Aupiņa Zemnieku kartings!:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Kapi būs pērkot arī mazu motoru no jauniem gurķiem un vienalga kādu motoru ja sludinājumā pierakstīts, ka maina arī pret dīzeli vai ekonomiskāku
jaa, zinams variants!!! man pat liekas ka ari tur bija tiesi ta pat ka tev un iemesls kapec ta ir, ir jo tur ir divi kreisi vai divi labie, tie bampera amortini, tapec lai deretu virsu tika nofleksetas skruves nostaupinsh rakstīja:Šodien pieķēros ļerkatai, jebal, ar katru citi dienu sūdi lien ārā, biš jau sāk piegriezties, šodien taisnoju bamperi, šķībi stāvēja, mazliet taisnāk dabūju, bet tāpat liekas purns ir bijis maukts, lanžerona amartiņi jāmaina, jo viens iekšā vispār neiet, tad jābūt ir 4 skrūvēm ar kurām bamperis pieskrūvēts, 2 ir nolauztas, bļjaģ caur dirsu tur viss taisīts, kkas fleksēts, vnk pizdets, bilžuks no procesa: Pats labākais bija braucot mājās no garāžas, kad stūres iekārta izdomāja atteikties funkcionēt, griez pa kreisi, pizdets, griezās ar pārlecieniem, gandrīz pļavā iemaucu, vārdu sakot reikai kapi, 5dien jau pierakstīju uz servisu, nafig, lai visu sataisa, savādāk palikšu bez nerviem!:(
Te ir morāle, nepirkt e36 ar lielu motoru no jauniem gurķiem, jo tur būs kapi!:D
...
Šodien auto sačinīts, nomainīts starterim bendiks, nomainīta stūres reika un krustiņš stūres mehānismam, var atkal normāli piedalīties ceļu satiksmē!
tie "draņķi" ir krossoveri, kas sadala skaņas signālu uz midbasiem un pīkstuļiem, paredzēti komponentu akustikai.
Tā kā sen nav bijis ugrade topikā, tad izdomāju, ka iemetīšu salona bildi, jo sen tika prasīta.
Par salonu, stūrei jābūt ir citai, tas mazliet pagaidīs, bet stūre būs! Nākamais topika upgrade gaidāms kkad tikai uz pavasari varbūt kko iemetīšu ziemā, jo līdz ziemai nekas netiks darīts, bet līdz ar TA beigšanos auto dosies ziemas miegā un tiks meģināts sadarīt sekojošas lietas:
- Pārkrāsots vai no nomainīts bagažnieka vāks, jo saslimis ar ruslanu.
- Pārkrasots aizmgurējais bamperis.
- Nomainītas šofera durvis, jo tās ir sabuktētas un arī saslimušas ar ruslanu.
- Uzlikta M stūre.
- Priekšā uzlikta rižā optiku (pagriezieni) un izdomāšu likt lampas ar lēcu vai bez.
- Kārtīgi uzlikt priekšējo bamperi, jo tur ir ķīmiķots un jādabūn citi bampera amortiņi.
- R17 vai R18.
- u.c. sīkumi.
Paldies par uzmanību!!!
Par salonu, stūrei jābūt ir citai, tas mazliet pagaidīs, bet stūre būs! Nākamais topika upgrade gaidāms kkad tikai uz pavasari varbūt kko iemetīšu ziemā, jo līdz ziemai nekas netiks darīts, bet līdz ar TA beigšanos auto dosies ziemas miegā un tiks meģināts sadarīt sekojošas lietas:
- Pārkrāsots vai no nomainīts bagažnieka vāks, jo saslimis ar ruslanu.
- Pārkrasots aizmgurējais bamperis.
- Nomainītas šofera durvis, jo tās ir sabuktētas un arī saslimušas ar ruslanu.
- Uzlikta M stūre.
- Priekšā uzlikta rižā optiku (pagriezieni) un izdomāšu likt lampas ar lēcu vai bez.
- Kārtīgi uzlikt priekšējo bamperi, jo tur ir ķīmiķots un jādabūn citi bampera amortiņi.
- R17 vai R18.
- u.c. sīkumi.
Paldies par uzmanību!!!
Melns salons... Jo melnāks, jo smukāks.
Salons, smuks, prasās vel kruīzs :) :shuram_patik_kruizs: Kur ta ///M stūre.. ?
Āda melnā iskatas super
Stūre cenas sišanas iespaidā tika konfiscēta, bet būs vietā tāda pati!jurcis rakstīja:Salons, smuks, prasās vel kruīzs :) :shuram_patik_kruizs: Kur ta ///M stūre.. ?
Salons Perfekts!
Un riktīgi dod izskatu diski
A ko nozīmē uz laiciņu paņēmās?
Diski ir ok, bet man kaut kā nevisai...
Diski ir ok, bet man kaut kā nevisai...
Čomam izbeidzās motors mašīnai, tad nu es aizņēmos!
Vispār gribēju no madarsv pirkt diskus, bet mazliet nogulēju!
Vispār gribēju no madarsv pirkt diskus, bet mazliet nogulēju!
nu viņam toč bija izskatīgi diski
Uzliku citu stūri, ne M, jo šo nopirku reāli, lai TA var iziet, bet tāpat labāk izskatās!
Nākamā bildē parādu kāda izskatās vecā stūre pēc cīņas ar mani, jo skrūvītes tika aprautas, nācās ķerties pie demolēšanas metodēm, stūre mazliet sabojāta!
Sveiciet mani piemīzto miglu klubiņā!
Un te bilde ar vienu no rajoņikiem!
Radaas jautaajums, prieksheejaas durviis tie ir airbagi vai kabatinas?
Stūre uzreiz dod skaistāku salona skatu
Negribās jau tā teikt, bet nu Lemija bembītis skaistāks, bet nu tomēr tavs arī cepuri nost :)
Negribās jau tā teikt, bet nu Lemija bembītis skaistāks, bet nu tomēr tavs arī cepuri nost :)
Tie ir airbagi!;)
Sometreet, pagaidi kad es uzlikšu citus diskus un vēl šo to izdarīšu, karstu mīzīsi!
Sometreet, pagaidi kad es uzlikšu citus diskus un vēl šo to izdarīšu, karstu mīzīsi!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right