martinez bumbieris

Visas slēgtās "Mans er" tēmas.
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

17 Nov 2011, 14:45

Tur nekāds īpašais dačiks nav. VIens vadiņš ielikts mazā mehānismā, kas noraujot roceni, rada vadiņam kontaktu un iedegas lampiņa :)
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

17 Nov 2011, 14:46

Nu tieši tā, es to vnk saukāju par dačiku. Princips tāds pats kā bagāžnieka apgaismojumam.
Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

17 Nov 2011, 14:54

erda rakstīja:Ko nozīmē "pārlasīta rocene"?
Man ir tā, ka man roceni novelkot nedeg panelī ((P)) gaismiņa, kad gribēju vienā servī salabot, teica, ka neesot man tur kaut kādu dačiku, kntaktu vai kas tml.!

Pastāsti sīkāk!

nu tev vnk nav tā tur tipa pogas vai kā viņu tur sauc,kas pie rocenes mehānisma piestiprināta,pabraukā pa šrotiem izrauj kādām ārā un ta es domāju mūsu gudrie biedri pateiks kur viņu pareizi pievienot!
pārlasīta tādā ziņā,ka viss vecais izkasīts ārā un salikts viss jauns iekšā sākot ar trosītēm un uz aizmuguri! Domājams,ka tuvākos gadus 2 pakaļējos bremžu diskus vispār vairs aiztikt nevajadzētu! :giggle:
nu neteiksim ka apnika,bet ir faktori,kas liek vēlēties ko labāku :giggle: itkā so so būtu 4 gadā vajadzīgs vagons :giggle: da vnk iemet,lai redzētu kā būs!

vien jau zvanīja pajautāja,kas ar koroziju,pateicu ka daži burbuļi pakaļējās arkās,a pārējās vietas jau izslīpētas,sašpaktelētas un sagruntētas. Un uzreiz tāda atbildē voi nē,tad neko! :doh: :D Es nezinu,nu a ko var gribēt priekš 93 gada autiņa!
coupe 2.8
Profila bilde
Vitalx325
Ziņojumi: 1471
Pievienojies: 21 Apr 2011, 11:46
Braucu ar: Touringiem
Atrašanās vieta: Jelgava, Rūjiena, Kārsava

17 Nov 2011, 17:25

korozija tas vel taa, bet man vienreiz kasijas pie skrapejumiem :giggle:
P.S. nakoshais bmw man bus ari touings :yes:
Profila bilde
Martinez

24 Nov 2011, 14:51

vot tā šodien dzīnu savu bumbuku pirmo reiz uz TA un dabūju slimībeni. Čalis bij manāmi sašutis,ka nav kur piesieties un tādēļ sāka rakņāties viskkur un tomēr atrada kam piesieties. Par eļļas noplūdēm reāli esmu diezgan sašutis :idiots:
ta.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis

24 Nov 2011, 14:53

Hm, piekasījies nepajokam. Man stūres reika riktīgi tecēja, bet nu tik tā izlaida, tik noteica lai sataisot. A kas Tev no motora tik traki eļļojās vai patiešām ielika bezpontā? :rolleyes:
Profila bilde
Bubulis
Ziņojumi: 863
Pievienojies: 06 Apr 2011, 10:42

24 Nov 2011, 14:56

Nu bremžu trubiņas gan ir jānomaina, savādāk attapsies kraujas malā bez bremzēm :D . Kas tad transmisijai pludo? reduktors?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Profila bilde
Martinez

24 Nov 2011, 15:02

O.K. par trubiņu nestrīdos,bet varēja jau tak ielikt 1,jo teicos,ka nomainīšu,rēali ieplaisājusi pie priekšēja labā rata,i to lai ieraudzītu vajag to trubiņu pārlocīt uz otru pusi.

Par noplūdēm runājot,jā man pagājušo ziem suloja reika padruskai,bet nu pati pārstāja,reāli kopš pavasara esmu vienreiz tik dalējis līmeni i to kādus 10ml ne vairāk,nu kā pie tādas sulošanas var dabūt 2 :idiots:
transmisija,nu kā jau visiem pie kārbas gala saļņiks,bet nu ne pilītes nebij,vnk eļļains kārbas gals :idiots: Nu tā gribējās tam čalim uzvilkt,ka nezinu :idiots: Vēl tik nosaka nu galvenais jau tā bremžu trubiā,eļļas noplūde nu tā nekas traks un ieliek 2 :idiots:
Nu tāda dusma man tgd iekšā,a un vēl piebilde,neaizmirsties,ka ar 1 decembri ziemas riepām jābūt :idiots:
coupe 2.8
Profila bilde
oshels638
Ziņojumi: 353
Pievienojies: 12 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: sedanu

24 Nov 2011, 16:56

Īstenībā jau nekas traks nav, nomaini to trubiņu un ja pašam netīk mainīt neko to eļļu labā, tad paņem tik ar kaut ko nomazgā tās eļļas un brauc uz TA. Vienmēr pirms apskates visiem auto apskatos vai nav kāda noplūde un jau kaut kas mazliet ir kaut vai uzkrājies gadu laikā, paņemu labāk nomazgāju, lai arī nebūtu par ko piesieties :yes:
Profila bilde
Martinez

24 Nov 2011, 21:10

nu kā lai saka,nu nav noplūdes tādas,lai mainītu kko,vnk vietām brīžiem sulo, a pa mazgāšanu ir tā,ka es speciāli nemazgāju pirms skates mašīnu,lai nelien čaļi kur nevajag,jo man čota veicas,vienmēr trāpas kāds pajoliņš kas cenšas atrast to kas nav zem manas mašīnas. :doh:
coupe 2.8
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava

24 Nov 2011, 21:19

Tapeec jau arii Tev chakareejas klaat! Iedomaajies ,ja Tu buutu inspektoors un Tev buutu jaalien zem netiiras nopunjkjotas mashiinas! Vot i rodas attieksme pret taadu auto. Ja man uz servisu cilveeks atdzen netiiru auto man arii pret vinja auto cienjas nav jo vinjsh neciena mani un manu darbu!!!
Es vienmeer censhos uz apskati braukt ar tiiru un sakoptu auto ,liidz ar to nav nekad bijushas probleemas ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
KV_
Ziņojumi: 2628
Pievienojies: 06 Apr 2011, 14:00
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 1

24 Nov 2011, 21:23

+1 orkana teiktajam, es ar piemeram pirms skates iebraucu auto moika un nomazgaju masinas apakshu :super:
Profila bilde
Martinez

24 Nov 2011, 21:28

Orkaans rakstīja:Tapeec jau arii Tev chakareejas klaat! Iedomaajies ,ja Tu buutu inspektoors un Tev buutu jaalien zem netiiras nopunjkjotas mashiinas! Vot i rodas attieksme pret taadu auto. Ja man uz servisu cilveeks atdzen netiiru auto man arii pret vinja auto cienjas nav jo vinjsh neciena mani un manu darbu!!!
Es vienmeer censhos uz apskati braukt ar tiiru un sakoptu auto ,liidz ar to nav nekad bijushas probleemas ;)

zini es agrāk arī mazgāju pirms TA autiņu,bet tad vnk apriebās,jo bakstās visur kur nevajag,salien 3gab. zem autiņa un 15 min. purina! A uz servi dzenu reti mašīnu,bet ja nu dzenu,tad nomazgāju.
Vnk man te Rīgā afigena veicās un visu laiku trāpos uz 13 arodenes(lakam bij 13) absolventiem,kam pirmais darbs ir TA un viņi tēlo ahūnos gudrīšus. Cik paklausos kā kolēģi iet TA vnk traks var palikt,ka viņus var teikt neskatās,vnk izlaiž cauri,jeb piemēram pirms mēneša kolēģi izsvilpa ārā par to ka salonā uz aizmugurējā plaukta neona lampas un tai pat laikā citu man pazīstamu čali izlaida TA ar pilno neona abvesu apakšā+ap bremžu diskiem tie loki ar led lampām.
coupe 2.8
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

25 Nov 2011, 02:11

Orkaans rakstīja:Tapeec jau arii Tev chakareejas klaat! Iedomaajies ,ja Tu buutu inspektoors un Tev buutu jaalien zem netiiras nopunjkjotas mashiinas! Vot i rodas attieksme pret taadu auto. Ja man uz servisu cilveeks atdzen netiiru auto man arii pret vinja auto cienjas nav jo vinjsh neciena mani un manu darbu!!!
tieshi, taa! mums te vispar ir ta ja salona kaukas nevajadzigs metajas, piemeram kolas pudele, vai berna sedeklitis, nemas vinji nesak parbaudit un izgazh tevi jau pirms iebraukshasnas ieksa!, nerunajot vel par netiru salonu :yes:
un runajot par bremzu trubinjam, es vinjas vienmer notiru puirms skates, lai redz ka ir kaukas darits un parbaudits/mainits :yes:
...
Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži

25 Nov 2011, 02:28

Tev vajadzētu redzēt manējā motora apakšu, DogMa zin par ko es runāju :hahaha: un man pat šķībi uz to pusi nepaskatījās... nezinu, kautkādi eļļas nīdēji patrāpījušies...
Profila bilde
Martinez

25 Nov 2011, 07:04

Nu par to jau saku,nekad neko nav teikusi. reiz man uz bremzu stenda braucot ara salniku pie karbas izspieda un ar tekosu,nevis pilosu,dabuju ta loga!
coupe 2.8
Profila bilde
Vitalx325

27 Nov 2011, 11:23

pern gaju riga skati: pateica ka jamaina labais stures pirksts, bet it ka nekadus sitienus vai brivkustibas nejutu. Labi aizbraucu uz majam, pa celam pakeru jaunu pirkstu veikala, nonemu veco-tas izradijas bez jebkadiem defektiem, tik pat ka jauns :doh: , vnk viniem vajag lai tu aizbrauc 2ro reizi, bet neko nevar darit
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

27 Nov 2011, 12:19

Kar pat pēēdējo punktu?!
Ko tas punkts nozīmē, uz ko attiecas?
Profila bilde
Martinez

27 Nov 2011, 15:19

zini nav ne jausmas,visi kam esmu prasījis rausta plecus,braukšu atkārtoto TA uzprasīšu tiem gudrīšiem.
coupe 2.8
Profila bilde
Vitalx325

27 Nov 2011, 16:15

parasti tadu ieraksta ja kaut kur ir paliela bukte, vai labi redzamas sitiena pedas :yes: