar aktīvo grunti, un pa virsu vnk praimeru, nevēlējos jaunu epox. Grunts bunžu taisīt vaļā.. rīt no rīta pa smuko šuvju mastiku ar špakteļlāpstu uzklāšu. Grubulis uz tiem kopējiem 20cm2 nebūs, atkal žēl bij jaunu bunžu taisīt vaļā un pistoli smērēt Te nostrūklots tas milzīgais rūsas miteklis Aiz sava slinkuma vēl neesmu pabeidzis strūklošanas kasti, un domāju, ka tuvākajā laikā ar nepabeigšu, tāpēc ar vārstu vāku uztaisīju pludmali darbā
Smiltis ar bij pamaz, tāpēc līdz plikam alumīnijam nemaz netīrīju visu..
Aptīrīts - Ar skābo grunti sagruntēts (pēcāk ar praimeru uzklāju, un pagaidām ar paliks tā, jo visdrīzāk kopā ar bloku sakrāsošu . Pozitīvākais, ka sakontaktēts QSX un bloka, galvas apstrāde tiks nodota viņa rokās jau pavisam drīz
Tākā gads praktiski jau beidzies, tad Jaunajā, 2014. Gadā vēlu daudz patīkamu uzlabojumu un mazāk rūsas, tfu, tfu, tfu
Pirms strūklošanas selfijs/ kas bija, to vilku
Šodien izdomāju tikt vaļā no tiem pāris rūsas pleķīšiem, kas apakšā, lai miers. Tad nu ņēmu rokās kannu ar smiltīm un strūklas pistoli sastrūkloju, nopūtu ar aktīvo grunti, un pa virsu vnk praimeru, nevēlējos jaunu epox. Grunts bunžu taisīt vaļā.. rīt no rīta pa smuko šuvju mastiku ar špakteļlāpstu uzklāšu. Grubulis uz tiem kopējiem 20cm2 nebūs, atkal žēl bij jaunu bunžu taisīt vaļā un pistoli smērēt Te nostrūklots tas milzīgais rūsas miteklis Aiz sava slinkuma vēl neesmu pabeidzis strūklošanas kasti, un domāju, ka tuvākajā laikā ar nepabeigšu, tāpēc ar vārstu vāku uztaisīju pludmali darbā
Smiltis ar bij pamaz, tāpēc līdz plikam alumīnijam nemaz netīrīju visu..
Aptīrīts - Ar skābo grunti sagruntēts (pēcāk ar praimeru uzklāju, un pagaidām ar paliks tā, jo visdrīzāk kopā ar bloku sakrāsošu . Pozitīvākais, ka sakontaktēts QSX un bloka, galvas apstrāde tiks nodota viņa rokās jau pavisam drīz
Tākā gads praktiski jau beidzies, tad Jaunajā, 2014. Gadā vēlu daudz patīkamu uzlabojumu un mazāk rūsas, tfu, tfu, tfu
Pirms strūklošanas selfijs/ kas bija, to vilku
man patīk tas selfijs
Armando - paldies, rūsa te toč nebūs
Un blondaaa , tas mans pirmais selfijs, vairākas reizes pietam mēğināju
Un blondaaa , tas mans pirmais selfijs, vairākas reizes pietam mēğināju
Redz, kā viss notiek!
Prieks skatīties, tik turpini
Prieks skatīties, tik turpini
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Viss izskatās ļoti labi, pašam mazliet šoks bija redzot kādā teicamā stāvoklī ir grīda.
Tikai dievs žēlīgs to rūsējušo haubi aizvāc! Galīgi nepiestāv sterilam auto ratstyle haube, manuprāt, to var darīt tikai sa*istiem eksemplāriem.
Bet ja tomēr gribi atstāt, dod ziņu, labprāt savāktu viņa haubi par loģisku cenu :)
Tikai dievs žēlīgs to rūsējušo haubi aizvāc! Galīgi nepiestāv sterilam auto ratstyle haube, manuprāt, to var darīt tikai sa*istiem eksemplāriem.
Bet ja tomēr gribi atstāt, dod ziņu, labprāt savāktu viņa haubi par loģisku cenu :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Šaubos ka Tev viņa labāk piestāvētu kā šeit.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Aduks rakstīja:Viss izskatās ļoti labi, pašam mazliet šoks bija redzot kādā teicamā stāvoklī ir grīda.
Aduks to bija domājis par veco melno haubi nevis ratstyle haubizuze91 rakstīja:Šaubos ka Tev viņa labāk piestāvētu kā šeit.
Kaa jau soliiju - kaadu briidi neko neapdeitosu
Bet nu, sodien QSX atveda paaris lietinas
Siikaak - m50b28 strokera buuvei paredzeetaa cuguna bloka vietaa QSX sagaadaaja b28 alu bloku
Sasliipeeta galva, bloks peec QSX apreekiniem nepieciesamajai kompresijas pakaapei
Nopuleeta un nobalanseeta klokvaarpsta
Jauns sachs kurvis, luk sajuuga disks un m20 spararats
No 540i jaunaa izpluudes sadalene atceloja pa pastu
Un beigu beigaas vakar saneemu pacinu ar hidro roceni. Uzliksu, redzees kaa uzvediisies tas cilindrs, un tad domaas, atstaat to pasu vai gaadaasu ko labaaku :)
Tagad gaidu naakamo meenesi, lai var sapirkt saales, gredzenus, visus bliivsleegus, bliives motora atdziivinaasanai, un, protams, vareetu pamazaam likt visu kopaa
P.s esmu darbaa un nav laika smuki rakstiit
P.s.s Liels paldies QSX, attieksme vienkaarsi
Bet nu, sodien QSX atveda paaris lietinas
Siikaak - m50b28 strokera buuvei paredzeetaa cuguna bloka vietaa QSX sagaadaaja b28 alu bloku
Sasliipeeta galva, bloks peec QSX apreekiniem nepieciesamajai kompresijas pakaapei
Nopuleeta un nobalanseeta klokvaarpsta
Jauns sachs kurvis, luk sajuuga disks un m20 spararats
No 540i jaunaa izpluudes sadalene atceloja pa pastu
Un beigu beigaas vakar saneemu pacinu ar hidro roceni. Uzliksu, redzees kaa uzvediisies tas cilindrs, un tad domaas, atstaat to pasu vai gaadaasu ko labaaku :)
Tagad gaidu naakamo meenesi, lai var sapirkt saales, gredzenus, visus bliivsleegus, bliives motora atdziivinaasanai, un, protams, vareetu pamazaam likt visu kopaa
P.s esmu darbaa un nav laika smuki rakstiit
P.s.s Liels paldies QSX, attieksme vienkaarsi
Skaistas mantiņas
zinu, ka nav labi, bet pārņem skaudība
zinu, ka nav labi, bet pārņem skaudība
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Šeit viss ir stīgā! Tā turpināt, noteikti pasekošu šim visam līdzi.
Šeit tiešām viss ir labi!
Ievērtēta gan pati kupeja, gan notiekošie darbi
Mani arī pārņem skaudība, ka man piķis jāizgrūž kuzova savešanai kārtībā, nevis motora būvē Bet būs labs, nevaru sagaidīt rezultātu, lai var izgāzt ar to aparātu
Ievērtēta gan pati kupeja, gan notiekošie darbi
Mani arī pārņem skaudība, ka man piķis jāizgrūž kuzova savešanai kārtībā, nevis motora būvē Bet būs labs, nevaru sagaidīt rezultātu, lai var izgāzt ar to aparātu
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right