E36-slīpētāja - Pienene.
nu nez, man jau loti patik dzeltena krasa ipasi uz e36 auto izskatas eleganti un kopti.
...
Izskatās labi , bet tikai prasās citu stūri
Mikroautobusu lietotas rezerves daļas, remonts.(Sprinter,Vito,Traffic,Vivaro,Transit,u.c) Serviss atrodas Berģos, ja ir interese PM!
Es atvainojos, kuru Tu te sauc par bomāru? Tew ir kautkāds spēcīgs pamatojums, lai atļautos tā izteikties?!rvars rakstīja:Sākas bomāru runasozolinsh444 rakstīja:vairāk izskatās pēc-puika gribēja-mamma/tētis nopirka....bet tā jau smuka žurkaAizdomāmBagāts™ rakstīja:Skaists auto.. Bet, cerams ka vismaz pirkts par paša nopelnītiem līdzekļiem, jo nopirkts sapnis, nevis nevis uzbūvēts pa detaļai, ar paša darbiem. To saku tikai tāpēc ka dikti noblatots un noreklamēts, tā itkā būtu tikko pats sakrāsojis un salicis M paku..
Bet nu veiksmi, un lai labi ripo.
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Esmu pārliecināts, ka tas nebija domāts gluži tā. Bet nu jā, iztiksim bez aizvainojumiem, savādāk kāds noraus pa redeli.
ne tikai plaukts bet tur viss labi bija izdarits )vlAdlik rakstīja:pa 4k euro panemi?
mazs info par mashinu :)
*blokis uzlikts te pat LV
*lubanas apli mashina uzleca uz bortinja, bija mainits priekshejais plaukts, jo drift hard or go home
bet ta jau viss
parasti nepatīk dzeltenas mashīnas bet šitā ir vnk
un e30 arī smuks (tik žēl ka seju neredz)
un e30 arī smuks (tik žēl ka seju neredz)
Ar tām lielajām govīm, kas ir vairums automātu, ir smagāka slīpēšana un V8 apkope ir kocmoc.. un E36 kuzavs ir skaistāks, bet nu tas mans viedoklise36driver rakstīja:Mašīna vizuāli smuka. Biju skatīties. Bet pa to ciparu to bomžedišin komplektāciju netaisījos ņemt. Pa to cenu jau e38/e39 var iepirkt un gāzt ar 4.4
btw, kas ātrāks - tavs 198hp 325i vai 328i?
buržujs. Abi autiņi pa smuko un uz pareizajiem diskiem.
BMW Motorsport International
Latvietis96 rakstīja:Ar tām lielajām govīm, kas ir vairums automātu, ir smagāka slīpēšana un V8 apkope ir kocmoc.. un E36 kuzavs ir skaistāks, bet nu tas mans viedoklise36driver rakstīja:Mašīna vizuāli smuka. Biju skatīties. Bet pa to ciparu to bomžedišin komplektāciju netaisījos ņemt. Pa to cenu jau e38/e39 var iepirkt un gāzt ar 4.4
btw, kas ātrāks - tavs 198hp 325i vai 328i?
afigennais kosmos..
te viss kārtībā, hulīts visār sjekas
Zinams autins chipots LV, blokis ari nopirkts un uzstadits LV (ella nomainita Mobil1 un dzineja ari Mobil 1 0w40), motors 2.3/2.5 ar m50 iepludes kolektoru. No apaksa vajag bija kaut kadas buksites nomainit bet neka kriminala. Kopuma labi saglabajusais e36 . a vel viena lieta no labas puses koilovers bija metinats!!!
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
kosmoss normāls - paziņa septembrī savu M62B44 salaboja pa 400-500ls, precīzi neatceros
var slegt ciet auto pardots..