oshels e36 sedan
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
pasportot tad vajag....
Izskatās pat baigi OK! Jau sen domāju, bet nebiju parliecinats, kā izskatīsies!
Tgd pat bez uzlīmēm varēs pateikt kuri ir no e36.lv . Tie, kam lūpa uz stock bampera tie ir savējie .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Vot šitas der, bet būs laikam arī uzlīmes vēl jāiegādājas
Beidzot tiku pie vienas no labākajām e36 ekstrām- ādas elkoņbalsta
Svarīgākās ekstras ir- sportzitzes un elkoņbalsts, tad nu var štukot par aizmugurējiem elektriskajiem logiem un kādu mazo OBC skatam ielikt (negribas nemaz pilno, laikam ja sanāks 7 pogu ielikšu un miers, kad uznāks iedvesma )
Svarīgākās ekstras ir- sportzitzes un elkoņbalsts, tad nu var štukot par aizmugurējiem elektriskajiem logiem un kādu mazo OBC skatam ielikt (negribas nemaz pilno, laikam ja sanāks 7 pogu ielikšu un miers, kad uznāks iedvesma )
Pēdējais labojis oshels638 - 18 Nov 2011, 16:33, kopā labots 1 reizi.
Būtu tumši krēsli, izskatītos ideāli, bet tagad arī ir ok
Vēl joprojām nevaru saprast, vai melnas nāsis man izskatītos labāk par spīdīgajām?
Vēl joprojām nevaru saprast, vai melnas nāsis man izskatītos labāk par spīdīgajām?
Man jau kaut kā labāk patīk ar melnajām restēm
Nemaz nezinu vai tas tumšais salons būtu daudz labāk, iepriekš bija tumšs, un deva tādu vecuma skatu vairāk. Sākumā diži ar nepriecājos šim par krāsu, bet tagd ir baigi iepaticies, tāds inividuālāks un neredzētāks uz e36
Nemaz nezinu vai tas tumšais salons būtu daudz labāk, iepriekš bija tumšs, un deva tādu vecuma skatu vairāk. Sākumā diži ar nepriecājos šim par krāsu, bet tagd ir baigi iepaticies, tāds inividuālāks un neredzētāks uz e36
Man ar sākumā nepatika, bet tagad pat ļoti patīk. Tiešām, kaut kas neredzētāks.oshels638 rakstīja:Sākumā diži ar nepriecājos šim par krāsu, bet tagd ir baigi iepaticies, tāds inividuālāks un neredzētāks uz e36
Domāju arī pārkrāsot melnas tās nāsis.
toč tas salons izskatās jokaini, bet ilgāk paskatoties ir ok.
Vēl baigi laba štellīte ir priekšējiem sēdekļiem aizmugurē ir tie tīkliņi, savā ziņā ar pieskaitāmi pie ekstru saraksta uz e36 Īstenībā baigi noderīgie
oshels638 rakstīja:Man jau kaut kā labāk patīk ar melnajām restēm
Jā, bet tad tev arī jāpaccenšās dabūtpaklāju tādā patkrāsā, citādi izskatās pēc LEGO!
Ir tas paklājs jau tādā krāsā, garažā stāv nolikts ar visiem orģinālajiem tepiķīšiem tādā krāsā, tik nez kapēc man liekas, kaa ar viņu nebūtu tas, bija doma kombinēt gaišo audumu ar melno apdari, visas plastmasas daļas melnas-auduma gaišas un ar laiku vēl melnos griestus un logus notonēt, bet varbūt domas mainīsies un ielikšu gaišo grīdu, kas redzama pirmās lapas bildēs
Viss jau ir baigi labi, bet nu tas aatrum klokis izskataas peec kaut kaada kosmiskaa DILDO!
zolīds stoks
Tas tāds pagaidām, kas garažā stāvēja, orģinālais kaut kā ne pārāk pie sirds gāja, bet doma ir mainīt uz apaļo metāla bumbiņu, saīsinot pašu kloķi un protams pie tā visa pieskaitot buksīšu nomaiņu kulisei, kā arī šortšiftera obligāto izveidi, tādēļ var neuztraukties, nezinu kad, bet ar laiku šis pagaidu aizvietotājs pazudīs Bet šis arī tīri ērts, par orģinālo labāk patīkArchizlv rakstīja:Viss jau ir baigi labi, bet nu tas aatrum klokis izskataas peec kaut kaada kosmiskaa DILDO!
ne atruma parslegs bet mikrefons .. salons krasa nekada vienk, bet ja tos kreslus parvilki ar adu buss labu labais skats .....
Tepiķis nepalīdz, maini salonu!
bet melns būs labāk!
Tad drīzāk jānomaina auto
maini to, maini to! tak bļ* kautkādai individualitātei arī jābūt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right