Mr. Lemon 318is
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Nacas aizkaveties bet te ari bus parejas bildes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja jau brauc ar hromētiem diskiem, tad jāpiestrādā arī pie pārējām detaļām (hromēti miglinieki, moldingi, logu ailes, nummur palikņi utt)!
Nu baigie "bling bling" diski
Tad būtu pa daudz ..erda rakstīja:Ja jau brauc ar hromētiem diskiem, tad jāpiestrādā arī pie pārējām detaļām (hromēti miglinieki, moldingi, logu ailes, nummur palikņi utt)!
Pietiek ar diskiem, logu ailēm, ap nāsīm.. Bonusā melnā un pelēkā - Kopumā. ļoti labi :) .. Pat logu ailes nav vajdzīgas, tpt
Vienalga vai visu manis nosaukt, vai tikai kaut ko, bet vēl kaut kas ir "jāhromizē"
Jā, diski ieleca acīs - nepatīkamā nozīmē galīgi nepatīk, pa mazu un neiet klāt auto/krāsai.
Neteikshu ka fanoju pa diskiem, bet nav arii taa ka nepatiik. Vajag seedinaat auto, tad buus daudz labaaks skats!
Sos diskus un ieprieksejos vai tikai sod ir doma pardot, vai ari izturet zimeu un nakosgad abus iemainit pret vieniem, skatos uz kadiem bbs, sitas mazliet ir par traku bet kadreiz visu gribas izmeginat ;p un neteiksu ka man nepatik
par sedinajumu ir taa ka tas ir mans vis lielakais jautajums, neesmu no rigas, tacu nav ari baigie lauki, ziemas ir mazliet lielas ciesanas bamperim un tadel tagad bail ko meginat, jo tad redzes ka bus sitaja ziema (pirma sitai masinai latvija)
par sedinajumu ir taa ka tas ir mans vis lielakais jautajums, neesmu no rigas, tacu nav ari baigie lauki, ziemas ir mazliet lielas ciesanas bamperim un tadel tagad bail ko meginat, jo tad redzes ka bus sitaja ziema (pirma sitai masinai latvija)
Tie diski baigi forsi piestav kadam no HONDA modelišiem ,,, bet prieks dzirdet kad tiks tomer nogrusit tie diski kautkad!!!
Kstaķi tagad iekš ss.lv līdzīgi pārdodas (tikai R18):
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... fpepi.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... fpepi.html
ja sitie baigi lidzigi tikai centri un atstarpe starp spiekiem savadaka izskatas.
Man ir viens jautajums, ja es perku jaunus tad labak kaada lieluma, atkal kadus r17 vai tomer labak r16 tikai tadus platakus??!
Man ir viens jautajums, ja es perku jaunus tad labak kaada lieluma, atkal kadus r17 vai tomer labak r16 tikai tadus platakus??!
Mans viedoklis, ja grib ar plauktu tad smukāk ir 17", ja kādu vienkāršāku zvaigzni vai kā citādi starotu, tad smuki izskatās arī 16"
Ja tikai vasarai tad 17, ja reizē arī ziemai tad jau labāk r16
Ja gribi 16'', tad rēķinies ka viņus vajag normāla platuma (9J vismaz) ar normālu plauktu un uzstieptām riepām, lai uz E36 normāli izskatītos. Tas savukārt noved pie tā, ka ir jāsēdina maksimāli zemu, ko, cik es saprotu, tu negribi darīt. Tātad, paliec pie 17''.
nevis negribu sedinat bet uz doto bridi esmu spiests palikt pie esosa sedinajuma
zin pateikshu tev ko esmu sapratis pec 4gadu braukashanas ar sedinatu gludekli (varbut tas ir jau mans vecums) - savu muz vairs nesedinashu nevienu savu turpmako auto, pats labakais veids ir r18 r19 un miers majas
noteikti ka vecums pie vainas!KV_ rakstīja:zin pateikshu tev ko esmu sapratis pec 4gadu braukashanas ar sedinatu gludekli (varbut tas ir jau mans vecums) - savu muz vairs nesedinashu nevienu savu turpmako auto, pats labakais veids ir r18 r19 un miers majas
hmm r19 manuprat ir par lielu jo prieksa laikam amiiši maisiitu, vismaz man (lakam, neesmu merijis bet ir aizdomas)KV_ rakstīja:zin pateikshu tev ko esmu sapratis pec 4gadu braukashanas ar sedinatu gludekli (varbut tas ir jau mans vecums) - savu muz vairs nesedinashu nevienu savu turpmako auto, pats labakais veids ir r18 r19 un miers majas
manuprāt arī 18` priekš e36 ir par lielu, jau izskatās pēc džipa!ideālakais 17`
Kaadu laiku atpakal arii paaris gadus nobraukaaju ar gludekli, tagad sapratu ka atkal taadu gribu.KV_ rakstīja:zin pateikshu tev ko esmu sapratis pec 4gadu braukashanas ar sedinatu gludekli (varbut tas ir jau mans vecums) - savu muz vairs nesedinashu nevienu savu turpmako auto, pats labakais veids ir r18 r19 un miers majas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right