Manējais un 2.0 vanos
Nu TA drīz jau būs,melna uzlīme pagaidām :)
Pāldies,bet autiņš man jau ir no vasaras un ripo labi :)
Pāldies,bet autiņš man jau ir no vasaras un ripo labi :)
Nop..aupinsh rakstīja:Atdod!Podziņa rakstīja:auč.. izskatās sāpīgi. Bet labi, ka sataisīj.
Runājot par stūrīti, man tāda pati, tikai ar visu m zīmīti stūrē Ļoti ērta stūrīte
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Locījuma vieta nesāks pūt?
Nē nē,paveicas,disks neskartsArmando rakstīja:un gan jau ka disku ari ielociji ne?
Drošvien kad tā varētu but,nekas,pa ziemu tpt tiks mainīti spārni,kapots uttuteo rakstīja:Locījuma vieta nesāks pūt?
nuuuu dikti gruti noticet, ka neielociji disku ieksmalaaFakinels rakstīja:Nē nē,paveicas,disks neskartsArmando rakstīja:un gan jau ka disku ari ielociji ne?
bet nu lai jau buutu
...
Ļoooti paveicās
Vairak jau tā kā gaiši sudrabains
Ar to bukti spārns nav gadījumā sašķiebies? pie pagrieziena nesaiet smuki ar kapotu kopā
Nē nē,tādu jau nopirku,tur iepriekšejais saimnieks viņu bija sitis,tādēļ tā :)
uteo- pedeja laika tads piekasigs esi, visiem tik mekle kur vien varetu piekasities! neviens labs vards no tevim vipar jau ilgu laiku nau manits vaitad tava topika kads vislaik mekleja tavam autinam kasjakus?uteo rakstīja:Ar to bukti spārns nav gadījumā sašķiebies? pie pagrieziena nesaiet smuki ar kapotu kopā
...
tikai uzprasu
bet nu saku jau arī labus vārdus
un manam auto ir daudz visādu kasjāgu un nepilnību, ko vajag uzlabot
bet nu saku jau arī labus vārdus
un manam auto ir daudz visādu kasjāgu un nepilnību, ko vajag uzlabot
Paldies un jā,spārns kā jauns
tiri normala kupeja.
Par atrumkarbas defektu sledzot 2ja-90% gadijumos tie ir sinhronizatori, it ipashi ja karba Getrag
Par atrumkarbas defektu sledzot 2ja-90% gadijumos tie ir sinhronizatori, it ipashi ja karba Getrag
Esmu jau piešāvies pie kārbas,tgd varu bez tas skaņas pārslēgt :)