Man pirmais-e36.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Viens no planiem kas istenots apmainits salons :) Savadak man pasam riebas kapt ieksa un vel kautkas dir** dūras Gribetu jau adas bet nauda dara savugreen garage rakstīja:Darba padaudz! kādi vispār plāni priekš šī auto?
Veiksmi un pacietību.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzreiz cita lieta.
bļe, kas ar tiem sēdekļiem jādara, lai tā izjātu?
Kā ir iespējams tā nodīrāt beņķus, kas uz viņiem ticis darīts?
Tur tā lieta ka laikam TICIS DARĪTSbyrbyr rakstīja:Kā ir iespējams tā nodīrāt beņķus, kas uz viņiem ticis darīts?
simt punkt iepriekšējam saimniekam auto dzīvoja dusmīgs suns
Vai sieva
gluzi manas domas.Rudziņš rakstīja:simt punkt iepriekšējam saimniekam auto dzīvoja dusmīgs suns
Ar jaunaajiem uzreiz laabak.:)
Nu tad loti,loti ciitiigii.blondaaa rakstīja:Tur tā lieta ka laikam TICIS DARĪTSbyrbyr rakstīja:Kā ir iespējams tā nodīrāt beņķus, kas uz viņiem ticis darīts?
es par to pašu domāju kad viņus ieraudzīju bet es jau sākumā neredzēju kad nopirku jo bija sarkani parvalki ar drakoniem"zell kā nenofoceju" kad viņus noplesu sapratu ka zem viņiem ir vēl trakak. Aizmugurejais kresls sapelejis un sasucies šņabiLawwr rakstīja:bļe, kas ar tiem sēdekļiem jādara, lai tā izjātu?
par to šnabi runājot, tāpēc esmu nopircis ādas beņķus.
jebaķ, kas iepriekš ar to salonu bijis????? kas ar aizmugurējām apšvikām darīts? paklājs no grīdas pielīmēts?
Kaukas uz to pusi lkm ir .bet no vienas puses kāds vsm meginajis kautko darīt kaut ar to pašu paklāju
nu jā, nav gan tas labākais variants.. tagad tomēr ir škietami labākralfs.janis rakstīja:Kaukas uz to pusi lkm ir .bet no vienas puses kāds vsm meginajis kautko darīt kaut ar to pašu paklāju
Tur vel bija ok kad saka krist nost spaktelis tad gan bija skats drausmigsRVS rakstīja:Sveikts!
Arkas tiktiešām izskatās nevis valcētas bet paņurcītas bet nu visu vienmēŗ tak var labot uz labāko pusi, lai veicas!
Bet tgd apmainits ir vienigi apaksu sparnam buss japietaisa
Velviens plans kas istenotsgreen garage rakstīja:Darba padaudz! kādi vispār plāni priekš šī auto?
Veiksmi un pacietību.
Esmu ari dabujis diskus bet nevaru izlemt vai vinus parkrasot cita krāsā vai vnk sitopasu krasu atjaunot. Palidziet ar idejām?
1. Nopirkt citus diskus
2. Ja nē ,tad pārkrāsot orģināli sudrabotajā krāsā
+1blondaaa rakstīja:1. Nopirkt citus diskus
nee nu kas tiesam ir jadara , lai dabutu tadu salonu ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right