Bogdana 318is
Muļķis, Tu visu sačakarēji!JorensHS rakstīja:+6,9
Labi , par filtru sapratu , nelikšu
Par auto šobrīd : nākošo nedēļ tiks mainīts ģenerātors , starteris un aķis , un stock filtrs , kā arī sakopta motortelpa, un nopakotas durvis
Un jau sāku apsvērt domu par swapu uz 2.5...
Bildes būs kad saņemšu auto no servisa
Par auto šobrīd : nākošo nedēļ tiks mainīts ģenerātors , starteris un aķis , un stock filtrs , kā arī sakopta motortelpa, un nopakotas durvis
Un jau sāku apsvērt domu par swapu uz 2.5...
Bildes būs kad saņemšu auto no servisa
Ha ha haaaa, pa šito ierēcu!Alpine rakstīja:Muļķis, Tu visu sačakarēji!JorensHS rakstīja:+6,9
Angliski ir jociņšArchizlv rakstīja:Ha ha haaaa, pa šito ierēcu!Alpine rakstīja:Muļķis, Tu visu sačakarēji!JorensHS rakstīja:+6,9
What's 6.9? A really great thing ruined by a period.
Varbūt kāds ir saskāries ar problēmu , motora temp dačiks , visu laiku rāda vienādu temp. uzsākot braukt ar aukstu motoru rādītājs uzkāpj gandrīz līdz pusei un tā arī paliek , ne augstāk ne zemāk bultiņa nekrītas , tādejādi nevaru redzēt īsto temp...
Ieteikumi ?
Ieteikumi ?
Tīri intereses pēc ieliku , paskatīšos vai ir kāda atsaucībazzhurka rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... gmbmx.html
Kas tad nu?
Jā, slikta zīme. Pēdējā laikā, tiešām, daudzi mēģina tikt vaļā no saviem autiņiem.
Bet nu ja kāds paņems , tad vietā nāks e46 , bet maz ticams ka pa 2k kāds gribēs ņemt , bet diži lētāk negribas atdod , ņemot verā cik esmu ieguldījisRob rakstīja:Jā, slikta zīme. Pēdējā laikā, tiešām, daudzi mēģina tikt vaļā no saviem autiņiem.
Palasīju ciprussa topiku uzgāju savu auto , un esmu nesaprašanā par bamperiem...
Tur runā ka man esot OEM AERODYNAMIC BODYKIT , man te stāsta ka no m pakas , kam tad ticēt ?
Tur runā ka man esot OEM AERODYNAMIC BODYKIT , man te stāsta ka no m pakas , kam tad ticēt ?
Aero kits, nav nekāda M paka
Vērtības ziņā vienlīdzīga ar m ?naljanke rakstīja:Aero kits, nav nekāda M paka
šī ir retāka paka, bet vizuāli vairāk patīk M paka, kā nu kuram.